Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2009, 19:54   #1 (permalink)
Registered User

COMENZI EASTBAY 100 % original , reduceri de sezon

Buna ziua ,
Dupa cum spune si titlul , execut comenzi online de pe adresa de web Eastbay com
Comanda se poate face prin depunere in cont la banca sau daca sunteti din Galati , predare directa.
Comanda ajunge in mod normal in aproximativ 3 saptamani din SUA . Cand ajunge decideti prin ce serviciu sa va trimit coletul/coletele ( posta , curier rapid )
Tarifele sunt urmatoarele : 3 $ / produs la o comanda de sub 100 $ total
2 $ / produs la o comanda de 150 $
1 $ / produs la o comanda peste 200 $ .
Pentru mai multe detalii privind comenzile ma puteit gasi la ID-ul de yahoo messenger eastbay_brands
Nr . Telefon : 0754556274 Nume : Radu
Perechi de adidasi originale la reducere Adidas , Reebok , Jordan , Nike..etc - de la 9.99 $ pe site.

eastbaybrands is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2009, 19:55   #2 (permalink)
Registered User

Am facut o comanda de pe eastbay de la el ...si a ajuns in doar 3 saptamani...sunt altii care spun ca dureaza nu stiu cat...shi oricum am facut o comanda de vreo 250 $....user serios!!! cand dai urmatoarea comanda? vb pe mess oricum

damian999emil is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2009, 20:17   #3 (permalink)
Registered User

si cam in cat timp ajunge comanda? sa zicem ca fac o comanda de 101 dolari..../;l cum iei comisionul?

zgfrumushelu is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2009, 20:23   #4 (permalink)
Registered User

Exclamation

Quote:
Originally Posted by zgfrumushelu View Post
si cam in cat timp ajunge comanda? sa zicem ca fac o comanda de 101 dolari..../;l cum iei comisionul?
comanda ajunge in maxim 3 saptamani de la comanda de pe site... cat despre comision scrie clar ...daca este peste 100 $ percep alt comision mai mic...citeste cu atentie....

Old 11-03-2009, 20:24   #5 (permalink)
Registered User

Talking

Quote:
Originally Posted by damian999emil View Post
Am facut o comanda de pe eastbay de la el ...si a ajuns in doar 3 saptamani...sunt altii care spun ca dureaza nu stiu cat...shi oricum am facut o comanda de vreo 250 $....user serios!!! cand dai urmatoarea comanda? vb pe mess oricum
ms mai astept comenzi in continuare de la tine

Old 11-03-2009, 20:35   #6 (permalink)
Registered User

First's Avatar

Imi miroase a clona damian-emila ala

Vodafone : 0724 08 74 94

First is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2009, 21:22   #7 (permalink)
Registered User

Exclamation

Quote:
Originally Posted by First View Post
Imi miroase a clona damian-emila ala
Eu nu stiu de ce unii isi dau cu parerea doar asa sa faca sa para prost anuntul.... Emil Damian este din Brasov , daca vrei iti dau si numarul sa il suni sa iti confirme....dar....trebuie sa mai existe si oameni de genul acesta... Critici fara rost. Sa fi sanatos.

Old 11-03-2009, 22:30   #8 (permalink)
Nick anterior: VAIPA^^

LUC1AN's Avatar

Comision prea mic clar este tepar !

LUC1AN is offline    Send Message via Google Talk to LUC1AN Send Message via Xfire to LUC1AN Reply With Quote
Old 11-03-2009, 22:42   #9 (permalink)
Registered User

No_Koment's Avatar

Lightbulb

Ba eu tot ma mai uit pe la THREADURILE astea ... si cand va vad ... cu COMENTARII de-am BOULEA .. TEPAR ... faker .. maker ... masa ... ci naiba ma .... NU va convine NU CUMPERI ... daca vrei sa cumperi ... gasesti VARIANTE ... banii dupa , avans doar comisionu .. etc .... valabil si ptr : eastbaybrands .... sincer ... VOI NU AVETI CE FACE .... si dandu-va si lasandu-va ADMINII in pace , un deget .. voi luati toata manaaa ... halal !!

PS: Ma refer si la mine ... ca intalnesc MUULLTTTII din astia .... COMENTATORI .. baaa MAI BINE V-ati FACE COMENTATORI SPORTIVI ... nu pe forum si bloguri .. si etc ...

No_Koment is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2009, 20:48   #10 (permalink)
Registered User

Ha !

Quote:
Originally Posted by LUC1AN View Post
Comision prea mic clar este tepar !
Da de unde sti tu ca ii teapa ma??? nici nu sti cum merge comanda,,, ce vroiai sa cer comision 100000 $ sa fi tu multumit...nu am inteles de ce te bagi in treburile celorlalti doar asa sa te bagi in seama.... si in primul rand nu fac comenzi eastbay sa fac bani din comision , ci sa imi pot comanda si mie...oamenii ca tine ma dispera...dar tu te crezi foarte destept...pt tine comisionul este 100000000 $ sa fi multumit....

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules