![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti- Sin City - Guerrilla PTM |
Hainele sunt originale, cumparate de la magazine de haine hip-hop , sunt purtate de maxim 3 ori. Preturi pentru primele 5 produse: Foto 1 : Blugi Girbaud ( marimea 38 ) - 110 RON Foto 2: Hanorac Davoucci ( marimea XL) - 80 RON Foto 3: Hanorac Nike Basketball (marimea XL) - 70 RON Foto 4: Trening Akademiks ( marimea L ) - 120 RON Foto 5: Pantaloni Jordan ( marimea XL ) - 100 RON
__________________ Mi se pare hilar ca unii fac trotuarul de parca ar fi excavatoarele Caterpillar | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti- Sin City - Guerrilla PTM |
Preturi pentru urmatoarele 5 produse: Foto 1: Trening Southpole ( marimea L ) - 60 RON Foto 2: Blugi Mecca ( marimea 38) - 60 RON Foto 3: Blugi 3/4 Ecko (marimea 40) - 90 RON Foto 4: Hanorac Ecko (marimea XL) - 70 RON Foto 5: Geaca Southpole (marimea XL) - 140 RON Mentionez ca pantalonii Jordan, blugii Ecko si geaca Southpole au fost purtate o singura data. Pentru cine cumpara minim 5 produse, ofer discount!
__________________ Mi se pare hilar ca unii fac trotuarul de parca ar fi excavatoarele Caterpillar | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Foto 1: Bluza LRG ( marimea XXL) - 90 RON Foto 2: Tricou Akademiks (marimea XXL) - 60 RON Foto 3: Tricou Akademiks (marimea XXL) - 75 RON Foto 4: Tricou Ecko (marimea XL) - 75 RON Bluza LRG si primul tricou Akademiks - purtate o singura data Al doilea tricou Akademiks si tricoul Ecko - nepurtate!
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | salutare omu
un id de mess se poate nu de alta dar sunt niste tzoale dragute si ma gandeam ca ai vrea sa le vinzi....
__________________ Caut tzoale largi la preturi boone....se baga careva ??? Haideti ca astept oferte sau mailuri pe crazynhl2003@yahoo.com...va astept... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti- Sin City - Guerrilla PTM | Blugii Mecca s-au dat, Geaca Southpole se trimite la Sibiu. Celelalte produse valabile!
|
| | #13 (permalink) | ||
UP! In afara Bucurestiului trimit numai in cazul in care comanda depaseste 100 RON! DISCOUNT pentru mai multe produse cumparate!
|
| | #20 (permalink) | ||
*Up*
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |