![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| NOU! La ComputerGames Shop, poti cumpara Counter-Strike 1.6, Counter-Strike:Source, Team Fortress2, Day of Defeat, Lineage II sau Acclaim Coins 1465 prin SMS la pretul de 10E+TVA ! La 10 comenzi confirmate primesti un key GRATIS la alegere! Intra pe http://shop.computergames.ro , alege produsul dorit, iar la metoda de plata selecteaza SMS. In mai putin de 1 minut vei primi pe e-mail key-ul comandat ! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpara o licenta de CS 1.6 prin SMS!
Iata lista completa a jocurilor pe care le puteti cumpara de la http://computergames.ro/sms Counter-Strike 1.6+Counter-Strike Condition Zero - 10 EURO (Orange, Vodafone sau Cosmote) Team Fortress 2 -10 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) Counter-Strike Source - 10 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) Day of Defeat Source - 10 EURO (Orange,Vodafone sau Cosmote) NCSoft Timecard 30 zile - 15 EURO (doar Vodafone) Lineage 2 - 10 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) FullGames - PLAYRIX Games 4 Elements - 15 EURO (doar Vodafone) Around the World in 80 Days - 15 EURO (doar Vodafone) Atlantis Quest - 15 EURO (doar Vodafone) Call of Atlantis - 15 EURO (doar Vodafone) Race Cars: The Extreme Rally - 15 EURO (doar Vodafone) The Rise of Atlantis - 15 EURO (doar Vodafone) Fishdom - 9 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) Inca Ball - 9 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) Brickshooter Egypt - 9 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) Bubble Oddyssey - 9 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) In-Game Currency 1465 Acclaim COINS - 10 EURO (Orange, Vodafone, Cosmote) 2255 Acclaim COINS - 15 EURO (doar Vodafone) 3025 Acclaim COINS - 20 EURO (doar Vodafone) Sau puteti alege urmatoarele pachete: CS 1.6 + CS Condition Zero + Day of Defeat Source - 15 EURO (doar Vodafone) Counter Strike Source + CS 1.6 + CS Condition Zero - 20 EURO (doar Vodafone) Counter Strike Source + Day of Defeat Source - 20 EURO (doar Vodafone) Team Fortress 2 + CS 1.6 - 20 EURO (doar Vodafone) Team Fortress 2 + Day of Defeat Source - 20 EURO (doar Vodafone) Team Fortress 2 + Counter Strike Source - 20 EURO (doar Vodafone) Last edited by azd; 06-04-2009 at 12:28.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu se poate sa activati acest serviciu si pe connex ?? In fine, am cumparat de pe orange. In sub 1 minut am obtinut cheie valabila. Multumesc pentru acest serviciu, de cand ma tin sa ma duc la banca sa platesc
__________________ Doar cei care isi doresc cu adevarat victoria o vor obtine Date de contact pe PM Last edited by MoArTea; 11-09-2006 at 17:59.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
numai bine.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Salut. Am trimis mesaj la 7654 pt a obtine licenta in jurul orei 20 marti 19-09-2006 si nu a aparut mesajul cu CD-key-ul pe care l-am solicitat,nici pana acum, in conditiile in care cu o zi inaite am obtinu un CD-key in 2 min maxim.. Sper sa rezolvati problema intr-un timp cat mai scurt pt ca am nevoie de aceste conturi pana miercuri seara...si sunt sigur ca problema se poate remedia pana atunci. Am incercat sa trimit mail pe adresa respectiva dar se pare ca nu merge iar la numarul de telefon am lasat un mesaj. Va rog contactati-ma pe adresa de mail riso_ak@yahoo.com, pentru solutionarea problemei Va multumesc anticipat. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
am gresit cumva cu ceva cand am trimis mailu sau nu aceasta e adresa...va rag raspundeti cat mai repede pentru ca am nevoie tare de acest cont <contact@netopia.ro>: 80.96.148.133 does not like recipient. Remote host said: 550 5.1.1 Mailbox <contact@netopia.ro> does not exist Giving up on 80.96.148.133. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
pentru mai multa siguranta si operativitate va rog sa imi trimiteti mesajele prin intermediul forumului. multumesc
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| NU UITATI 2 LICENTE pe LUNA (max) pentru fiecare numar de telefon.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Vodafone nu are inca disponibil un sistem de microplati. Se estimeaza ca acesta va fi operational la inceputul anului viitor. Pana atunci va recomand cumpararea unei caretele prepaid Orange sau incarcarea contului unui prieten. NU uitati totusi ca de pe o cartela se pot cumpara doar 2 licente lunar.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Exista cumva posibilitatea, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, de oferire a unor licente pentru CounterStrike:Source prin aceeasi metoda?
__________________ We didn't start the fire, it was always burning since the world's been turning We didn't start the fire, no we didn't light it but we tried to fight it | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |