![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2009 |
am orice marfa de vanzare adidasi.tricouri,blugi.geci,etc.toate sunt de firma la pret de 50/100 ca din magazin.in magazin ce este la pret real eu dau la pret jumate.toate produsele sunt 100/100 originale.va dau un site de magazin online,si orice produs ce este pe site,eu am si dau la jumate de pret.contact0748354077
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
si mie pm cu siteul
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
adica o pereche de adidasi care este pe site la 250ron tu ii dai cu 125?
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am vazut ca pe site, pentru cei inregistrati, li se da un link pe care sa-l puna in semnatura sau pe forumuri si primesc 1 leu pentru 30 de clicuri. Cred ca asta urmareste domnul "pista". LE : site-ul curat se termina cu index.php ... link-ul lui se termina cu un numar "7526" | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
exemplu , poti aduce rucsacu asta la 8 ron ? Accesorii - Rucsace / Genti - Puma - Livrare din stoc - Rucsac Puma Gym Sack 064299 02 daca da , as dori si eu unul | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mai pista... nicio suparare, dar eu tot nu inteleg. Deci daca vad acolo pe site-ul originals un trening cu 200 ron TU mi-l vinzi cu 100 (ca parca zici sus ca la jumatate orice e pe site-ul ala). Daca da dau si eu cateva comenzi la tine dar cu verificare de colet ! PS : dupa cum se vede... inca sunt nedumerit. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
va rog sa nu mai continuati discutiile cu acest (sau cu clonele acestui) user. este bannat de mult pe forumul nostru. multumesc.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |