![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2442 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Da-mi te rog PM cu datele cu care te-ai inregistrat la plasarea comenzii: Nume,E-mail si numar de telefon. Last edited by azd; 28-07-2009 at 10:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2445 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
Salut azd, Am cumparat o licenta de counter-strike de 10 euro. Am primit acel mesaj in care ma anunta ca am fost taxat cu 10 euro. Dar licenta pe mail nu am primito .Numarul de telefon este 0726168419. Licenta vreau sa o primesc prin pm,aici. Multumesc. LE: ti-am dat pm cu nume ,email,nr de tel. Last edited by SPanubogdan; 02-08-2009 at 12:09.. | ||
|
| | #2447 (permalink) | ||
Salutare, am făcut o comandă acum 2 minute prin SMS. la 7654 şi mi-a venit mesajul următor: Ai comandat deja 2 licenţe CounterStrike într-o perioadă de 30 de zile. Nu mai poţi primi nicio licenţă până în 2009-08-10 - 21:14:43. COMPUTERGAMES şi m-a şi taxat cu 10 EURO !!! Eu din câte am înţeles parcă poţi comanda 2 licenţe pe lună şi am comandat 2 licenţe in IULIE, iar acum am comandat în AUGUST. Nu înţeleg... ! Problema nu era că nu voi primii licenţa, dar m-a taxat degeaba cu 10 EURO ! Numărul de telefon: 0757771572 ! Am mai comandat licenţe, dar niciodată nu am mai avut probleme de genul acesta niciodată . Dacă se poate doresc să primesc licenţa prin PM aici. Mulţumesc !!!
Last edited by PINTICR; 04-08-2009 at 19:59.. | ||
|
| | #2449 (permalink) | ||
Salut. Am trimis sms la 7441 cu textul EPAY S1******* dar inca nu am primit sms ori e-mail. Este cumva o perioada definita de timp in care se raspunde la cererile astea sau difera la fiecare comanda? Astept un raspuns si multumesc anticipat! -------------------- Editare ulterioară -------------------- S-a rezolvat! Imi cer scuze... Trebuia sa mai astept un pic Last edited by amOidee; 05-08-2009 at 20:38.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #2453 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Salut Am trimis un sms la 7410 cu textul 116742 si am primit codul dar dupa ce am dat Valideaza imi spune ca numai sunt licente in baza de date si m-a taxat .. Sper sa se rezolve http://i29.tinypic.com/143djxs.jpg | ||
|
| | #2454 (permalink) | ||
Am urmat pasii care trebuiau acolo , sms si dupa ce am bagat codu si am dat valideaza imi zicea ca numai sunt nici la mine licente in baza de date ! IMG : View image: mda servicii romanesti.jpg Datele le-am trimis prin PM. Sper sa ma rezolvati ! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |