Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2008, 01:31   #141 (permalink)
Registered User

dani2ingrid's Avatar

nlky: tu ori esti vreo CLONA peaici ori iti place mult de mine , altfel nu-mi explic cum de nu am vazut id-ul asta al tau in viata mea si cum noi 2 nu am schimbat o litera pana in ziua de azi, dar totusi te apuci vb. despre mine, explica-mi te rog mai pe intelesul meu ce ai vrut acolo sa spui cu UNGHIA si cu Adidasurile, dupa cum ai observat am aplicat ceea ce zicea un user mai sus, Tac si......, nu mai ma intereseaza ce vinde fiecare, Cine cumpara sa cumpere cu CAPUL prima data si pe urma cu Buzunarul, caci pana la urma suntem toti Vaccinati si cu capul pe umeri, cel mai bine e sa se ia fiecare dupa Ratingurile si recomandarile fiecaruia, alea reflecta cel mai bine actiunile fiecarui User de pe acest thread, NUMAI BINE, si te rog, dami un PM cu ce ai vrut sa spui, asta ca sa nu mai incarcam threadul asta aiurea, prefer sa-mi citesc PM urile decat sa stau sa postez aici unde de fapt trebuie sa se apere cei care sunt peaici invinuiti !!!

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

dani2ingrid is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 19:11   #142 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Lasati galagia si hai sa va dau ultima creatie de la puma "Puma by Alexander McQueen Lumber Shoe Men's" in germania la vanzare in magazin sunt 320E eu va dau la 140E numai pe comanda:P:P

pian is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 01:16   #143 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
320E zici? Vezi ca sunt 90E pe net: sport-lager-verkauf.de - Top Lifestylesneaker Puma by Alexander McQueen statt f
Sau poate de acolo ii iei si tu si castigi aproape 50E de pereche.

pwned

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 09:53   #144 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

pwned ne-pwned vreau si eu o pereche

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2008, 12:37   #145 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
320E zici? Vezi ca sunt 90E pe net: sport-lager-verkauf.de - Top Lifestylesneaker Puma by Alexander McQueen statt f
Sau poate de acolo ii iei si tu si castigi aproape 50E de pereche.

pwned

te-ai intrecut in prostie ) ia si incearca sa cumperi de pe siteul ala si vinde-i lu colonelu ptr ca vrea .Nu vreau sa fac polemica cu tine dar incearca doar sa suni la nr de contact sa vezi ce-ti spune omu si de cat tre sa cumperi ca sa primesti discount-ul acela.
Colonele ce masura vrei la adidasi???

Old 31-10-2008, 02:25   #146 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Quote:
Originally Posted by pian View Post
te-ai intrecut in prostie )
Eu ti-am dat un reply civizat, daca esti meltean si nu poti discuta frumos...du-te pe camp si vorbeste cu vacile.

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2008, 09:50   #147 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Eu ti-am dat un reply civizat, daca esti meltean si nu poti discuta frumos...du-te pe camp si vorbeste cu vacile.
SI ACUM SA FIE ONTOPIC
Cum faci u si cazi mereu cu poponetul in organ ...Eu ti-am zis vreodata ca bratarile alea pe care le vinzi u cu D&G etc sunt 10$ la istambul sau parfumurile alea de te bati cu pumnul in piept ca sunt originale sunt 4$ tot la istambul??????Si lista poate continua cu ceasurile pe care le vinzi
ACUM SA FIU OFFTOPIC
Nici nu s-a sculat prafu de pe voi si aveti greturi si fite de oraseni.V-am mai spus sa nu vb cu mine ca sunt meltean si iata cum te bagi cu fundul in bat aiurea.Te rog ignorama si ocolestema ca sa nu isbucneasca un scandal aici

Old 31-10-2008, 10:39   #148 (permalink)
Banned

a3ds's Avatar

eu zic sa va intalniti si sa va bateti cu adidasii, cel cu adidasi "originali" o sa fie triumfator peste turcisme , asa o sa se vada valoarea. reveniti cu poze sau filmulete pls. kthx.

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2008, 00:06   #149 (permalink)
Registered User

Nu stiu cati ati citit ce am scris eu in pagina anterioara, insa sa va mai spun alta noua

Exista persoane care se bat cu pumnul in piept ca vand produse originale. O astfel de persoana chiar a incercat sa-mi aduca mie produse "din Italia"... "originale".

Preturile pareau OK, dar am cerut ca livrarea sa se faca prin curier rapid cu posibilitatea de a desface coletul. Cand am primit coletul, SURPRIZAAA. Omul a incercat sa vanda "castraveti la gradinari". NICI un produs PUMA nu avea pe eticheta magica din interior... firul de care va vorbeam mai sus.

Adidasii Stan Smith (Adidas) erau facuti dintr-o imitatie de piele, parca era musama. Pe cand cei originali sunt dintr-o piele foarte groasa.

Pentru ORIGINE care vrea informatii, nu e greu sa ma gasiti.

Quote:
Originally Posted by lautuxxx View Post
salut cumparatori
salut vanzatori

eu ma aflu in categoria celor care vand produse (adidasi, treninguri, bluze, tricouri)

Aceasta categorie se imparte in 3:
1.Cei care vand replici si recunosc acest lucru
2.Cei care vand replici si "baga mana in foc" ca ei vand originale
3.Cei care vand produse originale

Pana acum 1 an m-am aflat printre cei care vindeau replici, DAR recunoasteam acest lucru
De 1 an de zile ma aflu printre cei care vand DOAR produse originale(se poate verifica si pe site) http://www.*************

Astfel va pot spune ca sunt aberatii remarcile de genul "trebuie sa aiba eticheta nu stiu cum" " trebuie sa fie made in tailanda" sau eu stiu ce altfel de idei.

Eu nu recomand sa cumparati de la mine. E decizia fiecaruia de unde cumpara. Insa atunci cand cumparati, tineti cont de urmatoarele aspecte pentru a reduce riscurile:

1. NU cumparati decat adidasi in cutiile originale
2. La incaltamintea PUMA (doar la Puma), exista o mica eticheta cu un fir argintiu(mai exact filigram ca la bani). Eticheta se afla doar la pantoful drept. Aceeasi eticheta exista la orice produs puma (bluze, tricouri, slapi... etc)
3. Atentie cand cumparati haine aduse din SUA. Marimile sunt mai mari cu cel putin 1 numar fata de cum suntem noi obisnuiti. (tot ce am eu e adus din SUA, si 90% sunt mai mari)
4. Inainte sa cumparati prima data de la cineva, asigurati-va ca nu are plangeri facute (pe forum, pe site-ul personal)
5. Va recomand sa cumparati de la cineva care vinde mai multe si puteti cumpara produsul dintr-o locatie fixa (magazin sau acasa). Nu va recomand sa cumparati o pereche de adidasi si sa va intalniti cu vanzatorul in oras.
6. Tarile producatoare pentru firmele ADIDAS, NIKE, PUMA sunt tarile asiatice: CHINA, INDONEZIA, INDIA, TAIVAN, MALAEZIA. Acest lucru se poate verifica in ORICE reprezentanta. Verificati tara de provenienta la mai multe modele si o sa va convingeti.
7. cand o sa-mi mai amintesc alte "ponturi" o sa mai postez

Pentru orice alte nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati

http://www.*************

----
Cu o experienta de peste 1 an, ************* va ofera articole sportive ORIGINALE (adidasi pentru barbat sau pentru dama, treninguri, bluze, tricouri etc.)

lautuxxx is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2008, 06:56   #150 (permalink)
Registered User

Acum incepeti sa va dati in cap?

Cadavre is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2008, 10:40   #151 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

nuuuuuuuuu,s-a intamplat demult.pagina 1,postul 1...

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2008, 22:32   #152 (permalink)
Banned

As avea si eu ceva de comentat aici...si eu ma ocup cu achizitionarea de articole barbatesti pe care le vand, chestia e ca eu le primesc de la un prieten din italia care are acolo combinatii cu diversi proprietari de magazine din Roma. Eu primesc de la el numai haine de firma gen D&G, Gucci, Prada etc. care nu sunt facaturi, furaciuni sau chestii de genu. Practic eu cumpar in cantitate mare si el fiindu`mi si prieten imi face o reducere considerabila la ce cumpar si in acest fel imi ramane si mie loc de cateva sute de mii(2-3 maxim 4 sute de mii la articol) si multe din cele pe care le vand arata leit ca imitatiile facute in china si prin alte tari. Ceea ce vreau eu sa spun este ca cel care a facut threadul asta trebuia sa se gandeasca mai bine inainte pentru ca strica si imaginea sellerilor care au produse originale chiar dak ele arata ca toate celelalte imitatii.
Multumesc!

shoppingmagazin is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 10:43   #153 (permalink)
Registered User

Felicitari celui care a deschis threadul asta

Atata timp cat tu nu le cumperi direct, nu poti fi sigur ce provenienta au produsele. NU baga mana in foc pentru ce iti trimite cel din Italia. Citeste mai sus ce am postat legat de Italia. Eu NU incerc sa spun ca nu ai produse originale, departe de mine acest gand. Insa, nu cred ca cel care a deschis acest subiect strica imaginea celor care vand produse ORIGINALE. El doar a vrut sa le deschida ochii celor care cred ca daca dau 100 RON cumpara adidasi ORIGINALI.

Nu stiu cum poti spune "produse originale care arata ca toate celelalte imitatii". Diferentele sunt vizibile. La adidasi sunt cele mai multe diferente:
1. diferente de material la partea de sus a adidasului (ceea ce duce la ruperea materialului in general dupa cateva purtari)
2. diferente de material la talpa (ceea ce duce la un disconfort in timpul mersului)
3 cusaturi foarte proaste
4 lipituri foarte proaste

La tricouri, cel mai bine se vede la cusaturi dar si la material.

Un client care nu mai cumpara produse replica, este un potential client pentru cel care vinde produse ORIGINALE.

Spor la cumparaturi de CALITATE !

Quote:
Originally Posted by shoppingmagazin View Post
As avea si eu ceva de comentat aici...si eu ma ocup cu achizitionarea de articole barbatesti pe care le vand, chestia e ca eu le primesc de la un prieten din italia care are acolo combinatii cu diversi proprietari de magazine din Roma. Eu primesc de la el numai haine de firma gen D&G, Gucci, Prada etc. care nu sunt facaturi, furaciuni sau chestii de genu. Practic eu cumpar in cantitate mare si el fiindu`mi si prieten imi face o reducere considerabila la ce cumpar si in acest fel imi ramane si mie loc de cateva sute de mii(2-3 maxim 4 sute de mii la articol) si multe din cele pe care le vand arata leit ca imitatiile facute in china si prin alte tari. Ceea ce vreau eu sa spun este ca cel care a facut threadul asta trebuia sa se gandeasca mai bine inainte pentru ca strica si imaginea sellerilor care au produse originale chiar dak ele arata ca toate celelalte imitatii.
Multumesc!

Last edited by lautuxxx; 05-11-2008 at 11:37..

Old 05-11-2008, 12:58   #154 (permalink)
Registered User

M4Nu's Avatar

Pana la urma ar trebuii sa se faca un topic inchis cu o lista cu cei care vand fake-uri . Sa fie pus sticky ca nu stea lumea sa citeasca 8 pagini de certuri intre voi.

M4Nu is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 13:07   #155 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

Quote:
Originally Posted by M4Nu View Post
Pana la urma ar trebuii sa se faca un topic inchis cu o lista cu cei care vand fake-uri . Sa fie pus sticky ca nu stea lumea sa citeasca 8 pagini de certuri intre voi.
in general cei care nu specifica (original, autentic,etc) sunt cei care vand produse falsificate si de proasta calitate.

nu este o regula dar respectivii se feresc sa o faca.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 13:12   #156 (permalink)
Registered User

Eu unu prefer sa citesc 8 pagini si sa-mi dau seama cine ce vinde, decat sa ma arunc la prima SUPER OFERTA gasita pe net si sa pierd 200 ron pt un produs replica.

Eu unu asa iti recomand. Dureaza 10 min sa parcurgi cele 8 pagini, dar dureaza 1-2 zile sa muncesti pentru cei 200 RON.

Quote:
Originally Posted by M4Nu View Post

Old 05-11-2008, 14:43   #157 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

Quote:
Atata timp cat tu nu le cumperi direct, nu poti fi sigur ce provenienta au produsele. NU baga mana in foc pentru ce iti trimite cel din Italia. Citeste mai sus ce am postat legat de Italia. Eu NU incerc sa spun ca nu ai produse originale, departe de mine acest gand. Insa, nu cred ca cel care a deschis acest subiect strica imaginea celor care vand produse ORIGINALE. El doar a vrut sa le deschida ochii celor care cred ca daca dau 100 RON cumpara adidasi ORIGINALI.

Nu stiu cum poti spune "produse originale care arata ca toate celelalte imitatii". Diferentele sunt vizibile. La adidasi sunt cele mai multe diferente:
1. diferente de material la partea de sus a adidasului (ceea ce duce la ruperea materialului in general dupa cateva purtari)
2. diferente de material la talpa (ceea ce duce la un disconfort in timpul mersului)
3 cusaturi foarte proaste
4 lipituri foarte proaste

La tricouri, cel mai bine se vede la cusaturi dar si la material.

Un client care nu mai cumpara produse replica, este un potential client pentru cel care vinde produse ORIGINALE.

Spor la cumparaturi de CALITATE !

Ceea ce spui tu este un adevar dar nu general valabil,pentru ca cel care cumpara de la mine,spre exemplu,o replica a unui portofel Hermes cu 150 de lei,sigur nu vrea originalul de 2-3000 de euro.mai amuzant e ca unii le vand drept originale cu 150 de euro.asta da japca...

summa is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2008, 15:26   #158 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Eu unu prefer sa citesc 8 pagini si sa-mi dau seama cine ce vinde, decat sa ma arunc la prima SUPER OFERTA gasita pe net si sa pierd 200 ron pt un produs replica.

Eu unu asa iti recomand. Dureaza 10 min sa parcurgi cele 8 pagini, dar dureaza 1-2 zile sa muncesti pentru cei 200 RON.
) Ce mai zici ????Merge treaba ?????
Sambata vine marfa..............ADUC IAR MICROBOUNCE CARE VREA SI ESTE INTERESAT EN-GROSS SA MA CONTACTEZE

Old 05-11-2008, 15:35   #159 (permalink)
Registered User

De acord cu tine in exemplu cu portofelul.

Sunt curios daca afirmi acelasi lucru despre un tricou
Daca ochelarii de soare ofera aceeasi protectie ca si cei originali
Daca un incarcator iti poate distruge sau nu aparatul

NU ma refer la produsele tale, pentru ca nici macar nu am fost curios sa vad ce vinzi exact, ci m-am uitat in semnatura. Ma refeream in general.

Quote:
Originally Posted by summa View Post
Ceea ce spui tu este un adevar dar nu general valabil,pentru ca cel care cumpara de la mine,spre exemplu,o replica a unui portofel Hermes cu 150 de lei,sigur nu vrea originalul de 2-3000 de euro.mai amuzant e ca unii le vand drept originale cu 150 de euro.asta da japca...

VAND tricouri lacoste/ralph lauren,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,portofele,genti,traininguri,camasi,pullovere...

De 1 an de cand am trecut pe produse originale, castigul este mai mic, insa dorm linistit noaptea
Quote:
Originally Posted by pian View Post
) Ce mai zici ????Merge treaba ?????

Old 10-11-2008, 19:36   #160 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by Colonelu' View Post
pwned ne-pwned vreau si eu o pereche
vezi ca ti-am adus adidasii suna-ma la 0723386434 sau da pm azi

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules