![]() |
| | #281 (permalink) | ||
| Quote:
Parerea mea este ca tu gresesti.Nu este marfa TURCIA dar nici de la vreun depozit din germania. Poate le face el....L-ai intrebat????
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
pe thehood este marfa amestecata. cateva chestii autentice amestecate cu fake-uri. cele fake sunt venite pe filiera China. aia se pricep la brand-urile respective. intaradevar daca vinzi tricouri Coogi autentice la 100 de lei nu poti spune ca faci profit. deci clar exista o gama de fakeuri.
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
da ai dreptate cu china. am intrat pe niste siteuri specializate pe haine rap din china, si produsele arata similar. Nu am nimic cu acest user sa fie clar dar deodata ce pretinde ca sunt originale cred ca cu totii avem o mica problema...
| ||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
pai sunt similare si cu cele originale...deci chiar aveti o problema...MARE
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
S-au dus vremurile cand catalogam ca fake un produs PLIMA, ADIBAS, N1KE, etc iar restul sa fie REPLICA de foarte buna calitate. Asta spune tot despre ceea ce trebuie sa stie un cumparator. Adica... de ce sa stie el ca un fake este la fel de prost calitativ ca si o replica? ca vad ca voi le puneti pe 2 categorii. (de fapt e acelasi lucru) Las' mai bine sa stie ca e produs SIMILAR cu cel ORIGINAL. Ca e tot aia. Nu? -e acelasi material folosit ca si la cel original? (te asigur ca piele de la original nu se compara cu musamaua de la replica.fake) -are aceleasi cusaturi? (te asigur ca nu) -are aceleasi tehnologii folosite pentru a executa talpa sau alte parti a adidasului? (tot 3-4-5 tipuri de materiale sunt folosite in talpa din adidasii replica?) Replicile nu au auzit de tehnologii gen adiPRENE® sau ClimaCool®, ClimaWarm® , ClimaLite® , DriFit®, etc (cunoscatorii inteleg ce reprezinta aceste denumiri, iar ceilalti, aveti google) de ce oare adidasii originali fabricati din piele sintetica (in general cei destinati... culmea... pt fotbal), deci sunt supusi la eforturi destul de mari, sunt mult mai rezistenti decat adidasii replica pentru strada, care sunt catalogati drept 100% piele ??? De mentionat ca cineva a specificat acum cateva zile un lucru foarte important legat de REPLICILE ORIGINALE. A nu se confunda teremnul cu produsele de proasta calitate de care vorbim de 15 pagini. Aveti aici un exemplu concret direct pe site la Adidas (sper ca nu se poate considera reclama, ci chiar un lucru benefic in discutia noastra, astfel ca pot pune linkul catre acest site) Men's France Replica Tee Diferenta este ca acesta este un produs ORIGINAL, insa nu este tricoul oficial de joc. In general, astfel de "replici" se intalnesc la echipamentele echipelor sportive. Spor la cumparaturi, insa retineti un lucru: Suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine !!! (decat o replica de adidasi la 100 ron care te tin 2-3 luni, mai bine o pereche originala la 200 ron care te tine MINIM 1 an) O zi buna tuturor care au ochi sa vada esentialul. Last edited by lautuxxx; 03-06-2009 at 12:28.. | ||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
@lautuxxx Discutia era mai lunga dar daca nu ai citit toate posturile de pe pagina nu ai inteles despre ce era vorba,si nu am nici timpul,nici cheful necesar sa-ti fac un rezumat.Pa
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Quote:
![]() cat despre reclama.. e foarte simplu.. eu vand produse ORIGINALE si nu cred ca-mi interzice nimeni sa notez acest lucru pe un thread intitulat "Atentie la replicile vandute pe forum!!!!!". cat despre comenzi cre ca am punctat destul de clar: Quote:
ma refer la spatii comerciale cu nume ce pretind ca vand produse de firma care de fapt put a china (5$/kg)..
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
initiativa ta e generoasa dar sa nu uitam ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.ce penetrare avem la internet?50 % din romani?din care 90 % stau pe mess si haifaiv?si din aia 10 % cati intra aici?ce vrei tu sa faci nu se reflecta nici cat negru sub unghie asupra vanzarilor magazinelor respective.sa fim seriosi,unii cred ca agentul termic ne spioneaza si emoticoanele ne invadeaza...in tara asta vrei sa faci tu ordine?eu zic sa incerci dar vei ramane dezamagait.te salut
|
| | #290 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ - Comenzi EASTBAY.COM, incepand de la 4$!FARA AVANS-plata la livrare! -![]() - Haine originale-oferta completa pe HomePage (provenienta SUA) -![]() Comenzi saptamanale:AMAZON/zappos/VS/MACYS/6pm/AX/watchzone/bigdiscount ![]() detalii pe forum, privat, mail: eastbaybucuresti at yahoo.com | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
sunt convins,o sa se auda pana in congo.toti stim ca mancarea de la mac e naspa dar ne indopam de acolo.cola nu e buna,dar bem in disperare.fumatul ucide si jumate din tara asta fumeaza.sunteti frumosi in nebunia voastra de a schimba ceva,dar...
|
| | #293 (permalink) | ||
|
ca replicile sunt de o calitate mai mult sau mai putin aproape de produsele firmelor pe care le copiaza, insa se omite ormatorul aspect: SE CHEAMA FURT PE FATA! sa produci si/sau sa vinzi un lucru care se da drept alt lucru. il pagubesti pe detinatorul brandului pe care il copiezi, ii furi pe cei carora incerci sa le vinzi marfa. chiar daca mentionezi faptul ca sunt fake, asta nu te absolva de vina, pentru ca esti partas la o hotie. cam la fel este si cu pirateria software. din pacate obrazul s-a ingrosat prea tare si nici nu mai realizam ca suntem o tara plina de hoti. nu trebuie sa dai in cap nimanui ca sa faci parte din tagma celor rai. nu m-am referit la cineva anume cand am scris la persoana I. | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Quote:
Mai copii voi sunteti mici intr-o piata asa mare...Luati de va minunati si dupa aia comentati.....VIDEO Rolls-Royce ar putea sa dea in judecata compania chineza Geely, care a lansat un model asemanator cu celebrul Phantom - Auto - HotNews.ro PS. si pana la urma nu o sa le faca nimeni nimic ptr ca sunt o super putere si reprezinta 50% din populatia globului
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
Multe din produsele care se vand pe acest forum sunt fake si sunt vandute drept originale. Toti care comercializeaza tigari spun:"fumatul ucide"(etc), dc nu ar zice si toti care vand fakeuri " vand replici" sau ceva gen. De asta vorbim noi | ||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Quote:
Domnul meu. Am avut adidas original - m-a tinut 1 an. (gazelle 2 , 240 ron) Am avut si adidas contrafacuti - m-a tinut 1 an si vreo 3 luni. ( adidas x-country , 80 ron). Deci , de ce sa mai dau 240 de ron? cand pot sa dau 80? si sa ma tina tot atat? S-au chiar daca nu ma tin tot atat, iau 4 perechi de banii originalior si pun pariu cu oricine ca ma tin mult mai mult decat perechea de originali. Piele sau nu , tehnologii care mai de care , o apa si un pamant. Asta ca sa fie inchis subiectul. Cat despre ilegalitatea de a vinde mi se pare o prostie. Daca nu esti in stare sa-l pedepsesti pe producatori nu integ de ce trebuie sa o faci cu un comerciant.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
de ce sa isi ia o masina buna la 20-30.000 euro? nu mai bine isi ia cate un logan la fiecare membru din familie? nu e tot masina? ce daca nu are aer conditionat... de clima nu mai vorbim... servo? ce e aia?... geamuri electrice? esp, asp etc si ce alte combinatii de 3 litere mai au... nu e nevoie de ele... ca sunt doar niste litere trecute pe oferta. mai bine cumperi un plastic prost de interior... un motor si mai prost... o caroserie ce lasa mult de dorit pt siguranta. pai daca tu spui ca tehnologia unui pantof sport original este aceeasi cu tehnologia unuia replica, facatura, chinezarie sau din turcia... asta spune tot despre faptul ca tu nu vrei calitate, tu nu vrei sa te simti bine in aceai pantofi, tu vrei doar sa arate bine in ochii celor ce te privesc incaltat in ei. probabil nu stii care e diferenta intre un tricou replica 100 polyester si unul original 100% polyester cu tehnologie climacool... si cu asta am spus tot (o sa inteleaga doar cei ce cunosc cat de cat) | ||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Quote:
NU incercam sa stopam comercializarea replicilor (evident asta nu se poate) incercam doar sa oprim comerciantul de fake-uri sa vanda produsul pe post de original.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Producerea/Comercializarea produselor fake va exista mereu. Nu cred ca sta nimeni sa planga de mila ca ii "fura" o firma din China pe cei de la NIKE. Pentru ca si ei la randul lor "fura". Faptul ca pui la vanzare, profitand de notorietate, un produs ce costa 10 usd la fabricatie, la pretul de 150 usd e tot o japca. Frumos camuflata in spatele unui paravan format din marketing, branding si alte cuvinte care pe tine te costa. Daca replica este ok, de ce nu? Doar de dragul grandomaniei "Ai mei sunt originali baaai" ? Cat timp majoritatea oamenilor nu au timp/interes sa se documenteze inainte de a isi cumpara ceva, ci cumpara dupa aspect, mi se pare ok sa faca economie. Pentru ca multi trancane despre cusaturi, tehnologi folosite, materiale - de parca ar avea habar despre macar 1 din cele doua variante: fake sau original. lautuxxx: si tu esti exact ca toti oamenii - prin oameni a intelege tot ce ai vrut sa spui tu prin " tot romanu ". Pentru ca si la masini platesti acelasi lucru. BRAND. care implica intradevar un anumit nivel de lux, confort, performanta. INSA nu pentru acest lucru costa o masina 60k eur (la care se sterg butoanele dupa 4 luni). e urat sa vinzi un fake drept autentic. insa se va intampla in continuare. ps: sunt sigur ca or sa existe grabiti care or sa intelega ca eu vand fake-uri. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |