![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Y-3 Men Hayworth Low II White - ssense.com vand Adidas by Yohji Yamamoto™ (HAYWORTH II LOW) shoes marimea 45 (poate chiar 45,5) sunt marimea 11 US si imi sunt mari noi, nepurtati, cu etichetele pe ei 300 RON 0722.392.772
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sunt adidasi de Designer, de lux. Google Yohji Yamamoto... Super-pret Colonelu', la noi sar de 800ron, DACA ii gasesti in magazine. Pacat ca nu sunt 43.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ultimul pret astept pm.
__________________ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Id : nt89sax@yahoo.com Tel : 0746 146 981 -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 | Quote:
Cum pot primi si eu rangul ateu? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Te-am sunat mai devreme dar nu ai raspuns; as dori sa ii vad si sa ii si probez. Daca imi vin ti-i cumpar. Cum procedam?
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Perfect. Spune-mi te rog in ce zona trebuie sa ajung ca sa imi iau ceva marja de eroare
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |