![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Este serviciul cumva picat azi - 17:20-17:41 - am tot incercat si nu vrea sa trimita mesajul, creditul pe telefon este de 9,73 euro.. mai mult decat cu o cartela PrePay de $10 deci n-ar fi probleme. Zice 'Mesajul nu poate fi trimis'. Un raspuns cat mai rapid pls - urgent - | ||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
LoveLarisa stai pe aproape ca eu de 3 zile chinui cu o cartela de 12 USD sa trimit sms si nu merge si aici vad ca nu cam mai da Silviu sa ne ajute sa ne zica ce se intampla ... cold_nose frate am incercat pe al 3 mobil sa trimit timp de 2 ore sms si tot nu a mers nu stu ce are tu cand ai trimis ce ai avut cartela sau abonament ???
__________________ Spartan's - TONIGHT, WE DINE... IN HELL -- Before This Battle Is Over We All Will Know That Few Stout Against Many | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
eu de pe cartela am trimis, dar nici mie nu mi-a mers din prima...si la ora 22.00 am mai trimis o data asa de chestie nu stiam daca o sa mearga, pentru ca ti-am zis incercasem de mai multe ori din 5 in 5 min, apoi din 10 in 10 min... si a mers :| incearca in diferite momente ale zilei...si probabil noaptea e mai putin ocupata reteaua, nush daca are vreo treaba dar..... o intrebare serviciul *133# iti merge de ex? iar lovelarisa.....mie mi-a luat 10 euro:|
__________________ cold_nose....hot_ass | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
cold_nose o sa mai incerc si seara sa vedem cum si ce ... da am incercat cu 333 si cu *133# depinde de pe ce tel dai si merge imi zice ca am 9,16 EURO
__________________ Spartan's - TONIGHT, WE DINE... IN HELL -- Before This Battle Is Over We All Will Know That Few Stout Against Many | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Da asa e mare om esti @lachescandinavu 10 trebuiau mam uitat pe paginile anterioare dar cred ca nu am vazut ... oricum merge uns in 5 sec primesti licenta
|
| | #289 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | probleme
ma ajuta si pe mine cineva? sau imi bat gura degeaba? m-am trezit intr-o dimineata cu passu schimbat..nimeni nu stia passu... si nu am avut nimic instlat hackereli dinalea care ia contu si passu..? pot sa-i fac ceva sau raman cu buza umflata? totusi.. 350 d mii nu se gasesc pe drum.. | ||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | HL2 prin aceeasi metoda?
salut...am achizitionat licenta de 1.6 prin sms si merge...cand se va putea face acelasi lucru si cu HL2??mi s-a acrit sa ma tot duc prin magazine "de specialitate" si sa primesc acelasi raspuns "momentan nu il mai avem pe stoc"...sunt curios daca va fi posibila achizitionarea cd-key-ului de HL 2(sau macar de CSS) prin sms...am o "teava" destul de buna....care mi-ar permite un update destul de lejer..multumesc..si ..Keep up the good work
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|