![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti |
Tin sa precizez ca toate produsele sint ORIGINALE, am tricouri, bluze, maieuri, sorturi, geci de ploaie, sepci si mingii de fotbal. Nu trimit afara din Bucuresti. Pot fi contactat telefonic 0728 471 474. Sint din Bucuresti si in functie de program ma pot intalnii indiferent de ore prin oras cu cine este interesat sa cumpere. Niste preturi orientative pentru sorturi, maieuri, tricorui si bluze, intre 50-80 Ron. Sepcile 45-50 Ron. Gecile 170-200 Ron. Mai am cateva bluze si tricouri de la Pepe Jeans si Polo Ralph Lauren. Mi-a crapat aparatul foto, o sa revin cat de curand cu pozele. Pana atunci pentru cine este interesat ne putem intalnii prin Bucuresti. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
un site ceva , poze ceva?
__________________ Baietasii striga si acum spre cer , Dumnezeu e baiat de cartier.... edy@mailbox.ro 0726.415.181 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
Mi-a crapat aparatul si nu am apucat sa fac. Vad ca esti din Bucuresti, daca esti interesat cel mai bine imi dai un telefon si ne vedem prin oras sa iti arat ce am. Daca nu, mai astepti pana vin si pozele, cel mai probabil luni. Da pana atunci mai pleaca si din imbracaminte. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
Sepcile sint de la Nike, 3 modele, mai am 5 sepci din care 2 cu Barcelona. Nu am cu cozoroc drept. Baieti care sinteti din Buc da-ti un tel sa ne vedem prin oras sa va arat ce am ca le tin dupa mine in masina. Ne putem intalnii prin 13, Unirii, inclusiv alte zone depinde pe unde ma aflu si eu. -EDIT- Am facut poze cu telefonul pana la urma. Scuzati fundalu, e bara de streptease a bunicii ) inclusiv cainele )Tin sa precizez ca nu am facut la toata imbracamintea care o am. Mai am poze facute dar nu cred ca am voie sa fac dublu post cu inca un set. Am si cu bluze, geci si maieuri. Last edited by CZB; 21-12-2008 at 15:40.. Reason: Add Pics | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
Cam atat cu pozele, nu am apucat sa fac la toate, unele imi sint mici si daca nu le pun pe cineva nu ies bine. Cine este interesat are nr de tel sau pm pentru alte info. S-a dat treningu PUMA, tricou Nike Los Angeles si sepcile Nike Barcelona ! Last edited by CZB; 23-12-2008 at 21:58.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Pai pana acum din tot ce am dat nu am dat nimic pe forum. ![]() Nu pot sa stau sa fac la tot ce am, numai am foarte multe oricum, da cine este din Buc daca nu ma suna imi poate lasa un mesaj pe privat sa stabilim un loc in care sa ne vedem sa ii arat ce am, chiar daca nu cumpara nimic. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
Up !
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |