![]() |
| | #301 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
am vorbit despre unele tehnologii fara sa le definesc ClimaCool: Adidas technology that keeps air flowing around garment to regulate body temperature. ClimaLite: Adidas water-wicking technology. ClimaProof: Adidas technology that keeps the wearer warm and dry no matter what the weather. ClimaShell: Adidas technology that protects fabric from the environment but remains light, breathable, and water and wind resistant. Dri-Fit: Nike water-wicking system to keep the wearer dry. Si mai sunt: ClimaWarm, Adi-Prene, Nike+ si altele si altele. Scuze pt copy/paste in engleza, insa am vrut sa fie termenii "oficiali" si parca vad ca pentru unii nu are rost sa scormonesti prea mult. Ca ei citesc doar ce le convine. In momentul in care aceste tehnologii o sa le vezi si pe "replici", atunci o sa iti dau dreptate. Si eu sunt ca toti oamenii, acum 3 ani imi cumparam adidasi replica de la "casuta verde" (cei din bucuresti probabil cunosc casa de la Vitan). Acei adidasi s-au rupt dupa 1 luna. Insa, spre deosebire de cei care cred ca parerea lor despre astfel de produse este cea mai buna parere, eu am mai cercetat putin piata si am descoperit chestiile de care iti explicam mai sus. Un singur lucru sunt de acord cu tine: "e urat sa vinzi un fake drept autentic" PS: Folosesc ClimaCool la tricouri si addiasi. Cel putin la adidasi, nu am cuvinte sa explic cum mi se ventileaza piciorul in timpul mersului. Aerisire in talpa , material subtire pe lateral, intr-un cuvant CLIMACOOL http://www.adidas.com/product_images/404385_F_p2.png | ||
|
| | #302 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
poate am inteles eu gresit. am crezut ca te referi la tehnologii de fabricare. nu de sisteme de ... confort. pentru ca multi au chestia asta " se vede domne la materiale ca sunt facaturi, la cusaturi"... cand sunt foarte prosti calitativ, intradevar sare lipiciu din ei si cusaturile sunt strambe si uneori se suprapun ciudat. eu nu sustin replicile. am avut acum 1-2 ani o discutie pe termen lung cu pian (george daca nu ma insel) pe tema asta si cred ca am fost chiar printre primii care au ridicat problema despre replicile vandute pe forum - cu un alt nick/user la care am renuntat. | ||
|
| | #303 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | iti poti da seama dintr-o poza ?
uite un site Haine Nike, Puma, Adidas Originale , ia spuenti-mi dupa ce va dati seama ca sunt originale sau nu ?
| ||
|
| | #305 (permalink) | ||
gresesc? ![]() Poate era mai constructiv sa participi activ la aceasta discutie | ||
|
| | #306 (permalink) | ||
|
acum sa fim seriosi trebuie neaparat sa te imbraci de la Nike sau Adidas sa te simti cocalar 100%, sunt si alte branduri la preturi ff accesibile care nu se contrafac din cauza pretului care este ok, gen zara, pull&bear, berska, springfield etc, de exemplu eu unul nu m-as imbraca in D&G, versace, gucci, nike chiar daca ar fi originale 100%.
| |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| Quote:
In primul rand , amesteci lucruri marunte (adidasi) cu lucruri pe care ti le iei sa tina cel putin 10 ani (masina). In al doilea rand , tu esti unicul pe lumea asta care vede o masina ”buna” numai de la 20 - 30.000 euro. Pe tema masini putem discuta mult si bine. Tot ce iti pot spune e ca daca ai grija de o masina , fie si logan, o s-o ai mult timp. Daca nu ai grija de ea ... o sa te plangi ca toti bizonii ce proasta e Dacia. Subiectul masini este inchis. Revenind, 80% din tehnologiile alea la care vad ca deja tu te-ai udat sunt MARKETING. Am simtit acelasi comfort intr-o replica cat si intr-un adidas original asa ca eu zic sa mai scoti capul un pic afara din efectul placebo. Eu nu vrea calitate , e drept. Vreau doar sa nu fiu prost , adica sa dau 280 de ron pe niste pantofi sport care ma tin la fel ca niste replici. da tre sa fiu mandru nu ? Ca am avut parte de ”tehnologii” si ca ca mi-a crescut cojones ca am umblat in originali. La sfarsitul anului eu sunt minus 280 ron , niste adidasi gazelle 2 umpic rupti si aceeasi satisfactie ca unul ce si-a luat replici de 4 ori mai ieftin. Nici originalii aia nu tin baiete. Cu toata calitatea pe care ti-o inspira.
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
![]() cocalar este cel ce nu stie sa se imbrace cu gust, indiferent de firma producatoare | ||
|
| | #310 (permalink) | ||
|
Un lucru e clar,din puctul meu de veder ,fake-urile nu au cum sa posede tehnologiile pomenite mai sus si nu e normal sa dai niste bani daca nu te poti bucura de ele ci doar de numele firmei scris la fel de un chinez harnic.Pe de alta parte ,si spun asta din experienta,toate tehnologiile climafit,dry,cool,warm....etc sunt indradevar cum se spunea mai sus MARKETING si nu pentru ca nu ar face ce zic ei ca face tehnologia respectiva ,numai ca nu e chiar asa de performanta incat sa simti cu adevarat .....vei transpira sau ingheta in aproape aceeasi masura.Asa ca din putin snobism toti suntem dispusi sa platim mai mult pt cate o tehnologie semiexistenta. Concluzie: Daca e replica,replica sa fie,dar sa o stim si noi !
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Quote:
Tin sa te contrazic. Am un tricou Reebok cu tehnologia PlayDry ,mai exact absoarbe apa (transpiratia) si lasa pielea sa respire,sa se usuce. Un exemplu concret: Am terminat de jucat un meci ud fleasca (deh caldura asta ) dupa vreo 5 minute pielea mea era uscata ca si cum nu am facut nici un pic de efort. Eu am ramas uimit, fata de un tricou de polyester obisnuit e foarte mare diferenta. Am mai auzit lucruri bune despre USP Heat management (PUMA) : USP technology wicks moisture away from your skin to keep you dry.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Si apa (transpiratia) aia unde era? Nu in tricou? Adica pe tine?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
|
Habar nu am unde era,tricoul era si el uscat.. Pe langa faptul ca era foarte foarte bine ventilat,alergai si simteai cum intra aerul prin tricou.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
![]() bravo tata cum sa va explic eu care e treaba cu CC (climacool)... e un fel de aer conditionat la masini... dar cu tehnologie un pic mai ridicata (adica clima ... bizonica sau nebizonica... ideea e ca te simti altfel in ele) | ||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Quote:
Poti spune ca diferentele de tehnologii se fac la gorotex,adiprene,adiwear...etc ...la talpa in general dar nu la materialele de pe fata.Ce materale gasesti pe cc gasesti si pe restul modelelor.CC este un model nu o tehnologie.
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Quote:
) Si ClimaCool e o tehnologie,nu un model. Model este Superstar (daca e sa vorbim de incaltaminte) Exact ca si la tricouri ,la incaltaminte iti airiseste piciorul foarte bine. PS: Incaltamintea ClimaCool sau tot ce este bine ventilat (cele din panza,in general cei de jogging/alergat,nu prea se poarta pe ploaie)
|
| | #317 (permalink) | ||
|
Am inteles faptul ca este trecut ca tehnologie dar unde este tehnologia CC cand pe modelul Chiba de ex este acelasi material si aerisiri in talpa ca la CC .Pe el nu scrie Adidas cc chiba pe el scrie Adidas Chiba.Am dat un exemplu dar sunt N exemple. Sa vb de tricouri accum. Mie mi se par o prostie cc-urile din poliester ptr ca transpiri in ele rau.Cea ce am observat ca sunt cu adevarat bune sunt tricourile din bumbac CC care nu se compara cu nici o alta tehnologie
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
Tehnologii ale uneia din firmele pro: The North Face - Research, Design & Development o fi si marketing dar nu dai degeaba 3-400 de euro pe o geaca.
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #319 (permalink) | ||
| Quote:
Esti singurul care crede ca doar el are experienta in asa ceva. Nu cunosc tehnologiile de la Reebok si Puma deci nu voi comenta cele spuse mai sus.In schimb in ceea ce priveste Nike si Adidas nu poate nimeni sa ma convinga ca sunt extraordinare si ca esti uscat si curat de parca te-ai fi invelit in tampoane allways. Doua exemple concrete: Geox: transpir cu acelasi spor cand e cald afara cu tot sistemul lor de aerisire(si chiar nu sunt o pers. care transpira abundent). Goretex pe ghete Adidas: o mare dezamagire,nu scoate nici o transpiratie poti sa inunzi interiorul.Astept sa vad pe niste bocanci mai de nisha cum ma simt. p.s : sa nu se creada ca nu erau originale produsele mentionate
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" Last edited by pap1; 11-07-2009 at 09:14.. Reason: . | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
Legt de afirmatia "Esti singurul care crede ca doar el are experienta in asa ceva." nu pot sa spun decat ca sunt printre putinii care incerca sa deschida ochii la cei care nu sunt priceputi. Parca despre asta este vorba aici, nu? Nu ma laud ce echipamente folosesc, am dat doar ceva exemple pentru a fi mai bine inteles. Insa un Gica contra care prefera facaturi nu o sa inteleaga niciodata de ce unii care nu au un venit f mare totusi insista sa isi cumpere produse originale. E prea greu sa le schimbi parerea. Last edited by lautuxxx; 14-07-2009 at 13:11.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |