![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2422 (permalink) | ||
|
Nu exista nimic ascuns. Lista completa cu jocurile prin SMS poate fi gasita pe Cumpără jocuri prin SMS | |||
|
| | #2423 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
Salut am o problema in data de 16.07.2009 am trimis un mesaj de pe cosmote pentru o licenta de steam cs sorce trebuia sa introduc ceva numar si dupa numaru ala era si DA si eu credeam ca numa DA trebuie si m`au taxtat si nu am nici licenta am ramas asa cu bani da-ti ! ! ! Am primit mesaj asa : Codul trimis este incorect . Ai fost taxat cu 10.00 EUR + TVA. Contacteaza serviciul suport. mobilpay.ro tel 021-3053423 numarul de pe care am trimis este 0767942256 azd te rog sa ma ajuti cat de rapid poti | ||
|
| | #2427 (permalink) | ||
sunt cam aburit asa ca vreu o lamurire ... deci trimit SMS la numarul de telefon 7654 cu textul LICENTA si intr-un minut primesc key-ul de activare cs si csz ? adica le primesc separat? si inca ceva .. ce am scris acolo sus merge si pe vodafone? | ||
|
| | #2428 (permalink) | ||
|
Intra pe Cumpără jocuri prin SMS si urmeaza cu atentie pasii de acolo. O sa primesti o singura licenta care va activa ambele jocuri.
| |||
|
| | #2437 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Am cumparat mai demult o liceenta pentru CS 1.6 si am primit SMS cu codul de activare dar din pacate nu stiam ca imi va trebui mai incolo...Si azi cineva mi-a furat contul si imi mai trebuie doar CD-KEY-ul.Stiu si intrebarea secreta.Numarul de pe care am trimis SMS 0746140315. Multumesc! | ||
|
| | #2439 (permalink) | ||
salut am dat si eu sms 7441 cu codul aferent EPAY S1******* de pe numarul...0729371689...si nu am primit nici mail de confirmare si nici sms cu cd-keyul...m-a taxat sau nu ?cum fac? presupunand ca m-a taxat voi mai primi steam-ul sau e teapa?
| ||
|
| | #2440 (permalink) | ||
Salut, Ieri am trimis un sms cu textul LICENTA la 7654 si nu am primit nici acum mesaj inapoi dar am fost taxat. Si mai am o problema..am cumparat mai de mult o licenta de steam si cineva mi-a furat contul..Stiu intrebarea si raspunsul secret dar nu stiu Key-ul .. ID de steam sync_ady si nr de telf de pe care am cumparat 0741023422 help pls Last edited by revenges; 27-07-2009 at 22:43.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |