![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Vezi ca n-am recunoscut nimic,nu am ce sa recunosc si nu imi baga tu vorbe in gura.Si nu am nimic sa-ti demonstrez tie stai flexat.Nu-ti datorez nimic,nu-mi datorezi nimic,nu ai avut bunul simt sa vezi mai intai marfa si pe urma sa vorbesti.Cred ca tu ai auzit pe la baute de fake-uri si acum ar trebui sa zicem toti ca tine.Stai linistit ca nu ati facut nimic cu threadul asta,mai degraba lumea e curioasa sa vada ce v-a facut sa fiti asa indarjiti impotriva noastra.sa-ti mai zic o vorba veche:Cine sapa groapa altuia... PS:eu nu am adidasi,dar probabil mintea ta e prea ocupata de fakeuri ca sa mai stii cu cine vorbesti.pup pe portofel
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
Iar schimbarea subiectului si incercarea de a scapa de responsabilitate aratand cu degetul pe altii (in cazul asta gratuit, nedrept si gresit) nu face decat sa imi confirme mie si altora parerea despre tagma voastra, a baietasilor "imbogatiti" din fake-uri! GG! ![]() BTW, nu am nimic cu tine, nu te cunosc, nu iti vreau raul, nu te-am atacat in vreun, fel, daca te-ai simtit jignit de postul meu anterior, asta e, nu l-am atintit spre tine, asta e prima data cand te vad pe forumul asta in 6 luni de cand activezi pe aici.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| "Useri Neseriosi - m3"...asta apare pe un thread,la semnatura unui utilizator.ma gandesc ca nu sunteti 2 insi cu acelasi nickname,nu?Daca omul te-a acuzat aiurea,imi cer scuze,rezolva cu el.Daca are dreptate,nu mai emite judecati despre altii.bafta la tine Apropos,nu m-ai jignit pe mine,eu am un amarat de polo ,nu m-am imbogatit si nici n-o sa ma imbogatesc din haine.Dar prin ce ai spus ai jignit multi oameni care nu sunt cum ai spus tu.Nu e corect sa generalizezi.
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
atat timp cat nu va taia vreo chitanta, va oferi vreo garantie, va fi cu impozitele la zi, adica sa fie intr-o oarecare legitimitate, nu cred ca poate fi obligat niciun vanzator, cu atat mai mult unul dupa vreun forum, sa declare sau sa mentioneze astfel de lucruri. Insa, oricine ar trebui sa-si dea seama cand cumpara un produs de 300 Euro cu 150 RON, ca ceva nu e tocmai in regula. Iar faptul ca unii vanzatori se lauda cu clientii lor cu ML-uri, face si mai spectaculos acest thread Fii capitanul nostru | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Unii dintre voi, care se tot dau 'zmei' pe forumul asta, au inceput sa vinda si detergent la Aria de "Încălţăminte, haine, articole sportive".. Peste ceva timp o sa ajungeti sa vindeti 'produse lactate' .. Dati-va 'cocosi' in alta parte, incercati sa impresionati pe altii, pe forumul asta ati cam dat-o in bara | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
Am raspuns la flame-ul tau dar administratorii acestui site au considerat ca nu este bine ce am scris eu si au sters mai multe posturi ale mele de pe acest thread...Esti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,copil...............care/..................face...........etc etc .........restul E can can ![]() ![]() ![]() | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
dar blugii sau bluzele de la zara bershka pullbear etc energie stradivarius gstar etc... care se gasesc la multi de pe forumul asta si la mai multi din regie...(am fost la cineva acs avea 3 cam pline frate pline numa cu firme din astea) sunt originale ori ba ???? spre ex astea ?? ZARA , Pull&Bear , Bershka , Springfield, Benetton , Nike ps. nu am nik cu vanzatorul nici nu'l cunosc....
__________________ "Think globally, act locally” Tel. Contact . 0766384254 | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Eu vand Zara,H&M,Bershka,Pull&Bear,Fishbone,etc... .Daca umbli prin Spania prin outleturi gasesti marfa multa la super preturi ca sa o aduci aici si sa faci un ban.Nu stiu daca se merita sa se falsifice la pretul care il au acolo in magazine.Cat despre marfa care o vand eu am aratat mai sus originalitatea ei si mai arat si aici.
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
pai scuza-ma ca ma bag, dar userul de mai sus a dat un link spre un alt user cu aceleasi firme la vanzare, ne intallnim cu o CLONA aici , sau.....caci nu vad sa fii spus ceva despre tine ![]() ![]() , in plus de asta acum 2 zile am aflat de la un vanzator caruia no sai dau nume, are si Site si vinde foarte bine, Zara fakeuri din Turcia luate toate, a vb foarte deschis omu, recunosc ca pana acum 2 zile nici n-am putut crede ca exista fake-uri dupa asa ceva, dar lumea e mare, orice e posibil , no lua ca pe ceva personal, intr-adevar alea sunt bonurile autentice de la magazinele respective, bafta mai departe si crede-ma oricat de ieftine leai lua din magazine , si eu le iau la fel, ORICUM se vor face Fakeuri in lumea asta la greu , din pacate !!!
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! Last edited by dani2ingrid; 20-09-2008 at 11:39.. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Da ai dreptate,ca astia sunt in stare sa falsifice orice dar ma gandeam ca nu ar fi profitabil sa faca niste falsuri la care poti gasi originale la acelasi pret.Stiu ca nu a spus despre mine nimic,doar ca am vrut sa arat ca vand aceleasi firme.
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| OFFFF, numai sa vezi cate Fake-uri si dupa ce modele se fac imitatii..... lor fabricantilor le merita enorm, caci vand en-gross, se scot, iar celor ce vand mai departe le marita si mai mult, caci deja in Romania se praktik, vinderea Fake-urilor la bani de Originale, asta e, cine stie deja de unde tre sa aleaga , alege cu capul., cine nu, pica in plasa, pacat, mare pacat ![]() ![]()
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Sa fie foarte clar: nu exista haine de la case de moda de renume la preturi accesibile pentru un salariat cu 500E/luna (asa, ca exemplu). Cea mai buna oferta pe care am primit-o din Italia a fost 82 Euro / pereche blugi Dolce Gabbana numai daca cumparam 100 de perechi. Eu aduc haine originale (http://bursadehaine.wordpress.com) dar negociez la sange pentru cate o singura pereche de blugi/sacou/geaca etc... si asta numai pentru ca le cumpar de la persoane care mi-au fost recomandate de catre o ruda care sta in New York de 25 de ani si este clientul acelor persoane probabil tot de atata timp. Chiar si asa marcile europene sunt foarte scumpe. Deci cine are pretentia ca vinde blugi Armani, Versace etc... originali cu 120-150 ron cred ca face o gluma, din pacate unii oameni nu stiu si se lasa pacaliti (sau vor sa se lase pacaliti).
| |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Sunt Quote:
| |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Mda...... deci tu compari unicate create de designeri ce senvart la preturi de mii de euro, cu ZARA.....despre care tin sa-ti zic ca se fabrica si se vind la greu Fakeuri import TURKEY.....ca are un tovaras de-al tau...... poate el are originale, si eu am 100 de tovarasi ce au Haine Armani direct din casele de moda, ma crezi? normal ca ma crezi pana la proba contrarie, dar daca eu iti trimit pe PM un Site pe care gasesti D&G armani, ZARA, etc.... toate fake, si-ti dau si confirmarea omului de pe messenger ca sunt fake toate, mai spui ca sunt ORIGINALE? siteul este in romania si vanzatorul la fel roman. Acolo era intrebarea despre un user de aici nu despre toti vanzatorii din Romania!!! Nu baga niciodata mana in foc pt. nimeni, ci numai pt. tine si pt ceea ce vinzi tu, eu unu stau in Germania si am prieteni TURCI ( ca e plin aici de turci ca de romani prin Italia si Spania ) vanzatori la Footlocker Adidas Puma, etc.., si exact cu ei am discutat problema asta despre ZARA si ei mi-au confirmat ca sunt pline Bazarurile lor cu marfuri de acest gen !!! e normal ca nu toti aduk Fake, nici nu se pune la indoiala, dar majoritatea cu asta se ocupa, e mai profitabil, dar mai josnic ![]() ![]() ![]() si inca o intrebare dar pt tine, asa de curiozitate, pe siteul postat de tine mai sus scrie in titlu "Haine si accesorii originale si ne-originale" , iar mai sus tu zici "Eu aduc haine originale (http://bursadehaine.wordpress.com) dar negociez la sange....", macar scoate ultimul cuvant din titlul siteului ![]() ![]() ![]()
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! Last edited by dani2ingrid; 29-09-2008 at 13:55.. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Ia ziceti ati mai prins ceva infractori????Sau tot fantome ??? Iar a-ti amutit .......... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |