![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #222 (permalink) | ||
|
Cand cineva incearca sa va faca un bine voi ii dati cu paru`n cap ...... credeti ca e usor sa primesti zilnic zeci de mesaje legate de probleme de steam, cd-key-uri, sms-uri sau alte jocuri in afara de cs ? voi sunteti cate unul care pune o intrebare .... Silviu e unul singur care trebuie sa raspunda tuturor intrebarilor .... capiatzilor
__________________ The truth is out there ......... Welcome to the real world | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
Ok, mi-am luat sim prepayed 9 euro(12 dolari, cel putin asa scria pe el) am scris "licenta", am dat send la 7654 si... message not sent, am mai incercat de cateva ori, am cedat nervos si acuma se pare ca nu mai este creditul pe cartela. E de la voi sau e de la mine? | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
am si eu o intrebare.. m-am trezit cu passu schimbat la steam intr-o dimineatza..passu nu il mai stia nimeni...cum se poate?... si ce pot face ca-l pot recupera.. poate ma lamuriti si pe mine pe forum sau piedone_cs add id mess.. multumesc anticipat
| ||
|
| | #233 (permalink) | ||
bun .. am comandat si eu o licenta si mi`a venit in 30sec, am jucat cs in 5 min dar o intreabre simpla .. daca reinstalez windowsul sau se intampla ceva la calculator si reinstalez steamul imi va zice ca acea cheie e deja folosita? cum functioneaza chestia asta?
| ||
|
| | #237 (permalink) | ||
Este serviciul cumva picat azi - 17:20-17:41 - am tot incercat si nu vrea sa trimita mesajul, creditul pe telefon este de 9,73 euro.. mai mult decat cu o cartela PrePay de $10 deci n-ar fi probleme. Zice 'Mesajul nu poate fi trimis'. Un raspuns cat mai rapid pls - urgent - | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
LoveLarisa stai pe aproape ca eu de 3 zile chinui cu o cartela de 12 USD sa trimit sms si nu merge si aici vad ca nu cam mai da Silviu sa ne ajute sa ne zica ce se intampla ... cold_nose frate am incercat pe al 3 mobil sa trimit timp de 2 ore sms si tot nu a mers nu stu ce are tu cand ai trimis ce ai avut cartela sau abonament ???
__________________ Spartan's - TONIGHT, WE DINE... IN HELL -- Before This Battle Is Over We All Will Know That Few Stout Against Many | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
eu de pe cartela am trimis, dar nici mie nu mi-a mers din prima...si la ora 22.00 am mai trimis o data asa de chestie nu stiam daca o sa mearga, pentru ca ti-am zis incercasem de mai multe ori din 5 in 5 min, apoi din 10 in 10 min... si a mers :| incearca in diferite momente ale zilei...si probabil noaptea e mai putin ocupata reteaua, nush daca are vreo treaba dar..... o intrebare serviciul *133# iti merge de ex? iar lovelarisa.....mie mi-a luat 10 euro:|
__________________ cold_nose....hot_ass | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
cold_nose o sa mai incerc si seara sa vedem cum si ce ... da am incercat cu 333 si cu *133# depinde de pe ce tel dai si merge imi zice ca am 9,16 EURO
__________________ Spartan's - TONIGHT, WE DINE... IN HELL -- Before This Battle Is Over We All Will Know That Few Stout Against Many | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |