Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-07-2008, 00:05   #21 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

Quote:
Originally Posted by ursuciz View Post
o alta arie de fake-uri ar fi perfecta dar nu cred ca s-ar baga baietii veseli in ea...
vor fi nevoiti, iar daca nu se conformeaza, banati.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 00:47   #22 (permalink)
Registered User

kiphtea69's Avatar

In ce lume am ajuns sa traim in care cat de curand imi va fi frica sa mai cumpar si Coca-Cola de pe strada sa nu fie facuta prin cine stie ce provincie chineza. Faza cu magazinele iar nu prezinta incredere, deoarece nici eu nu sunt mereu onesti. Exemplu e dm.ro care au fost gasiti in nenumarate randuri cu produse fake (ca si-au luat si ei teapa, asta e alta treaba, cu toate ca imi vine greu a crede). Nu ma mira ca micii chinezi produc orice in replica, ma mira marii nesimtiti ce vin si le vand aici sub titulatura de "original la ocazie". Mi s-a facut si scarba sa mai cumpar de pe forum tocmai din pricina astora ce nu ai cum sa-i triezi printr-un simplu username. Prefer sa dau 200 ron in plus in magazin, sa iau un fake(in 1% din cazuri) dar macar sa ma duc linistit acasa. Nu stiu daca postul meu are ceva constructiv, insa pentru mine a fost ca o usoara refulare. Propun ca cei ce vand fake-uri si nu precizeaza asta sa fie banati fara drept de apel. Poate reusim chiar sa facem o baza de date cu numere de telefon si sa identificam clonele ce inevitabil vor aparea.

kiphtea69 is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 16:29   #23 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kiphtea69 View Post
In ce lume am ajuns sa traim in care cat de curand imi va fi frica sa mai cumpar si Coca-Cola de pe strada sa nu fie facuta prin cine stie ce provincie chineza. Faza cu magazinele iar nu prezinta incredere, deoarece nici eu nu sunt mereu onesti. Exemplu e dm.ro care au fost gasiti in nenumarate randuri cu produse fake (ca si-au luat si ei teapa, asta e alta treaba, cu toate ca imi vine greu a crede). Nu ma mira ca micii chinezi produc orice in replica, ma mira marii nesimtiti ce vin si le vand aici sub titulatura de "original la ocazie". Mi s-a facut si scarba sa mai cumpar de pe forum tocmai din pricina astora ce nu ai cum sa-i triezi printr-un simplu username. Prefer sa dau 200 ron in plus in magazin, sa iau un fake(in 1% din cazuri) dar macar sa ma duc linistit acasa. Nu stiu daca postul meu are ceva constructiv, insa pentru mine a fost ca o usoara refulare. Propun ca cei ce vand fake-uri si nu precizeaza asta sa fie banati fara drept de apel. Poate reusim chiar sa facem o baza de date cu numere de telefon si sa identificam clonele ce inevitabil vor aparea.

un pic radicala solutia dar cred ca e singura care va functiona

ursuciz is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 17:34   #24 (permalink)
Registered User

Ceasurile de la unirea B.B

Foarte multe voci afirma chiar si ceasurile de B.B din unirea ar fi fake de prima mana asa o fi ?

linkus is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 18:36   #25 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

Quote:
Originally Posted by linkus View Post
Foarte multe voci afirma chiar si ceasurile de B.B din unirea ar fi fake de prima mana asa o fi ?
99% sigur nu sunt fake-uri.
ei nu prea vand din clasa rolex, zenith, peregaux,etc. (cele mai copiate marci)
plus ca dau certificate de garantie autentice pt toate produsele.
iesea scandal pana acuma daca se dovedea ceva.

Old 31-07-2008, 17:41   #26 (permalink)
Banned

a3ds's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kevin View Post
Am cumparat de la studio54.ro o pereche de adidasi Nike in iarna lui 2006 care ii am si in ziua de azi si ii mai port , in schimb am avut si adidasi Nike cumparati din reprezenta (de la noi) care dupa 2-3 luni i-am scos la pensie..

Asta era ca o paranteza.

In schimb tot ce ai scris mai sus este adevarat.
aia din "reprezentanta" erau contrafacuti in taiwan nu in china. asta asa ca o paranteza.

este ilegal sa vinzi produse contrafacute fara sa specifici CLAR chestia asta si chiar daca o specifici si vinzi Nike contrafacute poti sa o incurci, desigur asta nu se va intampla bisnitarilor de 2 bani de pe forumuri, dar zic ca idee.

http://en.wikipedia.org/wiki/Copyright_infringement

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 15:21   #27 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Teshawn View Post
Ideea de baza e ca nu ii poti dadaci pe toti. Cine nu stie ce cumpara e treaba lui. Acum 1 an de zile am cumparat o pereche de Lacoste cu 175 de euro si ce crezi , erau la reducere intr-o tara straina.
Cine crede ca poate plati 100-200-300 de ron pe adidasi Lacoste , Tommy , D&G etc. e naiv sau inapoiat.
Acum cateva zile am fost intr'o reprezentanta Lacoste (in Paris) si am vazut adidasi intre 75-90E. Deci sunt si adidasi Lacoste ieftini.

CCTCPC is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2008, 14:33   #28 (permalink)
Registered User

dani2ingrid's Avatar

....si cand te gandesti ca eu am primit Ban de la Moderatorii acestui Forum numai pt ca acum cateva luni am deschis un Thread la fel ca acesta impotriva Fake-urilor, acum se pare ca s-au trezit si ei si in sfarsit accepta sa fie dezbatut acest subiect de fiecare care este USER pe acest Forum, eu unul gandesc simplu, DAI UN BAN DAR STAI IN FATA, fiecare e liber sa accepte CANTITATE sau Calitate, bineinteles daca s-ar putea amandoua........., dar asa e viata asta, nu se pot lovi una de alta

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

dani2ingrid is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2008, 14:52   #29 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

tu ai primit ban pentru semnatura neregulamentara, nu pentru un thread la fel ca asta.

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2008, 15:09   #30 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

Am deschis si eu un thread acum... ceva vreme buna.
Despre sell-buy

Idea e ca cei vizati mi-au sarit in cap. Dar dani2ingrid, ai grija la limbaj ca daca nu ma insel au fost ceva conflicte pe threadul tau... si cred ca asta a dus la un BAN.

zetu1984 is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2008, 16:10   #31 (permalink)
Registered User

dani2ingrid's Avatar

CRED CA STIU MAI BINE PT. CE AM PRIMIT BAN, intreaba moderatorii de peaici, treaba cu semnatura a fost reclamata de un USER de pe alta sectiune, ceva cu calculatoare, adik asta a fost de fapt acoperirea lor atunci, deci mai bine las-o asa nu le lua apararea , oricum am si uitat deatunci, si ma bucur ca cineva a reinceput un nou thread, sper sa aibe efecte pozitive!!!
Zetu, au fost pe thread la mine pt. ca cei vizati de mine cu FAKE-uri s-au gandit ca razbunarea lor ar fii mai placuta daca ar incerca sa-mi strice THREAD-ul si s-au apucat de balacareli,
la mine pe THREAD cine se leaga de altceva in afara de marfa pe care o expun, primeste report imediat, dar din fericire n-am avut neplacerile astea pana acum, si sper sa nici nu existe, fara stress se traieste mult mai bine, oricum unul din USERII vizati atunci este si aici reclamat .

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

dani2ingrid is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2008, 20:23   #32 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by zetu1984 View Post
Am deschis si eu un thread acum... ceva vreme buna.
Despre sell-buy

Idea e ca cei vizati mi-au sarit in cap. Dar dani2ingrid, ai grija la limbaj ca daca nu ma insel au fost ceva conflicte pe threadul tau... si cred ca asta a dus la un BAN.

Nu pot sa cred ...........ai inviat ca isus hristos ,ai renascut ca pasarea phonix.Credeam ca ai murit si nu mai zici nimic de problema pe care u o sustinei cu atata indarjire.
Si acum ca sa fiu online sau ontopic va repet ca unii oamenii vor sa fie mintiti in legatura cu originalitatea produsului.Dupa cum vedeti sau o sa vedeti eu am si originale si fake dupa posibilitatea omului dar le spun care cum sunt si ma trezesc ca 80% din clienti vor fake...aici nu mai tine de vanzator ci de mentalitatea omului care cumpara.Cand o sa schimbe nivelul de trai si mentalitatea la roman atunci o sa fie binevenit acest thread

pian is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 13:30   #33 (permalink)
Registered User

Mai postez inca o data pt ca mi-a disparut un post legat de studio54.ro. Acolo se vand fakeuri foarte bine facute(CK, LV, etc etc) .

MATRIXU is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 14:19   #34 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

acolo se vand fake-uri de la Adidas Superstar pana la Jordan xx si gucci/lv/dg/....
de fapt totul este fake.

totul se aduce din china de pe site-uri de genul acesta: http://www.nikeairjordanexport.com si sunt vandute drept "autentice".

Old 04-08-2008, 18:24   #35 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

Quote:
Originally Posted by pian View Post
Si acum ca sa fiu online sau ontopic va repet ca unii oamenii vor sa fie mintiti in legatura cu originalitatea produsului.Dupa cum vedeti sau o sa vedeti eu am si originale si fake dupa posibilitatea omului dar le spun care cum sunt si ma trezesc ca 80% din clienti vor fake...aici nu mai tine de vanzator ci de mentalitatea omului care cumpara.

Nu mai spune. Vor sa fie mintiti. E o diferenta intre a accepta ca ceva e fake si a'l cumpara oricum, si a nu sti ca e fake, fiindca vanzatorul stie ca tu vrei sa fii mintit, si a il cumpara drept original.

Motive pt care ma deranjaza oamenii ce vand fake-uri, FARA SA MENTIONEZE.
1. Distorsionarea viziunii clientului asupra unui pret corect.
2. Impresia lasata clientului: toti "samsarii" astia sunt parsivi si hoti.

Eu nu traiesc din asta, imi place sa vand, si imi mai ocup timpul.

Intrebare pt admin: E greu sa mai puneti si Autentic / Replica, la introducerea unui thread pe Publicitate? Chiar cred ca ar ajuta la o triere.

Old 04-08-2008, 19:25   #36 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

Ce mi se pare de cacat in toata discutia asta este faptul ca nu tipa de disperare clientii "tepuiti" ci,culmea,alti vanzatori,care vand numai produse "originale" si ce sa vezi domne',le pasa foarte mult de semenii lor...lasati-ne fratilor cu perversitatile astea,ca nu tine...si lumea tot pe noi ne suna.ce vorbiti voi acolo e degeaba atata timp cat nici un client de-al nostru nu a fost nemultumit si am primit numai cuvinte de lauda,atat prin calitatea produselor cat si prin comportament.este tot de cacat faptul ca o clona isi face de cap pe un forum altfel respectabil si pe care regulile se respecta in mare masura.faptul ca numele a catorva dintre noi apar in acest thread de parca am fi la avizierul sectiei de politie nu poate decat sa-mi lase un gust amar.apropos,nevinovat pana la proba contrarie suna cunoscut cuiva?unii au murit pentru libertatea de exprimare,dar uneori e prea de tot.

PSoate imi returneaza si mie cineva cei 20 de euro platiti pentru un thread sticky cu o zi inainte ca un anumit user sa inceapa sa improaste cu rahat in toata lumea care ii sta in calea imbogatirii rapide...

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 19:36   #37 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

atata timp cat vindeti fake-uri (ca fiind originale) si va doare mana se mentionati, nu aveti pretentia sa nu se bage nimeni si sa atentioneze.
oricum, s-a dovedit, cei care fand fake-uri n-au viata lunga pe forum.
la Vitan, in targ, e viata lor...

Old 04-08-2008, 19:50   #38 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

caii mor de drum lung...

PS:nu am loc sa vand in targ la vitan de cei care aduc din turcia...si nu ma vezi facand ca trenu' la intrarea in targ,nu?sa stii ca media de un client nou la 2 zile se mentine,chiar daca mancati cola cao cu polonicul pe aici...nu uitati,raport calitate-pret fooooooarte bun=cheia succesului

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 23:41   #39 (permalink)
Registered User

bai sumo bai da' ce te ataci) te simti cu musca pe caciula si daia raspunzi la acuzatiile astora)=))) ce probleme aveti baaa))

cossmin_allstar is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 00:14   #40 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

summa - te-a intrebat un potential client daca ce vinzi tu e autentic. tot ce ai putut sa zici e "nu sunt turcisme". deci faza cu "nevinovat pana la proba contrarie suna cunoscut cuiva?"...cade.

"nu uitati,raport calitate-pret fooooooarte bun=cheia succesului" - vezi ca ai uitat sa pui acolo "minciuna" si "abureala". treningurile alea chinezesti, juicy c. merg bine la 2 mil... cand iei cu 60 de usd un pachet de 2 buc, nu? e profit. da' de ce vb tu de calitate? esti expert in textile? Sunt multi care vand produse autentice la jumatate de pret fata de magazin. eu zic ca gasim aici calitate-pret, nu?

si vezi ca semnatura ta e incorecta, in fata brand-urilor de acolo trebuie sa pui un mare FAKE> daca tot spui ca esti corect. vrei sa pun pe forum sursa sau o sursa asemanatoare ce vinde toate produsele pe care le ai tu, ca sa lamurim un pic clientii?

Multumim adminului ce a pus sticky threadului. Asa o sa vada mai multi useri cine vinde fake-uri. ca se aduna singuri aici.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules