![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2006 | comanda www.dress-for-less.com comision 15 ron guess,ralph lauren,hilfiger,d&g,CK etc
dau comanda pe www.dress-for-less.com comision 15 ron / produs . se plateste 50 ron avans pt siguranta ! Foarte multe firme cunoscute : calvin klein , diesel , D&G , guess , ralph lauren , tommy hilfiger , ben sherman , lloyd etc... YM: becasual1 Last edited by dorinelius; 27-07-2008 at 19:25.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca nu aveai -1 la rating apelam la tine cu o comanda mare, comisionul este extrem de bun....pacat ca nu prea am incredere. ![]() Astept sa cumpere si altii de la tine si pe urma comand...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
offtopic: Transportul este de 19Eur indiferent de cantitate? Adica daca iau un tricou sau iau 50...tot 19eur este? Oricum eu prefer sa dau 15ron si sa stau linistit acasa si altcineva sa imi comande produsul, sa dea mailuri, sa se duca in vama dupa produs etc.... La banii astia numai benzina pana la posta si inapoi ma costa mai mult.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2006 |
pai daca te uiti de ce il am e foarte simplu: i-am facut o oferta la un tel sa il cumpar unui vanzator neserios si dupa 4 zile mi-a raspuns la pm sa ii cumpar telul si eu in ziua aceea tocmai imi luasem altu eu aduc mai multe pe comanda si am si pe stoc destule : fred perry , energie , lacoste, ben sherman, ringspun etc dar nu pot ruga lumea sa imi lase calificativ cu toate ca am incheiat multe tranzactii si pe cg. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Acuma ma gandesc ca P@TRYK zice bine 15 ron aia ar veni 5 EUR, decat sa tot umbli si asa... offtopic: Standard DHL 19.90 € 59.00 € 7-13 working days 2 working days dorinelius nu vreau sa-ti stric threadul...ziceam si eu un thought. Oricum spor la comenzi!!ca mie imi place situl mult. La cat timp dai comenzi? si Din ce oras esti? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Salut, stau pe langa tine si m-ar tenta si pe mine, dar cum e prima comanda o sa mai astept. Am mai incercat prin cineva si mi-a tinut banii 1 luna, dupa care a trebuit sa ma duc sa ii iau inapoi, pentru ca "nu putea inca...sunt niste probleme...".cand iti vine comanda ma ai client.
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |