![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 | Bermude replica ABERCROMBIE & FITCH 30 RON
MAI MULTE POZE AICI. Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket SE VAND IN SET DE 2BUCATI LA 60 RON SAU 4 BUCATI LA 100 RON. INDIFERENT DE MODEL SI MARIME. MARIMI DISPONIBILE :XS,S,M,L,XL,XXL. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
vreau eu 4 bucati, ofer 100 lei, transport inclus prin posta romana, daca esti de acord da-mi add pe mess: dj_extazy_in_tha_mix sau dami PM. 2 perechi M modelul alb, stanga sus. 1 pereche M modelul maro cu portocaliu, dreapta sus. 1 pereche M modelul galben din mijloc, jos.
__________________ Yahoo id: dj_extazy_in_tha_mix Telefon: 0755370761 *nu postati aiurea in threaturile mele, pentru intrebari si nelamuriri folositi PM. 1000 bucati acumulatori AAA Panasonic noi,reincarcabili,industriali | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
pt ca nu stiu cum merge forumul asta.ma puteti contact al crismeav@yahoo.com sau pe mes la crismeav. Nu am marimi pt persoanele peste 75 kg.Mersi de intelegere. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
5 perechi au plecat catre mine
__________________ Yahoo id: dj_extazy_in_tha_mix Telefon: 0755370761 *nu postati aiurea in threaturile mele, pentru intrebari si nelamuriri folositi PM. 1000 bucati acumulatori AAA Panasonic noi,reincarcabili,industriali | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
firma de pe short-uri este Op (Ocean Pacific mai exact) Ocean Pacific - Wikipedia, the free encyclopedia . ce vinzi tu (adica ce prezinti in poza ), nu are nici o legatura cu A&F ,este un alt brand . iti spun asta ca sa corectezi si sa eviti discutiile . vreau sa-mi spui daca ai marimea mea (am 183cm / 75kg) si daca da ,ce culori . trimite-mi un PM cu numarul tau de tel. bafta !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | sal
vreau si 4 perechi de 3/4 uite id meu : pi_ramses_pharaoh@yahoo.com | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
am primit coletul, sunt multumit de calitatea lor. Din greseala mi-a trimis una din perechi marimea 10 in loc de 16, dar azi i-am trimis inapoi acea pereche de pantaloni pentru a-i schimba.deci per total sunt multumit, astept perechea 16.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
ai raspuns la PM ,astept si eu clarificari . bafta !
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |