![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | COMENZI EASTBAY 100 % original , reduceri de sezon
Buna ziua , Dupa cum spune si titlul , execut comenzi online de pe adresa de web Eastbay com Comanda se poate face prin depunere in cont la banca sau daca sunteti din Galati , predare directa. Comanda ajunge in mod normal in aproximativ 3 saptamani din SUA . Cand ajunge decideti prin ce serviciu sa va trimit coletul/coletele ( posta , curier rapid ) Tarifele sunt urmatoarele : 3 $ / produs la o comanda de sub 100 $ total 2 $ / produs la o comanda de 150 $ 1 $ / produs la o comanda peste 200 $ . Pentru mai multe detalii privind comenzile ma puteit gasi la ID-ul de yahoo messenger eastbay_brands Nr . Telefon : 0754556274 Nume : Radu Perechi de adidasi originale la reducere Adidas , Reebok , Jordan , Nike..etc - de la 9.99 $ pe site. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
Am facut o comanda de pe eastbay de la el ...si a ajuns in doar 3 saptamani...sunt altii care spun ca dureaza nu stiu cat...shi oricum am facut o comanda de vreo 250 $....user serios!!! cand dai urmatoarea comanda? vb pe mess oricum
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() mai astept comenzi in continuare de la tine | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Eu nu stiu de ce unii isi dau cu parerea doar asa sa faca sa para prost anuntul.... Emil Damian este din Brasov , daca vrei iti dau si numarul sa il suni sa iti confirme....dar....trebuie sa mai existe si oameni de genul acesta... Critici fara rost. Sa fi sanatos.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Ba eu tot ma mai uit pe la THREADURILE astea ... si cand va vad ... cu COMENTARII de-am BOULEA PS: Ma refer si la mine ... ca intalnesc MUULLTTTII din astia .... COMENTATORI .. baaa MAI BINE V-ati FACE COMENTATORI SPORTIVI ... nu pe forum si bloguri .. si etc ...
__________________ Apelati cu Incredere ... Se trimit Colete (RAMBURS) &-n tara !!DAU BAD POST pt. Komentatori !! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Da de unde sti tu ca ii teapa ma??? nici nu sti cum merge comanda,,, ce vroiai sa cer comision 100000 $ sa fi tu multumit...nu am inteles de ce te bagi in treburile celorlalti doar asa sa te bagi in seama.... si in primul rand nu fac comenzi eastbay sa fac bani din comision , ci sa imi pot comanda si mie...oamenii ca tine ma dispera...dar tu te crezi foarte destept...pt tine comisionul este 100000000 $ sa fi multumit.... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |