Quote:
Originally Posted by Ale334 majoritatea au eticheta si holograma de ITTIERE pentru nenea care a zis ca sunt facaturi din turcia, ITTIERE este unic distribuitor de aceste brandurii in europa, daca ai ceva acasa la unul din designeri astia ai fi stiut. |
1. Etichete + holograme cu Ittiere au si chinezarismele/turcismele din vitan, asta nu e o dovada ca vinzi marfa originala, tu cred ca ai impresia ca vorbesti cu niste necunoscatori aici, ma faci sa rad.
Quote:
Originally Posted by Ale334 Si in primul rand facaturiile se vand cu 50 - 100 RON |
2. Facaturile
de duzina se vand la banii aia, exista replici de genti aduse din Hong Kong care costa peste 300$ acolo si se vand la 500$ la noi, genti LV care sunt copiate 100% dupa cele originale(aceiasi piele rara, aceleasi cusaturi, acelasi otel inoxidabil la lacat/fermoar), daca iti pun o geanta ca aia pe langa una originala din magazin care costa peste 3000$ nu gasesti nici o diferenta, nici tu nici un expert.
Dar eu cred ca tu stii prea bine lucrurile de mai sus, dar ma repet, cred ca ai impresia ca vorbesti cu niste necunoscatori aici. Eu iti doresc bafta la vanzare, dar cel mai bine pune niste link-uri din magazinele care vand produse autentice, nimeni nu cred ca are timpul sa stea ore intregi pe net sa iti caute gentile prin SUTELE de modele disponibile la acele firme, numai bine.