![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
in momentul de fata am comenzi pt 9 rachete. mai astept un cumparator pt a plasa comanda de 10. cat despre rachete pot sa le aduc pe ambele. vb detalii pe pm. merci | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | babolat
salut, ma inscriu si eu cu 1 bucata Babolat AeroPro Drive Cortex Racquets(2007 Nadal) - grosime maner L3 4 3/8 Quote:
| ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
salut.vreau sa stiu daca pretul a ramas acelasi-100 euro-si daca la 2 rachete se poate face un oarecare discount sunt interesat de 1 sau 2 Head Microgel Radical Pro:s astept raspuns,mc!ah,si niste poze cu rachetele care tocmai ce ti-au venit,daca se poate | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
salut cA1n, am ridicat rachetele din vama joi dupa-masa, ieri, vineri seara, toate au fost trimise catre proprietari. mai am o singura racheta, un babolat aero pro drive cortex 2007 ( nadal ), pt un prieten, careia as putea sa ii fac o poza. fiind un volum mare de rachete ( 12 ) am intampinat ceva probleme la vama. pretul momentan ramane acelasi, 100 EUR, cu posibil discount pt cantitati mai mari de 4. multumesc si va astept in continuare. Last edited by vic23s; 04-07-2009 at 11:06.. Reason: greseli | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |