![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #244 (permalink) | ||
|
Da asa e mare om esti @lachescandinavu 10 trebuiau mam uitat pe paginile anterioare dar cred ca nu am vazut ... oricum merge uns in 5 sec primesti licenta
__________________ Spartan's - TONIGHT, WE DINE... IN HELL -- Before This Battle Is Over We All Will Know That Few Stout Against Many | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | probleme
ma ajuta si pe mine cineva? sau imi bat gura degeaba? m-am trezit intr-o dimineata cu passu schimbat..nimeni nu stia passu... si nu am avut nimic instlat hackereli dinalea care ia contu si passu..? pot sa-i fac ceva sau raman cu buza umflata? totusi.. 350 d mii nu se gasesc pe drum.. | ||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | HL2 prin aceeasi metoda?
salut...am achizitionat licenta de 1.6 prin sms si merge...cand se va putea face acelasi lucru si cu HL2??mi s-a acrit sa ma tot duc prin magazine "de specialitate" si sa primesc acelasi raspuns "momentan nu il mai avem pe stoc"...sunt curios daca va fi posibila achizitionarea cd-key-ului de HL 2(sau macar de CSS) prin sms...am o "teava" destul de buna....care mi-ar permite un update destul de lejer..multumesc..si ..Keep up the good work
| ||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | licenta
sal..am trimis unsms la 7654 astazi 20.3.2007 ora 14-22-00 si vad ca nu am primit nici o licenta. ((((((( ast raspuns pe nr 0749398336 sau pe YM cristi_c1986@yahoo.com | ||
|
| | #260 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | nu am primit licenta
am trimis sms la 7654 cu cuvantul LICENTA de 2-3 ore si inca nu am primit raspuns cu cd-key pt counter-strike..dc??creditul mi`a fost scazut din contul cartelei deci eu cred ca ar trebui sa primesc raspuns cu licenta !!ceea ce nu s`a intamplat de ore bune..daca se poate sa ma "rezolvati" ar fi bine Last edited by Buica; 21-03-2007 at 14:25.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |