![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Haine~incaltaminte Nike~Puma~Adidas~Reebok~Kenvelo~Denim Man-Woman-Kids 100%ORIGINALE
Vand incaltaminte si imbracaminte pentru barbati , dama , copii , Nike , Puma , Adidas , Reebok, Kenvelo , Denim . Pe fiecare poza , aveti scrise preturile ,marimile si un ''ID'' , ex: ID - 01 , pentru a identifica mai usor produsul dorit de dvs. Va rog nu intrebati de alte marimi sau modele si nu ma puneti sa fac masuratori pentru ca nu am timp!!! Nu am decat ce srie pe fiecare poza ! IMPORTANT !!!! Toate produsele prezentate mai jos SUNT 100% ORIGINALE , cumparate de mine cu acte doveditoare din Germania , Austria , Ungaria ,anul trecut. Nu vand ''facaturi'' / ''copii'' ! Fiecare produs cumparat de la mine se poate verifica la magazinele din Romania pt. a nu mai avea nici un dubiu legat de originalitatea acestuia. Daca gasiti la mine un produs care nu este original , promit ca acelei persoane sa i returnez banii inapoi + produsul care l a cumparat + inca 1 produs la alegere din ceea ce vand pe acest thread ! Contact : 0767.822.777. Zona de unde se pot ridica produsele : Colentina - Pod Colentina - Mc Donald's Colentina . Va multumesc pentru atentia acordata .
__________________ CONTACT : 0767.822.777 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
aha , si cu ce ne ajuta astea toatea compul ? mai pe romaneste ai gresit aria
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Acum am observat , scz , o sa rog un moderator sa l mute . Scz si pentru postarile consective dar nu aveam cum sa pun atatea poze intr un post.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |