![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2623 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Salutare, am trimis de pe 0720789698 un sms la ora 11:42. De pe Vodafone. E-mailul folosit a fost nistorgeorge_92@yahoo.com Ce e de facut ? | ||
|
| | #2624 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Salut, am trimis si eu un sms de pe nr 0726151224, azi ora 7.20pm cu adresa de mail scullhedd18@yahoo.com, si am primit inca un mesaj in care imi spune "Cumpara Epay trimitand sms la 7441 cu textul daepay, cost....simplus tel.1800 sau trimite stop epay la 7441 ptr renuntare," pe site scrie sa nu trimit mai multe sms-uri pentru ca ma taxeaza de fiecare data, ce am de facut . Multumesc mult. | ||
|
| | #2626 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Eu am trimis un mesaj cu codul epay s1097269 la nr 7441 de pe numarul 0726151224, dupa care am primit un mesaj in care scrie ce am relatat mai sus, eu nu am mai trimis alt mesaj si da aceea este adresa de mail(nu am primit nici mail) Intrebare este urmatoarea trebuia sa trimit inca un mesaj cu textul DA EPAY ca sa se finalizeza tranzactia(precizez ca nu am trimis acest mesaj)? Iar daca trebuie sa il trimit acel mesaj il pot trimite acum, mai este valabil? p.s sunt pe abonament, si nu stiu daca am fost taxat sau nu, de aici intervine si dubiul meu. ---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 11:58 ---------- Imi raspunzi si mie, mersi frumos. | ||
|
| | #2629 (permalink) | ||
|
Da, intri pe Cumpără jocuri prin SMS alegi jocul si urmezi cu atentie pasii de cumparare. Pretul este fara TVA. | |||
|
| | #2640 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
am trimis acum 1 minut de pe numarul de telefon 0724575846 la 7441 si mia trimis inapoi mesajul acesta : Cumpara EPAY trimitand sms la 7441 cu text DA EPAY;cost 10 Eur,cost total 10.10 Eur;Simplus tel.1800 sau trimite STOP EPAY la 7441 pentru renuntare ce sa fac ??? email:sincron_cs10@yahoo.com
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |