![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Comenzi haine,adidasi,ochelari,accesorii,cizme/sandale UGG,etc. : Picasa Web Albums - name brand clothes Picasa Web Albums - name brand handbags Picasa Web Albums - Adidas.Gucci.D&G.... Picasa Web Albums - watches.sunglasse... Picasa Web Albums - quality Toate produsele sunt NOI si ORIGINALE. Pentru mai multe detalii , preturi , comenzi: ID Y! MESS: comenzi_haine_ugg nr de tel: 0722312247 / 0754510183
__________________ aduc produse UGG originale. id: comenzi_haine_ugg | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
regulamentul te obliga sa pui si preturi... pune preturi aproximative, intre "cat" si "cat" se incardeaza produsele tale?
__________________ Yahoo id: dj_extazy_in_tha_mix Telefon: 0755370761 *nu postati aiurea in threaturile mele, pentru intrebari si nelamuriri folositi PM. 1000 bucati acumulatori AAA Panasonic noi,reincarcabili,industriali | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
UP - TRICOURI - de la 110 RON - TRICOURI POLO - de la 120 RON - CURELE - de la 110 RON - CEASURI - de la 320 RON - BLUGI - de la 220 RON - OCHELARI - de la 170 RON - PANTOFI - de la 330 RON - ADIDASI - de la 230 RON - CAMASI - de la 170 RON - PANTALONI SCURTI- de la 160 RON - PANTALONI de baie - de la 130 RON - s.a.m.d.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
se si vede de exemplu la astia numai originali nu sunt Picasa Web Albums - Adidas.Gucci.D&G.... - Adidas good y... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pe stoc avem doar cateva costume de la juicy si ed hardy. Se poate aduce orice produs pe comanda. da-mi add pe mess sau daca vrei ne intalnim si vezi toate costumele care le am. 140 RON si cele CA si cele ed hardy.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |