![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Trening cu orice echipa de fotbal (pantaloni conici)
Cumpar trening cu orice echipa de fotbal sau simplu doar sa aiba pantaloni conici. Sa fie nou si masura S-M cam asa. Ofer pana in 400 ron. Am pus cateva poze ptr. a va da seama cam ce ma intereseaza.
__________________ Gilera DNA ID: geo_sga | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
care aduceti haine de afara poate gasiti ceva sa ne anuntati
|
| | #6 (permalink) | ||
|
free up, incercati si in outlet stores,dar eu gasisem pe magazine online(prin gugal), dar n-am comandat doar am privit ca nu-mi permit momentan. un exemplu, presupun ca ceva gen cautati http://www.ultrastore.ro/Pantaloni_T...18f596771.html
__________________ ATENTIE! -> Publicitate-> Citeşte şi respectă regulile! Cumpar : Lacoste Turbo Curve (Taupe),Blugi Energie(Model Necunoscut)! POZE IN THREAD! Vand vise sau schimb cu idei. Cer si ofer seriozitate! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
trening nike valencia ... model actual... impecabil purtat doar o data. astept sa imi faci o oferta. Marimea L (large) merge undeva la 1.80-1.90 ... cu 80-90kg... de fapt am eu 1.92 cu 89kg ...
__________________ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Id : nt89sax@yahoo.com Tel : 0746 146 981 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |