![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2324 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
poi cum adica unde lam trimis?..nu poti face nmk ca de moolt astept clipa asta xD ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- YEEE ma primit licenta yeeeee ! Last edited by boddy198; 16-05-2009 at 21:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2329 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Eu am comandat majoritatea jocurilor distribuite de voi si ma declar multumit..Dar...Alte jocuri ? Ar fii pacat sa nu introduceti si alte jocuri "geniale" cum ar fi Half life 2 or...The Orange Box Maybe ? Sau chiar jocuri produse de alte companii dar distribuite prin Steam.
| ||
|
| | #2330 (permalink) | ||
|
Cu siguranta vor exista si alte jocuri prin SMS. Suntem deja in negocieri cu diferiti publisheri importanti din industria jocurilor iar in momentul in care toate actele vor fi semnate aceste jocuri se vor regasi pe lista ComputerGames SMS si ComputerGames Shop. Nu pot estima o data concreta dar speram ca pana la finele anului lista de jocuri de pe ComputerGames Shop sa fie una foarte consistenta. | |||
|
| | #2333 (permalink) | ||
am primit licenta si acolo la activate product of steam imi zice ca nu e valida...ce fac? -------------------- Editare ulterioară -------------------- asta e japca...am mai platit o licenta si ce crezi imi zice ca nu e valida...nesimtire... Last edited by stamaeduardo; 24-05-2009 at 18:46.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2334 (permalink) | ||
|
Salut, Da-mi si mie te rog PM cu licenta primita. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am primit PM, tu ai 2 key-uri pentru Acclaim si vrei sa le activezi pe Steam. Nu e nesimtire din partea noastra ci neatentie din partea ta. Last edited by azd; 24-05-2009 at 20:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2338 (permalink) | ||
|
Da, poti descarca programul de aici : Download Steam Client | |||
|
| | #2340 (permalink) | ||
pai si aclaim acestea pentru ce sunt? eu vreau sa joc cs pe steam si am luat aceste aclaimuri -------------------- Editare ulterioară -------------------- mi se raspunde si mie va rog? Last edited by stamaeduardo; 26-05-2009 at 17:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |