![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
Va scriu din subsolul I.G.P,unde sunt retinut pentru vatamare corporala dupa ce am lovit-o repetat in cap cu o bagheta veche de 2 zile pe vanzatoarea unui magazin Family(fost titan) care a incercat sa-mi vanda cu buna stiinta,in loc de franzela,o paine de la cuptorul turcesc de vis-a-vis,in incercarea de a castiga usor 0.4 lei.Se pare ca maladia fake-urilor se extinde incredibil de repede...
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
sau ca esti unfunny...
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
rautati,numai rautati...depinde de gusturi,ofcors,dragul meu "m3"."tetanos",dupa ce vezi marfa,iti dau voie sa vorbesti,pana atunci ciocu' mic.ma mai distrez si eu cu voi dimineata,ca nu e de treaba.hai pa
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
eu cred ca e foarte greu sa faci diferenta intre un parfum original si o replica. Din cate stiu, la replici se mai cunoaste la ambalaj, la sticla... dar ce te faci daca vrei sa cumperi un parfum de care tu habar nu ai... ca sa poti face diferenta? Asa ca eu unul am dat 100 RON in plus dar mi-am luat din magazin Apropos, am primit modele noi de treninguri si adidasi. Iar astazi primesc iar adidasi ![]() Si asa cum am mai spus, TOT ce avem pe stoc sunt produse 100% originale | ||
|
| | #168 (permalink) | ||
| ce parfum vreau sa cumpar am si l`am cumparat din america..le pun unu langa altu` si daca nu`s la fel clar ca nu voi cumpara...si nah..aqm nu vreau sa stau sa ii iau la rand pe toti cei care vand parfumuri pe acest forum..
__________________ Don`t drink and drive! Smoke and fly! YM : Hackdr3am TEL : 0744 562 672,0769 335 945 | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Quote:
))niciodata un parfum original luat din america nu o sa semene cu un parfum original luat din franta de ex.........vb de etichete acum nu de sticla
| |||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Recomand
am gasit parfumul dorit la utilizatorul raiden_rd...ambalajul si sticla sunt identice cu cel care l`am luat din america(pana si cel mai mic detaliu+persistenta) sunt multumit si recomand..
__________________ Don`t drink and drive! Smoke and fly! YM : Hackdr3am TEL : 0744 562 672,0769 335 945 | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Vanzatorilor care va dau niste adidasi ieftini ADIDAS VANQUISH 36 37 38 39 130 ron ADIDAS POWERFLEX 36 37 38 39 130 ron Asta este pret ptr tot stocu de 25 de buc ADIDAS MICROBOUNCE+ DLX 44 2/3 45 46 47 48 49 50 150 ron Asta este pret ptr stoc de 20-23 buc TRENINGURI ADIDAS YOUNG HOOD FLEE 162 168 174 180 186 192 140 ron Asta este pret ptr stoc de 20 buc Toate produsele sunt originale cntact PM | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
Ma faci sa rad ![]() Pai asta e pret pun pentru un model de adidasi PANZATI vanduti iarna? Pai asta e pret pun pentru un model de adidasi la care cea mai mica marime este 45? Spor la vanzari Iar in alta ordine de idei, foloseste alta zona a forumului unde sa iti expui produsele, nu crezi ca e mai corect asa fata de cei care chiar vor sa mai citeasca cate una alta despre produse originale sau replici? | ||
|
| | #176 (permalink) | ||
| Quote:
U nu ai saracu de tine nici o vina.......... | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
ca de obicei mesajele sunt pe langa subioect. tu iti atingi tot interesul tau dar nu zici nimic de marimile 45-50 ca nu le cumpara nimeni ![]() [QUOTE=pian;38973688]Ok astept o oferta mai buna din partea ta chiar si la adidasi din panza care spre surprinderea ta se vand si iarna.Si la microbounce oferta mai buna nu gasesti nici la fabrica dar daca nu le dau nu-i problema ca se vand la bucata pe 180-200ron....Le dau asa ca-mi mai vine un transport sapt vitoare cu nr normale QUOTE] | ||
|
| | #179 (permalink) | ||
| Bai nene sincer acum,criza asta mai tine mult????Deja nu mai suport. Adevarat care mai aveti oferte de adidasi chiar si dupa eastbay )) sa ma contacteze....ca mi-a spus o pasarica,cica nu mai merge treaba cu ei.....trimit adidasi fake,rupti si dureaza si prea mult pana i-ti vin.(eastbay) ))))Bafta la cumparaturi pe eastbay ))))))))))Quote:
Unii s-au apucat prea tarziu de comert cu amanuntul............asta faceam acum..."N" ani sau poate mai mult.Va fac un favor si va invat sa faceti bani si dupa aia ma atacati pe un forum pe care oricum nu se castiga prea mult........etc etc Nu ma fortati sa vb prea mult | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |