Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-10-2008, 18:36   #121 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

azi n-am vandut decat 4 camasi,fir-ar ea de viata...

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2008, 23:30   #122 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Daca am marfa fake la pret de originala va suparati
INTREBARE...................Si daca am marfa originala la pret de fake nu se supara nimeni????

pian is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 21:17   #123 (permalink)
Registered User

TetaNos's Avatar

poti sa pui ce pret vrei tu la chestiile care ;le vinzi numa' sa spui daca sunt "adevarate" sau nu... ca sa fi fair.

Tel. Contact . 0766384254

TetaNos is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 18:41   #124 (permalink)
Registered User

Thumbs down Lasa-ne

Quote:
Originally Posted by summa View Post
azi n-am vandut decat 4 camasi,fir-ar ea de viata...

Hai, mai lasa-ne cu 4 camasi vandute intr-o zi...

23august44 is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2008, 12:49   #125 (permalink)
Registered User

sorin-uif's Avatar

Catre toti vanzatori de chiciuri de pe sectiunea incaltaminte haine si articole..... care va simtiti afacerile in pericol nu stiu daca ati avut ocaza sa da-ti o raita pr targul vitan sa va vedeti pe acolo live si sa auziti sloganuri hai la nike si adidas fratilor si la marci care acum un an daca ii intrebai ce e ala lacoste sau zara le zbura mintea la vre-o marca de gem acum e FULL de asa ceva la preturi de te bufneste tot rasul si daca ii iei la bani marunti in ce-a ce priveste calitatea marfi iti sar la gat ca le speri fraieri care cumpara sa se dea mari pe str cu noile achiziti ,ca si in vitan dintre toti vanzatori de haine si incaltaminte doar 3 sau max 4 au haine sau incaltaminte originala in rest carpe de sters pe jos pe multi bani ca si aici numai dupa pozele postate in anunturi e de ajuns sa iti dai seama ca s-ar potrivi cu culoarea parchetului pe care il aveti prin casa ca sa nu se decoloreze si sa pateze parchetu in procesul de sters pe jos

Pt ce care intradevar au haine originale si incaltaminte numai bine si mai degraba eu personal prefer sa dau mai mult si sa il stiu luat din magazin decat sa ii dau de mancare la combinatori de fakeuri ca sunt exact ca cersetori le dai exista nu le mai dai nu mai exista

Respect pt cel care a creat threat-ul asta si pt efortul ca l-ai facut sticky sa vada lumea
Scuze pt greselile gramaticale omise dar mi-e lene sa corectez......
Bafta

sorin-uif is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2008, 13:00   #126 (permalink)
Registered User

Eu unu prefer sa imi iau din magazin. Dau un ban dar macar nu le iau cu sufletu indoit ...

Sau prefer sa dau o fuga pana la Ruse sa imi iau de prin Metro sau alte magazine de genul asta cand imi strang bani de mai multe. Decat sa ma complic cu genul asta de rebuturi cu vand FOARTE multi pe forumu asta.

Nu va mai plangeti ca nu aveti vanzari, ca tot voi v-ati stirbit de calitate si incredere in fata cumparatorilor.

Esti pe un forum, unde totul tre sa fie mai ieftin ca in magazine ... deci undeva ajungi cu pretul al cel de fake, pentru ca altfel pentru diferente minore, chiar nu mai vad logica in a cumpara de la gigel sau vasilica in loc sa-mi iau din magazin. Iar singura modalitate prin care poti oferi preturi mai mici din magazine, este datorita provienentei dubioase a unor articole de imbracaminte.

In rest ce pot sa zic ... imi povestea un prieten ca in turcia a vazut niste geamantane pe roti diferite marci bune. A vrut sa cumpere unul ... si i-a zis vanzatorului ca ar vrea Samsonite ... no problem ... s-a dus in spate a adus placuta cu samsonite, a dat-o jos pe cea care o avea si i l-a facut samsonite ...

Eftin .... eftin ... eftin ...

Vindeti si voi ceva mai de icnredere nu haine "de firma" ... ca e plin targu vitan si alte targuri sau piete de dealeri de-astia, exact cum spunea si Sorin.

Unii sunteti comparabili cu negrisorii din parcare de la hypermarketuri chiar, care vor sa-ti vinda adidasi, camere, telefoane ... ti-o dau si pe mama lor daca e nevoie.

Nu va mai plangeti ca nu vindeti ... ca nu aveti de ce !

Cadavre is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2008, 17:09   #127 (permalink)
Registered User

salut cumparatori
salut vanzatori

eu ma aflu in categoria celor care vand produse (adidasi, treninguri, bluze, tricouri)

Aceasta categorie se imparte in 3:
1.Cei care vand replici si recunosc acest lucru
2.Cei care vand replici si "baga mana in foc" ca ei vand originale
3.Cei care vand produse originale

Pana acum 1 an m-am aflat printre cei care vindeau replici, DAR recunoasteam acest lucru
De 1 an de zile ma aflu printre cei care vand DOAR produse originale(se poate verifica si pe site) http://www.*************

Astfel va pot spune ca sunt aberatii remarcile de genul "trebuie sa aiba eticheta nu stiu cum" " trebuie sa fie made in tailanda" sau eu stiu ce altfel de idei.

Eu nu recomand sa cumparati de la mine. E decizia fiecaruia de unde cumpara. Insa atunci cand cumparati, tineti cont de urmatoarele aspecte pentru a reduce riscurile:

1. NU cumparati decat adidasi in cutiile originale
2. La incaltamintea PUMA (doar la Puma), exista o mica eticheta cu un fir argintiu(mai exact filigram ca la bani). Eticheta se afla doar la pantoful drept. Aceeasi eticheta exista la orice produs puma (bluze, tricouri, slapi... etc)
3. Atentie cand cumparati haine aduse din SUA. Marimile sunt mai mari cu cel putin 1 numar fata de cum suntem noi obisnuiti. (tot ce am eu e adus din SUA, si 90% sunt mai mari)
4. Inainte sa cumparati prima data de la cineva, asigurati-va ca nu are plangeri facute (pe forum, pe site-ul personal)
5. Va recomand sa cumparati de la cineva care vinde mai multe si puteti cumpara produsul dintr-o locatie fixa (magazin sau acasa). Nu va recomand sa cumparati o pereche de adidasi si sa va intalniti cu vanzatorul in oras.
6. Tarile producatoare pentru firmele ADIDAS, NIKE, PUMA sunt tarile asiatice: CHINA, INDONEZIA, INDIA, TAIVAN, MALAEZIA. Acest lucru se poate verifica in ORICE reprezentanta. Verificati tara de provenienta la mai multe modele si o sa va convingeti.
7. cand o sa-mi mai amintesc alte "ponturi" o sa mai postez

Pentru orice alte nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati

http://www.*************

----
Cu o experienta de peste 1 an, ************* va ofera articole sportive ORIGINALE (adidasi pentru barbat sau pentru dama, treninguri, bluze, tricouri etc.)

Last edited by lautuxxx; 11-10-2008 at 18:29..

lautuxxx is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2008, 14:33   #128 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

Quote:
Originally Posted by 23august44 View Post
Hai, mai lasa-ne cu 4 camasi vandute intr-o zi...
de ce nu ma crezi?merge treaba ca pe roate.hai mai comentati si voi ceva ca ma plictisesc...

PS:am adus pullovere.grabiti-va,stoc limitat.

Old 15-10-2008, 18:05   #129 (permalink)
Registered User

dani2ingrid's Avatar

ieri am sosit din concediu din Antalya, dar nu asta e important ci ceea ce vrea sa spun aici in leg. cu fake-urile import Türkye, pun mai jos cateva poze pt a vedea cum in magazinele din incinta statiunii SIDE, in aria hotelurilor pline cu turisti majoritatea nemti, de aceea si la produse scrie in germana, 4 curele dolce&gabbana, armani, hugo boss, puma, etc......10 euro, iar 2 perechi de adidasi Puma , adidas, papuci Gucci, 2 perechi la 20 euro, tineti cont ca asta e in zona turistilor, am fost in Bazaarul din exteriorul statiunii erau curelele 6 la 10 euro, tricourile lacoste tommy, dolce&gabbana, armani, prada, etc.....3 la 10 euro ( tricouri POLO shirt majoritatea), adidasii Dolce&gabbana erau 10 euro perechea, si pe forum aici se vand la 200 ron , si aveau niste cusaturi parca erau la lumina lumanarii facute cu atza de papiota, plus ca la cei adidas semnele erau desenate pe adidasi exact cum sunt lozurile razuibile, exac din asa ceva argintiu erau desenate pe adidasi semnele, in a2a poza se vad adidasii bej Adidas Goodyear, exact aia aveau asa ceva, caci am dat cu unghia pe semne siam ramas cu , culoarea pe mana, incredibil, gentile Prada armani, CHLOE luis vuiton, etc....15 euro Geanta, cand te uiti la scrisul de pe ele te iei cu mana de cap, cand vezi cum sunt lipite pe genti sau cusaturile alea infecte, miaducea aminte de romania dupa revolutie cand erau pietele pline cu asa ceva, ceasuri erau la 5 euro bucata armani, gucci, rollex, CK, GUESS, etc... toate firmele posibile, pulovere Lacoste 3 la 20 euro modele in dungi si 5 la 20 euro cele simple si late de parca leai cumpara pt a sterge cu ele pe jos , nu pt a le purta, okelarii ray ban 3 euro bucata, armani, gucii etc....firme foarte puternice, la aceasi bani, am pus niste ray ban la ochi sil vedeam pe vanzator aproape dublu, ganditiva sa porti asa ceva 1 luna de zile, si pe urma sa te intrebi de ce te dor ochii, raspunsul: zgarcenia si naivitatea pt a avea ceva firma dar fake, pana la urma totce merita in turcia acolo sunt excursiile prin muntii lor, si baile lor tucesti si mancarea lor carenu mai exista nicaieri, plus hotelurile lor si amabilitatea cu care esti servit,astea sunt singurele lucruri ce merita din toata turcia aia, o tara foarte frumoasa si calda, din pacate oile negre din bazaaruri o strica, am sa adaug cateva poze mai jos pt a vedea si a va face o idee cam la ce diferenta de bani si la ce castiguri senvart produsele FAKE vandute aici pe forum, ganditi-va de 10 ori inainte de a cumpara
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CIMG9935.JPG
Views:	258
Size:	1.12 MB
ID:	394627   Click image for larger version

Name:	CIMG9936.JPG
Views:	258
Size:	1.12 MB
ID:	394628   Click image for larger version

Name:	CIMG0074.JPG
Views:	206
Size:	1.15 MB
ID:	394629   Click image for larger version

Name:	CIMG0078.JPG
Views:	249
Size:	1.13 MB
ID:	394630  

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

Last edited by dani2ingrid; 15-10-2008 at 18:18..

dani2ingrid is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 18:46   #130 (permalink)
ceva fin

Kevin's Avatar

In Istambul am vazut cateva fake-uri intr-un magazin gen 'Intersport' la pret de original.
Totusi aceste fake-uri raman o sursa de venit considerabila pt unii.

ym: nealocat :: 0733 433 333 :: 0768 888 887

Kevin is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 19:31   #131 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
La cum arata culoarea aia cu care ai scris postul de mai sus, nici nu am indraznit sa citesc postul, ma dor prea tare ochii. Ca sa stii pe viitor sa nu mai abuzezi de culori si bold.

m3 is online now    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 20:18   #132 (permalink)
Registered User

dani2ingrid's Avatar

Pt. M3 special: acum poti sa citesti de la cap la coada
ieri am sosit din concediu din Antalya, dar nu asta e important ci ceea ce vrea sa spun aici in leg. cu fake-urile import Türkye, pun mai jos cateva poze pt a vedea cum in magazinele din incinta statiunii SIDE, in aria hotelurilor pline cu turisti majoritatea nemti, de aceea si la produse scrie in germana, 4 curele dolce&gabbana, armani, hugo boss, puma, etc......10 euro, iar 2 perechi de adidasi Puma , adidas, papuci Gucci, 2 perechi la 20 euro, tineti cont ca asta e in zona turistilor, am fost in Bazaarul din exteriorul statiunii erau curelele 6 la 10 euro, tricourile lacoste tommy, dolce&gabbana, armani, prada, etc.....3 la 10 euro ( tricouri POLO shirt majoritatea), adidasii Dolce&gabbana erau 10 euro perechea, si pe forum aici se vand la 200 ron , si aveau niste cusaturi parca erau la lumina lumanarii facute cu atza de papiota, plus ca la cei adidas semnele erau desenate pe adidasi exact cum sunt lozurile razuibile, exac din asa ceva argintiu erau desenate pe adidasi semnele, in a2a poza se vad adidasii bej Adidas Goodyear, exact aia aveau asa ceva, caci am dat cu unghia pe semne siam ramas cu , culoarea pe mana, incredibil, gentile Prada armani, CHLOE luis vuiton, etc....15 euro Geanta, cand te uiti la scrisul de pe ele te iei cu mana de cap, cand vezi cum sunt lipite pe genti sau cusaturile alea infecte, miaducea aminte de romania dupa revolutie cand erau pietele pline cu asa ceva, ceasuri erau la 5 euro bucata armani, gucci, rollex, CK, GUESS, etc... toate firmele posibile, pulovere Lacoste 3 la 20 euro modele in dungi si 5 la 20 euro cele simple si late de parca leai cumpara pt a sterge cu ele pe jos , nu pt a le purta, okelarii ray ban 3 euro bucata, armani, gucii etc....firme foarte puternice, la aceasi bani, am pus niste ray ban la ochi sil vedeam pe vanzator aproape dublu, ganditiva sa porti asa ceva 1 luna de zile, si pe urma sa te intrebi de ce te dor ochii, raspunsul: zgarcenia si naivitatea pt a avea ceva firma dar fake, pana la urma totce merita in turcia acolo sunt excursiile prin muntii lor, si baile lor tucesti si mancarea lor carenu mai exista nicaieri, plus hotelurile lor si amabilitatea cu care esti servit,astea sunt singurele lucruri ce merita din toata turcia aia, o tara foarte frumoasa si calda, din pacate oile negre din bazaaruri o strica, am sa adaug cateva poze mai jos pt a vedea si a va face o idee cam la ce diferenta de bani si la ce castiguri senvart produsele FAKE vandute aici pe forum, ganditi-va de 10 ori inainte de a cumpara

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

dani2ingrid is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2008, 21:00   #133 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

sa-i multumim toti lui dani2ingrid pentru ca ne-a deschis ochii pai cine cumpara asa ceva isi merita soarta,tre sa fii prea bou sa dai banii pe ce vand aia.si in kusadasi behaia de carpe de-astea,mai amuzant e ca dupa vreo 2 zile tot restaurantul era imbracat numai in "firme",parca eram la monte carlo.normal ca tricourile mele de la ralph lauren ieseau in evidenta,cred ca tot se intrebau de unde le-am luat ok,mai are cineva de impartasit asemenea experiente inaltatoare?va astept...

Old 20-10-2008, 01:48   #134 (permalink)
Registered User

ba vere ce penibil esti ... pe cuvant. Am citit tot thread`u asta si esti chiar penibil. Suferi din cauza a tot ce se scrie aici si din cauza asta incerci sa te sustii singur prin postarea aiurelilor - am vandut 4 camasi - ai vandut pe dracu. Cei care fac lucruri bune si de calitate tac si fac. Aia care fac porcarii vorbesc interminabil.

ozeze is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 02:07   #135 (permalink)
Banned

a3ds's Avatar

toti micii afaceristi prospera pentru ca romanii in esenta lor sunt niste jigodii lacome dornice sa parvina si sa para mai "bazati" decat sunt(la noi toti cocălarii poarta gucci si D&G lol , in germania nu am vazut pe nimeni pe strada sa poarte marci de lux pentru ca un tricou de la dg costa in jur de 100 de euro si nu e nimeni tampit sa dea atatia bani pe un tricou, la fel era plin de golf 2 si 3 iar la mine in oras e plin de bmw-uri, 5-are si 7-are noi,q7 si tuareguri , ferrari si porsche parcate in cartiere de 2 bani, toti vor sa epateze cu chestii de care de fapt sunt straini).

de ce spun asta? in toate reprezentantele in care am intrat in romania erau niste preturi la produse de te lua durerea de cap. un singur exemplu : mi-am luat dintr-o zona comerciala din ungaria, nu mai stiu cum se numea, era ca un satuc numai cu reprezentante de la toate firmele mari (Casual gen puma adidas levis etc) un set de 2 tricouri cu 12 euro, aici la reprezentanta le vindeau separat la pretul de aprox. 20 de euro BUCATA. asta este o nesimtire crasa.

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2008, 10:58   #136 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

@ozeze

ba vere,tu ai o problema.ori nu stii sa citesti,ori ma confunzi.nu eu am deschis threadul asta si m-am bagat in seama cand am fost atacat direct.eu sunt ala care taceam si faceam si useri de genul "dani2ingrid","lotofthings",etc mureau de grija mea.cine e penibil?

@a3ds

ai mare dreptate.

Old 20-10-2008, 20:01   #137 (permalink)
Registered User

TetaNos's Avatar

numai la noi in romania vezi pe cineva sa aibe A6 si salariu de 200 euro
si nu e ceva de laudat sa vinzi ceva ce nu E...!!!

Tel. Contact . 0766384254

TetaNos is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 01:19   #138 (permalink)
Registered User

oripilat

ar trebui sa zic din start(sa nu se interpreteze altceva,nu ca ar interesa pe careva) ca nu am vandut nu vand si nu cred ca voi face acest lucru vreodata,cel putin in acest domeniu.tot incercand sa gasesc ceva hainute am ajuns pe acest forum.ar ramas oripilat cand am intrat pe site-urile alea chinezesti si am vazut ce vindeau aia acolo.este incredibil!am 3 remarci de facut:
1.niciodata produsele fake nu vor avea aceeasi calitate ca unele originale,ce sa vb de mai buna.
2.cumnatul meu a facut broderie pt multi (Levi's,H&m,in fine multi multi cunoscuti)din punctul asta de vdr le dau dreptate celor care vand fake-uri:astia isi pun adaos de 5-600% si atunci cand vezi doamne mari reduceri 50% ei de fapt tot in castig masiv sunt.si
3.am intrat vara asta in magazine in grecia si pot sa spun ca armani era made in romania (am aflat ca e o fabrica in otopeni si una la tm) dar ce eticheta frate.alea aveau efectiv ditamai carnetelu cu instructiuni and shit.sa nu mai vb de material,croiala etc.o diferenta masiva fata de faku-ri.poate k un fake facut f bine arata cam la fel,dar cu siguranta nu va fi la fel calitativ.
iar despre baietii cu fake-uri ce sa zic:bravo lor!daca multa lume "e prosti" ce sa-i faci!profita ea biserica de pe urma prostilor daramite niste baietasi care vor sa faca si ei un ban.pana la urma nu dau in cap la nimeni si nici nu obliga pe nimeni sa cumpere!
DACA E CINEVA CARE INTR-ADEVAR ARE CEVA HAINUTE ORIGINALE RALF L. TOMMY SAU ASEMANATOR, CASUAL LA UN PRET BUN SA MA ANUNTE SI PE MINE.
o seara placuta tuturor.daca am deranjat pe cineva imi cer scuze.despre greseli nu comentati ca vdt cat e ceasul.smoooookin'

vtibik22 is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 18:03   #139 (permalink)
Registered User

dani2ingrid....ai dat cu unghia deoarece vroiai si tu o pereche de adidasuri ? sau te-ai angajat la ctc fake ?

nlky is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 20:45   #140 (permalink)
Nick anterior: Gangsta*

phun_star's Avatar

Ce isi simt unii afacerile cu fake-uri in pericol...

phun_star is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules