Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Notices

Thread Introduction

Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS

ATENTIE!
* Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2
Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia.
NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate.

* S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2007, 22:49   #381 (permalink)
Registered User

Sal all..
Man as vrea sa cumpar si eu Licenta dar imi e cam tarsha sa nu ma faca de 10 euro si sa nu primesc licenta ... sau sa nu imi mearga ... caci din cate vad sunt si cazuri dastea........care sunt sansele sa nu "mi se dea tzeapa"...adica daca dau 10 euro macar sa stiu ca merita...nu ca ii pierd ca nu am primit licenta ....

Astept sugetii si indrumari ...

eMTY is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2007, 21:14   #382 (permalink)
Registered User

Jun1or4u's Avatar

Quote:
Originally Posted by Silviu View Post
pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO
1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654
2. primesti pe sms cd-key-ul CS
saL.....mai este valabil ? ca am incercat si imi spune "numar nealocat" si am incercat si cu alt telefon si tot asa ....can some1 help me ?

Jun1or4u is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2007, 08:24   #383 (permalink)
Registered User

Mengelaus's Avatar

Salut Junior...vad ca ai postat in 8jun.tot in 8 mi-am cumparat eu cd-keyul.Merge fara nici o problema.L-am luat de pe Vodafone.In 30 de secunde am primit cd-keyul dupa ce am trimis cele 2 mesaje.Vezi poate n-ai scris bine numarul, cu toate ca are numai 4 cifre.Anyway...
Postul trebuia sa fie de multumire la adresa celor care au facut asta posibil;deci thanks guys u rock.bye bye

Mengelaus is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 01:27   #384 (permalink)
Registered User

Am citit tot forumul legat de inchipuitele probleme cu licenta la STEAM. Atunci cand am achizionat si eu, am gresit in doua randuri, o data numarul si a doua oara ca incercam fara sa pun textul LICENTA. Asa ca, din proasta experienta v-o spun, fiti foarte atenti unde va bagati destele, si nu mai acuzati sistemul pentru proasta functionare; merge brici. Mai spunea cineva ca i-a fost blocat contul de STEAM.
1. ori a fost BANAT pe srv respectiv
2. ori ii pica netu in momentul respectiv si STEAM nu se putea autentifica
3. srv VALVE era mult prea aglomerat (flood, aglomerat, pana.... etc) sa poata sa preia login-ul

http://www.blacklions.eu o alta metoda de a achizitiona STEAM

iron_warrior is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 14:21   #385 (permalink)
Registered User

Thumbs up Apropo !

Si eu am luat cont de steam de aici si vreau sa va spun ca nu am intampinat nici o problema ..deci e pe bune comanda-ti cu incredere ca merge .Va multumesc pe aceasta cale !

2zak is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 18:28   #386 (permalink)
Registered User

Angry

Se mai uita vreun moderator pe aici? Ca n-am dat 14$ pe un cont de steam sa-mi fie blocat aiurea/stupid/absurd.

razvan_3asy is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 18:29   #387 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Daca nu l-ai folosit in cafeuri, inseamna ca ai incalcat Steam Agreementul, adica ai folosit un cheal sau ai folosit conturi furate de Steam pe acelasi calculator. E explicat foarte clar pe pagina oficiala, la steampowered.com

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 19:31   #388 (permalink)
Registered User

al1nu5h's Avatar

Salut,

Mai este valabila oferta?
Imi cer scuze ca intreb aici... dar ce pot face cu aceasta cheie pe care o primesc? Pot downloada orice joc Valve sau doar CS?

Multumesc anticipat!

al1nu5h is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 19:33   #389 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Evident ca este valabila, vei avea acces la Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike Condition Zero.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 19:44   #390 (permalink)
Registered User

al1nu5h's Avatar

Quote:
OK, tocmai am trimis mesajul cu textul LICENTA la numarul 7654, a trecut un minut si nu am primit nimic, ma alarmez :P
Asta am scris acum 5 minute, inainte sa primesc mesajul cu cheia, urmeaza sa vad daca merge :P

Old 14-06-2007, 20:06   #391 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Silviu View Post
Daca nu l-ai folosit in cafeuri, inseamna ca ai incalcat Steam Agreementul, adica ai folosit un cheal sau ai folosit conturi furate de Steam pe acelasi calculator. E explicat foarte clar pe pagina oficiala, la steampowered.com
Silviu, cat despre i cafeuri ti-am spus, nu am trecut de 3-4 ani printr-un asemenea loc, parola de la steam nu am dat-o la nimeni ca nu eram tampit, plus ca aproape 24/24 pc-u este on, alte conturi de steam nu am incercat pe pc, mai ales furate. Te rog verifica inca odata, trebuie sa fie o greseala pe undeva...astept raspuns.

Multumesc, Razvan.

razvan_3asy is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2007, 15:21   #392 (permalink)
Registered User

al1nu5h's Avatar

Totul a mers OK, cheia a functionat, am downloadat CS si CS CZ de pe serverele Steam care se miscau cam greu ce-i drept...

Old 15-06-2007, 15:24   #393 (permalink)
Registered User

Eu am o problema , nu am jucat niciodata cu vreun gen de cod de pe contul de steam si pac , m`am trezit cu contul banat pe serverele care sunt bazate numai pe steam . DE ce??

Nume cont steam : KaMPioNuL
email adresse @ raducioroianu@yahoo.com

Va multumesc

KaMPioNuL is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2007, 17:36   #394 (permalink)
kLv
Registered User

am comandat azi in jurul orei 16`30 o licentza de pe numarul 0743796413 ..si nu am primit inca licentza vaaa rog dak puteti sa va grabiti k kiar am nevoie de ea ! ms

kLv is offline    Reply With Quote
Old 16-06-2007, 02:22   #395 (permalink)
Registered User

:|

Am o problema. Ieri in jurul orei 16 am trimis un sms pt a intra in posesia codului prin care pot descarca CS 1.6. Pana acum nimic. Cat trebuie sa mai astept sau ce trebuie sa fac in continuare?

tyarak is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2007, 12:10   #396 (permalink)
Registered User

Este sigur daca as trimite un sms acum pentru cd key? imi este sa nu patetsc ceva si sa pierd banii si sa nu primesc cd`key`ul sau mai rau sa nu fie valid sau banat pe alte servere?

MardukNo1 is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2007, 16:51   #397 (permalink)
Registered User

ok gata am creditul 10 euro si sunt decis sa trimit sms pt liceenta.. sper sa nu fie vre`o jmecherie acum dau sms sa vedem ce primesc
gata a mers,.. acum sa il testez
DA codul este valid.. este bun.. am jucat pe server de germania.. deci e totul super cu 10 euro.. intrebare cate luni este valid codul? cred ca va expira nu ??

Pot sa mai cumpar inca 3 seriale de pe acelas numar?? vreau sa vand niste cd key-uri pt niste colegi ?

Last edited by MardukNo1; 17-06-2007 at 17:48..

MardukNo1 is offline    Reply With Quote
Old 17-06-2007, 19:19   #398 (permalink)
Registered User

Bine domnilor. Azi am mai pus un post pe forum. Pe ala l-ati sters dar sfaturi cum sa-mi recuperez serialul pt steam sau cei 10 euro pt sms nu-mi dati. Sunteti niste domni.

tyarak is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 14:47   #399 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Postul tau ala sters nu este cu 2 posturi mai sus?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 18:14   #400 (permalink)
Registered User

ash vrea sa-mi fac shi eu cont.. da' mi-e putzin frica. Vad ca nu s-a mai raspuns de cateva zile la mesajele celorlatzi useri

DisTurB3D is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Thread Tools

Posting Rules