![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
w0ps numai akum mi-a zis .. de pe abonament se poate cumpara? EDIT : Si primul lui Steam si la luat de pe abonament dar akum nu a primit nici un mesaj nr de tel 0745 595 722 App leo comandat pe la 1 seara .. azi dmineata pe la 1 leo comandat Last edited by boddy198; 07-07-2009 at 13:01.. | ||
|
| | #2413 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
deci joi am dat sms sa imi iua licenta pt 1.6 , am primit sms ca am fost taxat si sa urmaresc instructiunile din sms si nu am mai primit nici un sms.Pe pgl nu rasp nimeni , iar lui azd iam dat pm ieri cu nr meu si am dat si SMS ca sa vada daca e numarul meu.Si de ieri nici un raspuns.Imi treb si mie urgent azi acel cd-key astept raspuns.
| ||
|
| | #2414 (permalink) | ||
| Quote:
Ai PM. | |||
|
| | #2417 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
azd ... am si eu o problema ! miam luat steam in 9 ... in 10 mi lau furat .. am incercat cu un programel sa imi sparg eu mie contul si nu am putut .. imi spunea caci contul nu exista :| te rog daca ma poti ajuta cu ceva ... contul cristianink95
| ||
|
| | #2419 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare ... Astazi pe la ora 16 - 16:30 cam asa am cumparat pachetul Cs+Cz la 10 euro. Am urmat pasii intocmai cum ati spus in trailer. Si ghiciti ce??? ![]() Am asteptat si tot astepta in fata pc`ului meu sperand la un mesaj din partea voastra cu un cd key pentru activarea jocului in Steam... Va rog frumos sa imi oferiti acest cod . Semnat NiTrome. P.S. Vreau ca sa ma ajutati cu aceasta problema pe Y!M la ID`ul de mess me_razu. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- poate imi raspunde si mie cineva la PM`uri sau macar la ce am postat pe forum cu privire la pachetul de jocuri pe care l`am parcurs astazi . Last edited by nitrome; 13-07-2009 at 19:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |