![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2063 (permalink) | ||
|
Ba da, intra pe Cumpără jocuri prin SMS si alege jocul dorit. Urmeaza pasii de acolo cu atentie si totul o sa fie in regula.
| |||
|
| | #2064 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | HelP!
Salut Mi-am cumparat Cd-key mi-am activat cont...si m-am jucat o periodata...si mi se loga pe steam kdn deschideam PC automat..aqm nu mai stiu pass k am formatat PC.....Cum fac sal Aflu stiu si mail pe car ee creat si Cuvantul cheie DanutZq@yahoo.com HELP! MS
| ||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
Ai aici un tutorial : Tutorial: Cum să recuperaţi un cont de Steam furat/pierdut | |||
|
| | #2068 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Am cumparat 2 licente luna trecuta... am abonament pe orange la prima licenta totul a fost bn la a 2 in schimb mi`a spus ca am depasit limita de credit sau ceva de genu si ca voi primi lincenta pe data de 3.02.09 nici pana acum nu am primit lincenta in schimb am fost taxat..... azd o sa iti dau pm cu nr de tel | ||
|
| | #2076 (permalink) | ||
|
Incepand cu data de 01 Aprilie 2009 licentele de Counter Strike 1.6 & Condition Zero nu vor mai putea fi achizitionate prin intermediul numarului 7654. Licentele de Counter Strike 1.6. & Condition Zero vor putea fi cumparate prin urmatoarele servicii: - Prin plata cu card bancar sau depunere bancara pe Computer Games Shop - Prin plata cu sms pe Cumpără jocuri prin SMS (din Retelele Orange, Vodafone si Cosmote) Ca urmare, dupa data de 31 Martie 2009, nu se mai pot cumpara licente de Counter Strike 1.6. & Condition Zero prin numarul 7654. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |