![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2387 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Multumesc frumos -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am urmat pasii ComputerGames.ro - jocuri, download, forum am primit mesaj sa trimit la 7441 DA, am trimis si primesc urmatorul mesaj "Cerere invalida, nu ai fost taxat.Pentru ajutor trimite AJUTOR, pentru stop trimite STOP la 7441.SIMPLUS: Tel 1800" PS. Am folosit abonament vodafone. Last edited by Zovi; 29-06-2009 at 17:31.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2389 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | Ajutor...
Am trimis si eu sms la 7654 cu LICENTA si nu am primit nici un rspuns Ajutor pls! azd raspunde sati las PM -------------------- Editare ulterioară -------------------- azd tiam lasat un PM cu nr meu de tel Last edited by sergiu81; 30-06-2009 at 21:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2398 (permalink) | ||
|
Steam este un program pe baza caruia tu poti activa diferite jocuri - il poti descarca gratis de aici : Download Steam Client Licenta de Counter-Strike o poti cumpara de aici : Cumpără jocuri prin SMS | |||
|
| | #2400 (permalink) | ||
|
Cand a trimis SMS? Dc nu ma contacteaza direct "prietenul" tau?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |