![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| GHIOZDAN NIKE Juventus
Se vinde ghiozdan Nike Juventus. Stare: folosit, dar arata bine(nu are bretele rupte, nu e scris cu marker, patat etc) Cand l-am cumparat acum ceva timp a costat >100 lei Nu l-am mai folosit de foarte mult , l-am gasit cand faceam curatenie in dulap. Destinatia lui va fi probabil ghena daca nu se va vinde ca ocupa loc degeaba. Pret: 30 lei. Model identic ca in poza, zilele urmatoare si poza reala.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
cred ca in piata rahova e ~40 ron un ghiozdan "Mike"/"Naic" sau "Adibas". Succes la shopping.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* Last edited by B0yCk88; 15-07-2009 at 21:42.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
e original e cumparat din Plaza acum 1 an aproximativ. Nu am cu ce sa fac poza, are etichete originale, made in indonesia.
__________________ *rog a se lasa 'Trader Rating' dupa incheierea unei vanzari/cumparari* *nu vand/cumpar de la userii noi cat si de la cei fara rating* | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |