![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 1. Tricou ZOMBIE - poza 1 Masura: 2 buc. S-M 2.Tricou MONSTERS - poza 2 Masura: 1 buc. S-M 3.Tricou verde - poza 3 Masura: 2 buc. S-M 1 buc. M-L 4.Tricou gri SOUTH EAST - poza 4 Masura: 1 buc M-L 5.Hanorac cu dungi portocalii - poza 5 Masura: 1 buc. cam M 6.Hanorac cu dungi violet - poza 6 Masura: 1 buc. cam M 7.Pantalon stofa cu dungi - poza 7 Masura: 40 (31/32 de la blugi) 8.Pantalon stofa negri simpli - poza 8 Masura: 40 (31/32 de la blugi) tricourile = 40 RON. hanoracele=60 RON. pantalonii=100 RON Toate hainele sunt noi, cu eticheta.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| s-a dat: 7.Pantalon stofa cu dungi - poza 7 Masura: 40 (31/32 de la blugi) Se mai adauga inca un hanorac(pe verde). tot M TOATE PRETURILE TRICOURILOR SCAD LA 35 RON.FIX.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* Last edited by B0yCk88; 10-03-2009 at 19:18.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Salut, ofer 50 lei pe : "8.Pantalon stofa negri simpli - poza 8 scad la 80 RON"
__________________ Avem viata in sange | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ai PM Majoritatea hainelor se potrivesc cuiva cam de 60-70kg si 1.60-1.75 m
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* Last edited by B0yCk88; 12-03-2009 at 21:57.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
deocamdata nu aduc pentru ca nu se vinde mai nimica. si decat sa ma chinui sa-i vand, mai bine nu aduc deocamdata.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| REDUCERI TRICOURILE- 25 RON HANORACE 40 MA GRABESC SA LE DAU... UP. ..MERITA, MARFA NOUA. hainele sunt zara kids si corespund masurilor care am scris.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
s-a dat 1 din cele 2 tricouri ZOMBIE. in rest valabile toate celelalte. tricouri zara noi,originale,cu eticheta. mai ieftine ca alea din big cred ca sunt )
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am vorbit pe PM. Repet: hainele sunt zara kids si corespund masurilor care am scris(ex: S-M=produsul se afla intre un S si un M).
|
| | #20 (permalink) | ||
|
imi cer scuze ca postez din nou, dar multi imi dau add si imi zic ca vor S, M, L si vreau sa precizez iar: Hainele sunt Zara Kids,noi, si corespund masurilor care am scris(ex: S-M=produsul se afla intre un S si un M; M-L=produsul se afla intre M si L).
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |