![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
cu aceasta ocazie rog pe toti cei care au cumparat de la mine sa posteze aici impresiile lor. referitor la comenzile din afara Bucurestiului, le trimit prin curier ( Cargus, Urgentcurier, etc.. ) cu plata la destinatie. multumesc | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Am luat eu un Babolat Aero Storm , dimensiune 3/8, si e ok. Nu stiu cum or fi altele, dar astuia i-am pus un pro hurricane tour si xcel la 27/27 si e exact ca cel pe care l-am testat saptamana trecuta ( original, cumparat din magazin de la tennisrevolution ). Not a fake, tehnologia e acolo ![]() Numai bine ! | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Salutare! Am luat de la vic 2 rachete: - un Wilson K Factor KSix-One Team 95 Racquets - 1 buc. (grip 4 3/8) si - un Babolat AeroPro Drive Cortex Racquets (2007 Nadal) - 1 buc. (grip 4 3/8) Imi plac modele acestea. Sunt exact ca cele pe care le-am testat in magazin (cel din Iancului). Le am de vreo 1-2 saptamani si am jucat deja cu ele. Sunt foarte bune. Wilson este usor manevrabila, agresiva, echilibrate, se simte mai ales la serva. Magica. Imi place fff mult . Babolat este o racheta foarte puternica, foarte buna daca joci din spatele terenului. | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Preturile sunt foarte bune,si rachetele din cate vad sunt exact ca cele din magazin.Vad ca lumea este multumita de rachete,si sper sa stranga mai repede cele 5 rachete de care mai are nevoie,pt ca vreau si eu sa-mi vina mai repede rachetele )
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Quote:
sper sa ma fac inteles. | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
ti-am scris pe PM, discutam | |||
|
![]() |
|