![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2183 (permalink) | ||
|
Salut, Intra pe Cumpără jocuri prin SMS , alege jocul pe care doresti sa-l cumperi si urmeaza cu atentie pasii de aici: Tutorial : Cumpara jocuri prin SMS | |||
|
| | #2184 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | "Detalii despre plata pe care urmeaza sa o efectuezi Comerciant: Computer Games Online SRL Cont comerciant: Licenta Site comerciant: ComputerGames.ro - jocuri, download, forum Descriere plata: CounterStrike1.6 Valoare: 10.00 EUR* pentru utilizatorii Orange 10.00 EUR* pentru utilizatorii Vodafone 10.00 EUR* pentru utilizatorii COSMOTE *Tariful nu contine TVA. Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea. Pentru operatorul COSMOTE procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea. NETOPIA Sistem, operatorul serviciului mobilpay.ro, nu poate fi facut raspunzator de orice caz de nelivrare a serviciilor sau produselor comerciantului. Prin introducerea codului validare si apasarea butonului VALIDARE sunteti de acord cu termenii de utilizare a serviciului mobilpay.ro " Eu am abonament la Orange, nu vad unde sa scrie ceva despre mesajele Orange, ci decat despre Vodafone si Cosmote. Mai merge sa cumpar acest cd key (licenta) pt steam de pe Orange? Multumesc anticipat. Cu respect, Andrei. | ||
|
| | #2190 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Eroare
am si eu o problema as vrea si eu sa mi se spuna cum pot rezolva aceasta eroare View image: snap0030.jpg imi da aceasta eroare error:could not connected to steam network
| ||
|
| | #2192 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | AJUTATIMA va rog ..
Azi data de 16.03.2009 am urmat instructiunile pentru a cumpara o licenta de steam cs 1.6 +condition zero si am trimis respectivul cod la respectivul numar si imi spunea ca e o eroare... dar creditul de 10 euro mi la luat... va rog sa ma ajutati nu vreau sa raman pagubit ... multumesc pentru intelegere ... in caz ca aveti informatii contactatima pe pm sau la mailul roby_92_bv@yahoo.com multumesc inca o data pentru intelegere ....
| ||
|
| | #2200 (permalink) | ||
|
murabv am trimis numarul spre verificare si o sa vedem ce s-a intamplat.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |