![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Eastbay fara comision
Salut, Fac comanda la eastbay fara sa percep niciun comision.Singura taxa este cea pe care o ia eastbayul pentru transport: Eastbay Plata se face inainte(banii sunt trimisi prin western).Ce am eu de castigat?fac parte din "gold club"ul lor si la comanda pe care o sa o fac am 25%reducere.Voi luati fara comision,eu fac niste bani .Stiu ca partea cu plata inainte nu suna bine,dar din pacate eu nu reusesc sa ii convng sa ma lase sa platesc cu card(desi fac comenzi de 8-9 ani).Daca stie cineva cum se face asta,as fi recunoscator pentru informatie.Pana atunci in cazul in care doreste cineva ceva,idul de messenger:sorigabit. Multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
posteaza aici -> Oferte muncă / prestări servicii - Computer Games Forum numai bine. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Pai si tu vrei sa iti dam bani in avans cu 0% Trader Rating si 10 posturi in 5 ani pe CG ? Sincer as fi interesat de oferta da ce garantie am ca nu dispari ?
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |