![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
din pacate nu am decat telefon pe vodafone asa ca astazi in jurul orei 11:30 am trimis un sms la nr.7654 de pe numarul orange al unui coleg de serviciu si inca nu am primit nici un sms ca raspuns. va rog sa incarcati sa imi rezolvati problema cat de curand pt ca am nevoie de licenta pt cs. multumesc. ma puteti contacta pe adresa adi@catavencu.ro | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Quote:
Cum rezolv ? | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
gata am rezolvat problema. am primit aseara cd-key-ul prin sms. se pare ca nu e din cauza celor de la computergames ci mai sunt si idiotii de la orange care isi fac treaba "foarte bine". multumesc Silviu pt promptitudine. sa ne auzim cu bine. | ||
|
| | #211 (permalink) | ||
a aparut alta problema. am dat activate a product on steam si mi-au aparut ca pre-load complete in my games canter strike, condition zero si half life, dar nu ma lasa sa instalez niciunul. imi da doar optiunea purchase si ma trimite in store unde imi cere sa introduc credit card-ul ca sa cumpar. daca ii mai dau odata activate a product on steam si introduc cd-key-ul, imi scrie urmatorul mesaj: the product code you've entered has already been activated by an existing steam sccount, and is therefore invalid. Your subscription to Condition Zero and Canter Strike has not been completed. ce e de facut? Last edited by zad; 27-02-2007 at 14:56.. | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
nu merge si ce mi-ai dat tu acolo la link-ul ala sa citesc, citisem deja si nu ma ajuta in nici un fel. nu stiu cum sa iti pun 2 poze sa vezi printscreenurile pe care le-am facut ca sa te lamuresti si tu Silviu ca nu-s chiar noob. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |