![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 Location: Dragasani |
geaca puma originala 100%,rosie pe fata si neagra pe spate....are bonul de casa atasat deci este nepurtata.....pt alte poze vizittati urmatorul link GEACA / GECI PUMA DE IARNA pret 190ron ![]() cer si ofer seriozitate maxima | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai deschis 3 threaduri la fel si s-ar putea sa-ti dea ban un moderator.Citeste si tu regulamentul!
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 Location: Dragasani |
da asa este am cumparato de pe okazii si nu ma costat 100 ci 135 si am luato prin curier deci alti bani....si pe vremea cand am luato nu era frig afara deci automat preturi mai mici....acum ca e frig preturile sunt mai mari la geci pt ca sunt cautate,,,,,in orice caz ca sa nu zik nimeni ca sunt cine stie ce bijnita cum ma acuzi tu.....o las la 180 mai mult nu pot pt ca o sa ma coste si pe mine 10ron sa o pun la posta.... faceti cum vreti eu zik ca la pretul asta se merita sa cumperi o geaca originala avand in vedere ca in magazine preturile sunt peste 300ron.... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Nu suntem chiar toti naivi,am inteles ca nu stiai ca nu ai voie cu 3 ( e o greseala de inteles) ,ce nu inteleg e cum de faci postari pe toate 3 threadurile dupa ce ai aflat ca nu ai voie cu 3 !? p.s : a tine sus inseamna a posta ceva in thread tu insuti pt a mentine anuntul primul in categoria lui.
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 Location: Dragasani | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |