| Blugi ZARA slim fit
Vand o pereche de blugi ZARA slim fit marimea : EUR: 42/ USA:32 . Culoarea lor este argintiu inchis.
Motivul vanzarii : Am fost la Zara inainte de sarbatorile de iarna, mi-am luat o gramada de haine , si am zis sa iau si blugii astia cand eram gata sa plec, si nu i-am mai probat , crezand ca-mi vin bine... Acasa , supriza ! Imi erau mici. Si au stat vreo 3 luni in sifonier. Uitasem de ei , si azi am dat peste ei si m-am gandit sa-i vand ,sa-mi scot cat de cat investitia...
Eu am dat pe ei 169 RON, insa ii vand cu 120. Etichetele le-am rupt la toate hainele cand am ajuns acasa cu gramada de haine, dar se poate vedea clar cand veniti sa-i vedeti (cumparati) ca sunt nepurtati , intacti etc. ... (asta pt. carcotasii care sigur vor avea ceva de obiectat).
Hai ca am scris cam mult si v-am plictisit. Astept ofertele voastre ! Blugii sunt suberbi.
Scuzati calitatea pozelor , n-am niciun aparat foto la indemana si le-am facut cu telefonul.
Am atasat si bonul pt. a se vedea clar ca sunt luati din Plaza Romania la pretul de care v-am zis.
|