![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
nu merge si ce mi-ai dat tu acolo la link-ul ala sa citesc, citisem deja si nu ma ajuta in nici un fel. nu stiu cum sa iti pun 2 poze sa vezi printscreenurile pe care le-am facut ca sa te lamuresti si tu Silviu ca nu-s chiar noob. | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
Cand cineva incearca sa va faca un bine voi ii dati cu paru`n cap ...... credeti ca e usor sa primesti zilnic zeci de mesaje legate de probleme de steam, cd-key-uri, sms-uri sau alte jocuri in afara de cs ? voi sunteti cate unul care pune o intrebare .... Silviu e unul singur care trebuie sa raspunda tuturor intrebarilor .... capiatzilor
__________________ The truth is out there ......... Welcome to the real world | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
|
Ok, mi-am luat sim prepayed 9 euro(12 dolari, cel putin asa scria pe el) am scris "licenta", am dat send la 7654 si... message not sent, am mai incercat de cateva ori, am cedat nervos si acuma se pare ca nu mai este creditul pe cartela. E de la voi sau e de la mine? | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
am si eu o intrebare.. m-am trezit cu passu schimbat la steam intr-o dimineatza..passu nu il mai stia nimeni...cum se poate?... si ce pot face ca-l pot recupera.. poate ma lamuriti si pe mine pe forum sau piedone_cs add id mess.. multumesc anticipat
| ||
|
| | #277 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
bun .. am comandat si eu o licenta si mi`a venit in 30sec, am jucat cs in 5 min dar o intreabre simpla .. daca reinstalez windowsul sau se intampla ceva la calculator si reinstalez steamul imi va zice ca acea cheie e deja folosita? cum functioneaza chestia asta?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|