![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Haine - Zara, Springfield, H&M, etc
Preturile sunt urmatoarele Blugi - 120 RON Tricou Barbat: 50 RON Polo Barbat: 60 RON Camasa : 80 RON Top Dama : 50 RON ------------------------- Preturile nu sunt negociabile -voi face discount celui ce cumpara consistent. In mare am camasi de barbat - cu maneca scurta in proportie de 80%. Nu am poze momentan, dar voi reveni si cu asa ceva. Pt cei ce au mai cumparat de la mine: M-am mutat! intrati pe messenger pt adresa noua. Y!M: Zetu1984 Locatie: Militari/Gorjului
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii Last edited by zetu1984; 30-07-2008 at 17:16.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
astept si eu cu nerabdare
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu le-am facut poze.Dar... "Your submission could not be processed because a security token was missing. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error." ------------------- edit: am mai incercat. aceasi "eroare". daca poate un admin sa ma ajute...
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii Last edited by zetu1984; 30-07-2008 at 22:38.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mai incearca
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ce ai s man?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |