Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-08-2008, 00:14   #41 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

nu ma simt cu musca pe caciula,ma deranjeaza faptul ca anumiti useri incearca sa-si mascheze oftica facand pe "bunii samariteni"...nu spun clientii nimic de rau,toti au numai vorbe de lauda si se trezesc unii sa vorbeasca aiurea.mai grav e ca sunt lasati sa faca ce vor si cand cineva ii contrazice le sunt sterse posturile.eu nu am avut rautati fata de nimeni,nu-mi pasa ce fac ceilalti.am aceleasi pretentii,sa-si vada fiecare de treaba lui.cius

@zetu1984

dragul meu,nu te mai stresa atat pentru ce fac ceilalti.cunosc si eu genul asta de oameni si sa stii ca niciunul nu s-a ridicat la un anumit nivel.traiesc de pe o zi pe alta prea ocupati cu ura si oftica ca sa gaseasca o combinatie buna,sa-si ia si ei o masina,o casa,etc.lumea nu e asa proasta cum o credeti voi,unii cauta un raport calitate-pret care sa merite,nu se bazeaza pe prostia asta cu "originalitatea".nimic in tara asta nu e original in adevaratul sens al cuvantului.spuma aia de ras gilette facuta in turcia nu e "originala",e o basina facuta pentru estici...te-ai uitat vreodata la 4 tricouri lacoste de la mall vitan sa vezi ca nu seamana crocodilul ala la toate 4?si cer o suta de euro pe un tricou...ce mi-e tricou pakistanez de la mall sau made in peru de la mine?fix acelasi lucru,de 4 ori mai ieftin vrei sa-ti spun ca am clienti cu ML-uri noi,care cumpara de cate 15 milioane?care si-au luat tricouri lacoste sau ralph din franta,austria si au ajuns la concluzia ca nu merita 80-100 euro un tricou?vrei sa-ti spun ca desi am obtinut destui clienti de pe acest forum (multumesc pe aceasta cale celor care se ocupa de computergames),am gasit mult mai multi prin recomandari?si ca fiecare client multumit mi-a adus la randul lui inca 3-4 noi?dar in fine povestile nu-si au rostul,fiecare face ce vrea,cine crede ca punand altora bete in roate se va ridica,se inseala amarnic.lumea e mica,poate unii dintre voi vor ajunge sa ma cunoasca aiurea,fara nici o legatura cu forumul,si poate vor regreta macar un pic gesturile astea,sa le zic...romanesti.bafta tuturor si vanzare buna

mess id:razvancatalin82

Last edited by summa; 05-08-2008 at 00:32..

summa is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 00:27   #42 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

clientii NU stiu ca sunt fakeuri.
de ce s-ar oftica "anumiti" useri ca vinzi tu fake-uri? ti se pare ca "le-ar" fi asa greu sa comande si ei de pe siteurile de pe care iei tu? si sa vanda? sau crezi ca ai descoperit tu roata?
suntem lasati sa vorbim pentru ca nu mancam cola cao (sau cum ai zis tu). daca era fals ce ziceam se lua cineva de noi
nu incerca acum sa camuflezi in pace si amabilitate toata ironia si rautatea cu care ai scris posturile anterioare.
"eu nu am avut rautati fata de nimeni,nu-mi pasa ce fac ceilalti.am aceleasi pretentii,sa-si vada fiecare de treaba lui." 'ai na! si noi care te-am judecat gresit.
eu zic ca poti sa spargi o banca si apoi sa zici faza asta... cred ca ar tine. fiecare cu treaba lui, nu? traim in codru doar.

zetu1984 is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 11:15   #43 (permalink)
Registered User

kiphtea69's Avatar

Summa, nu vreau sa fac din postul meu un atac personal pentru ca nu este, insa din limbajul celor ce au aparat vanzarile produselor "replica" (sa nu le zicem fake sa nu se supere cineva) demonstrati care sunt lucrurile care va fac pe voi fericiti "sa gaseasca o combinatie buna,sa-si ia si ei o masina,o casa". Nu zic ca e lucru rau, dar poate noi restu, astia ofticosii avem alte valori, ne intriga alte lucruri. Destul pe partea filosofica, pe partea practica nu vad de ce te deranjeaza asa de tare sa se introduca o noua eticheta la threaduri care sa le imparta in Replica si Original. Faptul ca nu s-a ridicat nimeni sa se planga de lucrurile cumparate de la tine e legat in mare parte si de dorinta de a nu fi judecati drept pacaliti de catre alti. E o felie buna de vanzari si asta cu replicile, nu te acuz si chiar te felicit pentru afacerea asta, dar fa-o in mod onest si precizeaza originea lucrurilor vandute. Eu zic ca asa ar fi onest, dar de cand se pupa onestia cu afacerile ?!

kiphtea69 is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 11:39   #44 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

nu am nimic impotriva,din partea mea sa adauge orice eticheta,atat timp cat moderatorii,adminii,etc considera ok treaba asta.oricum nu pot lua eu decizii in locul lor.am spus foarte clar ce ma deranjeaza si anume faptul ca am fost adunati ca la o razie,si bagati la beci de clona unui utilizator care sigur nu e client,ci vanzator si crede ca o sa-i luam painea de la gura.bafta

Old 05-08-2008, 11:59   #45 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

Ce poate tu nu o sa intelegi niciodata este ca:
Un tricou Lacoste costa (sa zicem) 80 de euro. Da? Bun. Pe langa adaosurile magazinului, taxe, profit, tricoul e scump de la inceput, din fabrica. Sti de ce? Pt ca implica un material bun, o mana de profesionisti care se ocupa de design, de cusaturi, de orice detaliu. de fineturi. Lucru greu de egalat de 2 pakistanezi care vad o poza pe net si trag la greu prin beciuri. Calitate la ce vinzi tu poate sa insemne maxim ca e din bumbac (daca este macar). Asa ca mai las-o cu "calitate-pret".
Hai ca nu te mai impiedic in "afacerea" ta. Ma duc sa traiesc de pe o zi pe alta.

ps: bisnita de toale e afacere? ). mama! si patriciu inca se mai tine de gainarii, nu stie el unde e afacerea suprema.

Old 05-08-2008, 12:08   #46 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

nu stiu unde am pomenit eu de afacere,colegul kiphtea69 a folosit cuvantul asta.in afara de faptul ca "stii de ce" are 2 de "i",vezi ca tu folosesti prea usor cuvantul "bisnita".dupa tine bisnitar e si ala care vinde in mall.mai intreaba si tu lumea si dupa aia intra pe net sa te dai cocosh...te pup pe portofel

PS:da,sunt bumbac 100% si identice cu alea de la mall.te deranjeaza?sau poate esti tu expert in textile de-mi spui mie ce calitate au hainele mele...vezi-ti de treaba ta ca nu te ridici la nivelul meu de "bisnitar"

Old 05-08-2008, 12:26   #47 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

BIŞNIŢÁR ~i m. fam. Persoană care se ocupă cu afaceri mărunte (şi necinstite); găinar. /bişniţă + suf. ~ar

e o afacere marunta. si cum implica falsuri - e si un pic necinstita, nu?
stii tigancile alea de vand ghiuluri de aur... sunt "identice" cu alea autentice...

"sunt bumbac 100% si identice cu alea de la mall"
asa zice si bunica-mea de masini. toate sunt la fel, deh...nu se pricepe ea.

ps: ma bucur ca nu ma ridic la nivelul tau. sincer.

Old 05-08-2008, 13:01   #48 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by zetu1984 View Post
Ce poate tu nu o sa intelegi niciodata este ca:
Un tricou Lacoste costa (sa zicem) 80 de euro. Da? Bun. Pe langa adaosurile magazinului, taxe, profit, tricoul e scump de la inceput, din fabrica. Sti de ce? Pt ca implica un material bun, o mana de profesionisti care se ocupa de design, de cusaturi, de orice detaliu. de fineturi. Lucru greu de egalat de 2 pakistanezi care vad o poza pe net si trag la greu prin beciuri. Calitate la ce vinzi tu poate sa insemne maxim ca e din bumbac (daca este macar). Asa ca mai las-o cu "calitate-pret".

Aici te contrazic.Produsele ies din fabrica f ieftin .Si sa-ti dau un exemplu anul trecut toti astia care tipati pe aici a-ti facut scandal la mine pe un topic cu tricouri ca nu sunt originale scriind made in romania pe ele ..Tin sa te/va anunt ca este fabrica in romania de tric adidas/nike/puma/diadora ORIGINALE si ca acele tric sunt facute sub licenta unor englezi si ies cu pretul de 8E la care se aduna transportul pana in anglia,chiria la magazinul respectiv si plata angajatilor la magazin.Ajung la vanzare in anglia incepand cu 15 lire(18E)cel mai urat tric.
Acum va zic eu alta treaba daca firmele mari si-ar fi pastrat integritatea asa cum va sustineti voi cauza nu ar fi venit sau nu s-ar fi dus sa-si deschida fabrici prin alte tari ca romania/bulgaria/moldova/turcia/china/taiwan etc etc.

Deci asta este comertul si asa se fac banii

pian is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 13:02   #49 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

daca tu zici ca e marunta,te las sa mori in ignoranta...implica falsuri dupa parerea ta,nu a tuturor.stii ce fac cu parerile tale,nu?cius

Old 05-08-2008, 18:59   #50 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

implica falsuri dupa parerea mea... ai ma nene ne lasi? sunt facaturi din china/india. lasa vrajala ca reiese din ce ai zis si tu. cand cineva te intreaba daca sunt originale, sunt 2 variante de raspuns. da sau nu. tu te-ai codit. "nu sunt turcisme"...
tot ce vinzi tu se regaseste pe www.icecanadainc.com acelasi branduri poate chiar aceleasi modele. am primit un raspuns asemanator cu al tau cand i-am intebat daca sunt autentice. deci m-am lamurit si cu ei si cu tine.
bafta la vanzare si mersi ca nu m-ai scutit sa dau nume. si summa si pian(george777 - care vad ca are dreptul la clone *pupici george*).
Acum sper sa se adune aici toti bisnitarii si sa ii scuteasca pe useri de indoieli.

Old 05-08-2008, 20:39   #51 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
""si pian(george777 - care vad ca are dreptul la clone *pupici george*).""
.
Cand ai bani i-ti permiti sa ai clone .......Nu mai suferii .Cand o sa-ti permiti si u sa bagi 20-30 mii E intr-un model de adidasi atunci poate o sa vb si ptr tine sa ai parte de clone.Dar pana atunci hai sa ne vedem fiecare de cafeneaua/hainele/adidasii/etc ale noastre.
Vb lui summa "cainii latra ......departe ajunge" Acum cand vb cu voi am mai dat niste adidasi fake ...ca sa vezii.....toata lumea vrea fake....stai sa-ti si arat adidasii poate nu ma crezi
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Copy of cfghfdg.jpg
Views:	278
Size:	221.0 KB
ID:	372464  

Old 05-08-2008, 20:48   #52 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

. bravo tie. nu a zis nimeni sa nu vinzi fake-uri. idea era alta. ori nu intelegi ori nu vrei?
ma bucur extrem ca ai bani si ca "i-ti" permiti. ai toate sansele sa ajungi primar: dati tepe, esti agramat, "il ai gramada pe ban".
Cat despre "hai sa ne vedem fiecare de..." Eu aici imi vedeam de o discutie. Nu imi amintesc, dar nu cred ca te-a chemat cineva aici. Esti liber sa nu mai accesezi threadul.

ps: imi esti tare simpatic.

Old 05-08-2008, 21:29   #53 (permalink)
Registered User

pap1's Avatar

Oricat de bine ar fi sa se imparta produsele vandute in Fake sau Original ma tem ca este imposibil.E clar ca useri ca cei de mai sus(se stiu ei care) vor vinde in continuare drept originale produse contrafacute si nu va putea nici un moderator sa dea verdicte privind veridicitatea produselor.

pap1 is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 10:05   #54 (permalink)
Registered User

Nu, dar vor putea da clientii. Sunt curios. astia care investesc zeci de mii de euro in marfa asta, ei tot fake-uri poarta ?

4midabil is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 11:34   #55 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

da,doar trebuie sa facem reclama )

@zetu1982
nu o sa scutim pe nimeni de indoieli,desteptule.cine are 400 ron pentru un tricou nu o sa intre niciodata pe net sa-si ia unul de 90 ron.atat timp cat il ia de la mine si e si multumit de CALITATE tu poti sa aberezi cat vrei.

PS:nu-i mai corecta pe altii ca si tu vorbesti ca la oltenita.cius

Old 06-08-2008, 11:53   #56 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

iti dai seama ca tu nu o sa ajungi niciodata sa imi dai dreptate si nici eu tie. idea era sa faca un admin treaba cu fake/autentic.

Old 06-08-2008, 17:39   #57 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
iti dai seama ca tu nu o sa ajungi niciodata sa imi dai dreptate si nici eu tie. idea era sa faca un admin treaba cu fake/autentic.
Deci voi vreti simplu ...sa se faca fake si original ....Booon ....Dar sa zicem ca eu am niste lucruri originale si u care ai mare boala pe mine zici ca lucrul ala nu este original atunci cum se face departajarea????????(sau invers)
Eu o sa sutin ca lucrul este original si u o sa o tii pe a ta ca nu este si-ti pot da n exemple de certuri interminabile.......Deci chestia asta ca vrei ca nu vrei o sa cada

Old 06-08-2008, 19:47   #58 (permalink)
Registered User

zetu1984's Avatar

sa zicem ca mergem pe incredere. hai george ca e usor sa vezi cam care e fake. chiar si dupa pret. cand omu vinde branduri mari cu preturi de europa nu prea mai incape indoiala. si nu vreau sa vb de exceptii.
ps: eu nu am boala pe tine.

Old 06-08-2008, 20:42   #59 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
sa zicem ca mergem pe incredere. hai george ca e usor sa vezi cam care e fake. chiar si dupa pret. cand omu vinde branduri mari cu preturi de europa nu prea mai incape indoiala. si nu vreau sa vb de exceptii.
ps: eu nu am boala pe tine.

Stiu ca nu ai boala pe mine de aceea am pus "Dar sa zicem".
Dupa parerea mea se creaza haos daca se fac arii separate cu fake si originale.O sa vedeti discutii interminabile.Fiecare o sa-si plateasca politi sau o sa arunce cu noroi la altu in curte ca sa-si vanda produsu.....
Dar stii ce am observat???Discutiile astea le-am avut de 1-2 ani cam in aceeasi perioada cand nu este vanzare si toata lumea nu are ce face....I-ti zic eu ca prin septembrie nu o sa mai gasesc pe nimeni care scrie pe aici.Toata treaba asta tind sa cred ca este o cacialma

Old 06-08-2008, 21:34   #60 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

domnu' pian, in afara faptului ca sunteti cu gramatica la pamant, tin sa precizez:

te opui cu oarecare inversunare impartirii ariilor in original si fals pentru ca tu traiesti din asta. daca ti se taie macaroana, aici si in alte 2-3 locuri, nu mai ai ce sa pui pe masa. povestile alea cu 10-20k de euro sa il le spui lui Alexandru, un baietel de la mine din cartier caruia ii plac basmele.
repet...cei care vand fake-uri dispar de la sine, de pe forum, dupa 1-2 ani maxim. aici nu poti sa pacalesti la infinit (asa cum face domnul pian aka pianistul777 si alte nume pe care le are pe okazii.ro si alte siteuri de vanzari)
http://www.okazii.ro/comunitati/okaz...nistul777.html
cei ca tine nu sunt decat produsul unei socetati bonlave care viseaza doar bani (castigati prin orice mijloace), masini, manele si altele.
din pacate.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules