![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2581 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Am mai cumparat si eu niste cd-keyuri acu cativa ani si au venit instant inapoi prin sms, acuma cica tre sa astept un mail, dar nu mai vine, vad ca problema e cam generala dupa cum am citit aici, ma poate ajuta cineva? 0745751846 a fost numarul de pe care am comandat a5t0r@yahoo.com e mailul in care astept raspuns. Multumesc. | ||
|
| | #2582 (permalink) | ||
|
A5TOR, ai primit mail la 19:47 a5t0r@yahoo.com. Verifica mail-ul. La fel si tu Leave, la 15:32 ai primit si tu mail. Atunci cand primiti voi mail, primesc si eu | |||
|
| | #2583 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Am verificat, nu am mail. Am primit la si 52 pentru resetarea parolei de pe forum, dar cel cu cd-keyul nu... Nu e nici in spam, nici in inbox. | ||
|
| | #2586 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Am dat si eu sms la 7441 cu epay si codul primit pe site,mi-a venit alt mesaj zicand "CUmpara EPAY trimitand sms la 7441 cu textul da" etc..am trimis da,imi da cerere invalida,pe site scrie ca primul mesaj te taxeaza 10 euro. Sunt in reteaua vodafone...se poate rezolva acest lucru?NU vreau sa dau bani degeaba mai ales ca a durat ceva vreme sa fac rost de ei! | ||
|
| | #2588 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Ce ar putea avea vodafone?Exista o posibilitate sa vorbesc cu tine fara intermediul forumului?Yahoo,msn,nu conteaza Sau macar spune-mi te rog frumos daca am fost taxat pentru primul SMS! Last edited by keenan; 15-10-2009 at 20:52.. | ||
|
| | #2591 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Salut :|
Am cumparat o licentza de steam acum 1 sapt .... vreau sa spun ca am urmat pasii cum trebuie si cei care si`au mai cumparat dupa cum stiti va spune la sfarsit "Multumesc ... etc" .... ei bine , nici pana in ziua de azi nu mi`am primit licentza .... ce ar trebuii sa fac ? sau unde ar trebuii sa fac reclamatie ..... sau cat ar trebuii sa astept pana voi primii msg cu acest key ?
| ||
|
| | #2600 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: IASI |
salutare.am o intrebare:cat dureaza estimativ pana primesc mailul cu cd-key? multumesc | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |