![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
ar fi beton asa pig. am cativa prieteni care nu au bani sa dea 1.3 milz pe half2 si vin la mine sa-mi baleasca pe tastatura. p.s. pentru pig: mie nu mi-a venit xpc pe luna asta. poti verifica te rog daca a plecat??
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
foarte repede
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
scuze pentru adresa de e-mail nu era creeata. acum merge. happy download.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze ca poate intreb o prostie. As dori sa stiu si eu pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea juca Cs. Din cate stiu trebuie sa downloadez steamul si sa introduc cd keyul pe undeva pe aolo, dar mai departe nu stiu nimic. O sa trimit mesajul de pe o cartela Orange pre-pay, merge? Multumesc! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
ATENTIE Dupa ce primiti cheia prin SMS verificati daca a fost introdusa corect INAINTE de a posta ca nu functioneaza. Toate CD key-le pe care le trimitem sunt validate de cei de la VALVE. In 100% din cazuri cheia a fost introdusa gresit si de aici mesajul de eroare. Sistemul NU trimite decat chei unice la fiecare comanda. SMS-ul poate fi trimis de pe orice numar din reteaua ORANGE indiferent daca este pe cartela preplatita sau cu abonament. In mod normal de la trimiterea sms-ului de comanda, mesajul cu CD key-ul soseste in mai putin de 1 minut. Daca NU ati primit mesajul cu CD key-ul intr-un interval de timp mai mare de 30 minute NU TRIMITETI ALTA COMANDA. Verificati daca aveati credit disponibil si sau daca mesajul a fost cu adevarat trimis (este recomandat sa aveti activata optiunea delivery report activa pe telefon). Daca totul pare ok va rog sa ne contactati la adresa de mail contact @ netopia.ro sau printr-un mesaj personal catre mine sau silviu. n-joy
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Totul a mers ca uns (chiar daca nu am primit raspuns la primul meu post ), am dat sms, am primit serialul am instalat steam, am introdus codul, am downloadat cs. Este perfect. Si inca o surpriza placuta, nu stiam ca primesc si condition zero si cs deleted scenes, astea doua au venit ca un fel de bonus? eu credeam ca primesc doar cs 1.6 Mersi mult!
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
ATENTIE! exista anumite probleme de interconectivitate si este posibil ca sistemul sa nu raspunda. va rugam NU mai trimiteti sms-uri pana cand situatia se va remedia. va anunt cu un post pe forum multumesc pentru intelegere
|
| | #37 (permalink) | ||
|
asa cum am spus avem probleme de conectivitate. nu mai trimiteti . deocamdata va voi anunta cand conexiunea este refacuta. daca totusi ati trimis va rog dati pe mail numarul de telefon si veti primi licenta
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Licenta
Salutare..si eu am comis-o ca v-am gasit cam tarziu forumul si problema cu conectivitatea..am trimis mail la contact@netopia.ro ..ms anticipat.
Last edited by bnd_ro; 14-11-2006 at 19:27.. | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
salut situatia NU s-a remediat daca ati trimis sms si v-au fost luati bani din cont va rog sa ne dati mail pe contact
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |