![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
VAND POSETE CAVALLI, CNC , FURLA ORIGINALE 100% Holograme stante tot pentru detali nu ezitati sa ma contactati, Nr de telefon 0747 694 830 Mail Alexandru_magureanu@hotmail.com | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
scuze daca sunt stresant insa ieri am primit sesizarea asta: Quote:
__________________ ATENȚIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice anunț nou care nu conține datele de contact ale vânzătorului / cumpărătorului va fi șters, iar userul în cauză va fi sancționat. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact. Citește și Ghidul postării unui anunț + șablon | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Eventual daca ai pune niste site'uri pe care sa se gaseasca produsele, a producatorului poate sau a colectiei din care fac parte, ai putea fi mai credibil. Incerc si eu s'ajut dar e adevarat si ce scrie in mail'ul primit de Danone, peste 400-500 e asa ceva.
__________________ Pentru comenzi sau alte detalii trimiteti un mail sau dati add la: maciuc.ovidiu@yahoo.com | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
Pentru cine nu crede ca sunt originale sa intre pe siteuriile, de specialitate si o sa le gaseasca acolo ex. : fendi.com ; gucci.com ; rafaello-network.com , furla.com si o sa le gaseasca acolo , si daca vrei intradevar sa te convingi te intalnesti cu mine si te uiti la ele si pentru cine zice ca sunt facaturi din turcia mai ar tacea nu a vazut in viata lui un produs 100 % original si vorbeste. Posetele sunt luate direct din fabrica, sunt made in romania pentru italia majoritatea au eticheta si holograma de ITTIERE pentru nenea care a zis ca sunt facaturi din turcia, ITTIERE este unic distribuitor de aceste brandurii in europa, daca ai ceva acasa la unul din designeri astia ai fi stiut.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
Pentru toti care cred ca sunt facaturi, sa numai vorbeasca aiurea si prietenul cu facaturi turcesti, daca sti de unde sa cupmeri marfa de calitatea si mai ales sa faci profit gasesti daca esti descucaret. Nu e nici o problema , pe mine ma intereseaza sa vand mult dar aici le voi pune cu 300 euro sa nu mai avem discuti, acuma daca omu vinde mai ieftin asta inseamna ca este facatura??? Si in primul rand facaturiile se vand cu 50 - 100 RON ti se pare ca eu vand asa ceva?? )![]() ![]() | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
SUS CU TINE!!!!!!!!!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |