![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2006 |
Cum puteti vedea si in poze..sunt originali,noi,cu eticheta care justifica pretul...saculet de protectie. MODELE: 1.crowbar-lentila black iridium-600RON(la Himalaya 900RON) 2.a-frame-lentila persimon-500RON(la Himalaya 650RON) mai multe poze gasiti pe: Flickr: oakley-andu1313's Photostream am doar astea 2 perechi MAI AM DE VANZARE SI ... LEGATURI BURTON..CUSTOM...MISSION. + PLACA BURTON blunt PRIMO(148cm) ASTEPT OFERTE DE LA VOI !!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Vezi ca sunt niste neclaritati in oferta ta. Poate detaliezi un pic. Pentru ca, din poze, A-frame par sa fie cu lentila Persimmon (care e cea mai ieftina). Dar tag-ul de pret e de la niste A-frame cu lentila Fire Iridium (care e printre cele mai scumpe) si model Text (care nici nu apare in poze sau in oferta). La fel si cu Crowbar, cei din poze par sa aiba tot lentila Persimmon. Si nu o lua ca pe o critica, dar preturile sunt foarte mari pentru Romania. Nu conteaza cat sunt la Himalaya, eu mi-am luat o pereche de A-frame Fire Iridium, cu lentila de schimb H.I. Yellow de pe ebay si au fost 400 ron cu tot cu transport. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2006 |
parerea mea e sa mai citesti odata anuntul....si eu zic ..k poate dai tu comenzi pentru toti pe ebay. dupa cum am scris si in anunt.... crowbar..au lentila black iridium(SE VEDE CLAR) si... a-frame...au persimon..sincer eu nu inteleg...unde incerci sa bati.....reciteste thread-ul meu..si apoi pune ideile din nou cap la cap. """"Pentru ca, din poze, A-frame par sa fie cu lentila Persimmon (care e cea mai ieftina).----exact ceea ce am scris si eu in anunt... Dar tag-ul de pret e de la niste A-frame cu lentila Fire Iridium -aia din poza respectiva..sutn crowbar....si sunt cu lentila black iridium...nu stiu ce ti-ai luat tu ..dar...scrie pe cutie ce si cum este ....(care e printre cele mai scumpe) si model Text (care nici nu apare in poze sau in oferta).""" | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Scuze, n-am fost atent. Doar ca am vazut tag-ul cu pretul si ce scria pe el nu corespundea cu imaginile. Adica aia cu lentila persimmon nu vor fi niciodata 130 USD. Oricum, ideea principala era pretul lor. Nu conteaza de unde mi-am luat eu, ti-am dat un exemplu. Bafta la vanzare. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
salut, fa-mi un pret pentru placa Burton blunt primo si pentru legaturile Burton "custom" . a, da . si sa imi spui si starea in care se afla, estetic, daca poti chiar pune poze . sunt interesat ( din bucuresti sunt ) astept un pm | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |