![]() |
| | #321 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #322 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
scuze inca o data, nu a fost cu intentie | ||
|
| | #323 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Salutare, spuneti-mi si mie va rog, cum pot face deosebirea intre un parfum autentic si un fake ? Stiu ca la fake-uri tine mai putin mirosul, dar va dati seama ca atunci cand cumpar un parfum nu pot sa-i zic respectivului sa astepte vreo 3 ore sa vad daca tine si nici asa nu stiu daca mi-as da seama sau nu . Asa ca va cer voua ajutorul in privinta asta . Numai bine ! | ||
|
| | #324 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
eu am riscat si am vrut sa cumpar un parfum care mi se garanta ca este 100% original. norocul a fost ca avea cutia identica cu cel original, sticla era identica cu cel original, insa era stantat pe fundul sticlutei cu alt nume de parfum, de la acelasi producator. asa mi-am dat seama ca sigur nu este original. un fel de dacia logan cu semnul pe spate de la dacia nova | ||
|
| | #325 (permalink) | ||
|
orienteaza-te dupa: finisajele recipientului, pret, mirosul de alcool la pulverizare. nu in ultimul rand, exista un feeling pe care tre' sa-l ai la achizitionare. daca n-ai mai avut parfumuri autentice mai bine cheltuiesti mai mult pe un original in magazin si pe viitor, te orientezi mai bine.
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #326 (permalink) | ||
|
de obicei mai exista si un anumit numar de lot, care este stantat si pe cutie si pe sticla de parfum, deci codul trebuie sa coincida pe cele 2.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* | |||
|
| | #329 (permalink) | ||
| Quote:
Iulian: Te mai poti duce la un magazin vezi parfumul pe care vrei sa il cumperi,te uiti atent la toate detaliile dupa aceea faci comparatia cu cel de pe internet. Daca e acelasi model ar trebui sa fie identic.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #331 (permalink) | ||
| Quote:
nu toti trimit in romania...
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #332 (permalink) | ||
| Vand bluza Vand bluze de firma bluza piazza italia | |||
|
| | #333 (permalink) | ||
|
Imi plac anumite firme si as vrea sa stiu cum imi dau seama daca produsul respectiv e original sau nu : Nike, Armani si Adidas. Ma intereseaza in mod special incaltaminte si imbracaminte. Am tot vazut pe forum aceste "piese" la preturi bune chiar mai ieftin ca in magazin dar parca totusi nu as putea crede ca cineva ar vinde de ex: un adidas sau o camasa la preturi sub 200 ron care ele daca ar fi originale ar face cu mult mai mult. Multumesc anticipat.
__________________ The best parts rarities E6850 (L720 xxx)3800mhz 1,31v;4000mhz 1,39v \\Ninja rev A\\DFI DARK 965 \\Team Xtreem 2GB DDR2 800Mhz\1000MHz M1800HC5DC(3-3-3-3 800mhz)2,12v(4-4-4-4 900mhz)1,82v(4-4-4-4 950mhz)1,93v\\Bfg 8800 ultra\\coming enermax 425-525w modu+\\Case Mercury \\lcd Samsung 193P --==--TEAM Xtreem TXDD2048M1800HC5DC --==-- | |||
|
| | #334 (permalink) | ||
|
Eu vreau sa fac o recomandare, daca se poate, apropo de parfumuri originale la preturi bune. De ~4ani de zile tot cumpar de la userul Lifephorm, am cumparat peste 25 de bucati si nu au fost niciodata probleme. Caut un vanzator serios care aduce deodorante de la casele de parfumuri, stickuri in general. Momentan nu am gasit pe nimeni, cumpar din magazin
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
|
Daca asa e cum spui atunci e o recomandare foarte buna. Ar trebui sa o postezi la Accesorii de zi cu zi,poate se mai uita userii care vor un parfum dar nu stiu de unde sa il i-a.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
| Si eu am cumparat peste 10 parfumuri de la LPH, parfumuri 100% originale, omul este extrem de serios, il recomand si eu.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #337 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
Cypher - ai vrut sa spui "sa-l ia" ,nu ? ontopic : e foarte greu ,cel mai sigur e o comanda de pe un site de afara ,sunt cativa baieti la prestari servicii care fac asta . sau de la magazin .
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #338 (permalink) | ||
| Quote:
Aveti grija ce cumparati din magazin sa nu va treziti ca dati 3mil pe un parfum si sa va tina 12 ore )))..........Nu zic mai multe ca ma cert cu prietenii ))))))))
__________________ fara link extern in semnatura | |||
|
| | #339 (permalink) | ||
| Quote:
Da, greseala mea. Se mai intampla din cauza oboselii.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |