![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Sal all.. Man as vrea sa cumpar si eu Licenta dar imi e cam tarsha sa nu ma faca de 10 euro si sa nu primesc licenta ... sau sa nu imi mearga ... caci din cate vad sunt si cazuri dastea.. ......care sunt sansele sa nu "mi se dea tzeapa"...adica daca dau 10 euro macar sa stiu ca merita...nu ca ii pierd ca nu am primit licenta ....Astept sugetii si indrumari ... | ||
|
| | #383 (permalink) | ||
|
Salut Junior...vad ca ai postat in 8jun.tot in 8 mi-am cumparat eu cd-keyul.Merge fara nici o problema.L-am luat de pe Vodafone.In 30 de secunde am primit cd-keyul dupa ce am trimis cele 2 mesaje.Vezi poate n-ai scris bine numarul, cu toate ca are numai 4 cifre .Anyway...Postul trebuia sa fie de multumire la adresa celor care au facut asta posibil;deci thanks guys u rock .bye bye
| |||
|
| | #384 (permalink) | ||
Am citit tot forumul legat de inchipuitele probleme cu licenta la STEAM. Atunci cand am achizionat si eu, am gresit in doua randuri, o data numarul si a doua oara ca incercam fara sa pun textul LICENTA. Asa ca, din proasta experienta v-o spun, fiti foarte atenti unde va bagati destele, si nu mai acuzati sistemul pentru proasta functionare; merge brici. Mai spunea cineva ca i-a fost blocat contul de STEAM. 1. ori a fost BANAT pe srv respectiv 2. ori ii pica netu in momentul respectiv si STEAM nu se putea autentifica 3. srv VALVE era mult prea aglomerat (flood, aglomerat, pana.... etc) sa poata sa preia login-ul http://www.blacklions.eu o alta metoda de a achizitiona STEAM | ||
|
| | #388 (permalink) | ||
|
Salut, Mai este valabila oferta? Imi cer scuze ca intreb aici... dar ce pot face cu aceasta cheie pe care o primesc? Pot downloada orice joc Valve sau doar CS? Multumesc anticipat!
__________________ I'm loosing my data... I'm loosing my games... They're taking my movies and songs... Pleasy somebody help me... And send me somehow... A software to help me right now... | |||
|
| | #390 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'm loosing my data... I'm loosing my games... They're taking my movies and songs... Pleasy somebody help me... And send me somehow... A software to help me right now... | |||
|
| | #391 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Multumesc, Razvan. | ||
|
| | #392 (permalink) | ||
|
Totul a mers OK, cheia a functionat, am downloadat CS si CS CZ de pe serverele Steam care se miscau cam greu ce-i drept...
|
| | #393 (permalink) | ||
Eu am o problema , nu am jucat niciodata cu vreun gen de cod de pe contul de steam si pac , m`am trezit cu contul banat pe serverele care sunt bazate numai pe steam . DE ce?? Nume cont steam : KaMPioNuL email adresse @ raducioroianu@yahoo.com Va multumesc | ||
|
| | #397 (permalink) | ||
ok gata am creditul 10 euro si sunt decis sa trimit sms pt liceenta.. sper sa nu fie vre`o jmecherie acum dau sms sa vedem ce primesc gata a mers,.. acum sa il testez DA codul este valid.. este bun.. am jucat pe server de germania.. deci e totul super cu 10 euro.. intrebare cate luni este valid codul? cred ca va expira nu ?? Pot sa mai cumpar inca 3 seriale de pe acelas numar?? vreau sa vand niste cd key-uri pt niste colegi ? Last edited by MardukNo1; 17-06-2007 at 17:48.. | ||
|
| | #400 (permalink) | ||
ash vrea sa-mi fac shi eu cont.. da' mi-e putzin frica. Vad ca nu s-a mai raspuns de cateva zile la mesajele celorlatzi useri
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |