Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Notices

Thread Introduction

Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS

ATENTIE!
* Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2
Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia.
NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate.

* S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi.

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 18-06-2007, 18:15   #401 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Toti cei care nu au avut probleme in ultimele zile au primit azi SMS .

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 18:18   #402 (permalink)
Registered User

Eu am primit sms si codul este valid acum merge steam`ul ndar nu mi`ati raspuns.. cat timp este valid????

MardukNo1 is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 18:18   #403 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Durata este nelimitata.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 18:29   #404 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan_3asy View Post
Quote:
Originally Posted by Silviu View Post
Daca nu l-ai folosit in cafeuri, inseamna ca ai incalcat Steam Agreementul, adica ai folosit un cheal sau ai folosit conturi furate de Steam pe acelasi calculator. E explicat foarte clar pe pagina oficiala, la steampowered.com
Silviu, cat despre i cafeuri ti-am spus, nu am trecut de 3-4 ani printr-un asemenea loc, parola de la steam nu am dat-o la nimeni ca nu eram tampit, plus ca aproape 24/24 pc-u este on, alte conturi de steam nu am incercat pe pc, mai ales furate. Te rog verifica inca odata, trebuie sa fie o greseala pe undeva...astept raspuns.

Multumesc, Razvan.

razvan_3asy is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2007, 18:47   #405 (permalink)
Registered User

PigBrother nu era ala. Era altul. Ultimul post e al 3-lea trimis de mine. Silviu, eu n-am primit sms si n-am avut nici probleme cu telefonul.

tyarak is offline    Reply With Quote
Old 19-06-2007, 13:34   #406 (permalink)
Registered User

Tin sa va anunt ca ieri noapte am mai trimis un sms pt licenta. Am primit licenta in mai putin de jumatate de minut, insa ce fac cu celalalta licenta pe care am comandat-o si pt care nici acum nu am primit serialul. Parca licenta este 10 euro nu 20 cat am platit eu pt o licenta. Astept serialul si pt prima licenta.

Old 19-06-2007, 16:56   #407 (permalink)
Registered User

Silviu, te-am rugat si eu sa mai verifici odata de ce mi-a fost blocat contul, crezi ca poti sa mai te uiti odata? Nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca am dat 14$ pe un lucru care m-a tinut 2 luni si a fost blocat in mod misterios pe niste motive putin absurde.

Multumesc, Razvan.

Old 19-06-2007, 20:52   #408 (permalink)
Registered User

In dupa masa asta a venit si a doua licenta. De fapt asta trebuia sa fie prima dar a venit dupa aproape o saptamana. Daca venea in timp util nu o comandam pe a doua care a venit in 10 sec.

Old 21-06-2007, 09:36   #409 (permalink)
Registered User

Dupa ce trimit sms si fac rost de licenta,cum o folosesc?imi trebuie steam original sau vreun cont special sau merge din ala de la create new account si steam d p net?

OveRDozaTuL is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 17:04   #410 (permalink)
Registered User

mi-am luat si eu licenta acum .. si va intreb .. ce trebuie sa fac exact? unde bag cd-key-ul care l-am primit? downloadez de undeva counter strike-ul? un pas cu pas daca se poate .. va multumesc

noobRo is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 23:59   #411 (permalink)
Registered User

Silviu mai imi raspunzi si mie? Sau trebuie sa ma impac cu ideea ca am luat un cont de steam de 14$ sa imi mearga 2 luni dupa care sa mi-l blochezi asa degeaba? Te-am rugat sa mai verifici odata si sa imi spui exact de ce mi l-ai blocat sa nu raman prost.

Mersi, Razvan.

Old 22-06-2007, 00:55   #412 (permalink)
Registered User

Smile sal...

sunt interesat daca serviciul de steam prin sms merge si pe abonament orange... ms anticipat pt raspuns...

creieru is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 01:53   #413 (permalink)
Registered User

Care tot mi`a sters ma posturile.. ba nenicule nu va cumparati steam prin sms ca jocurile.. cs`ul merge extrem de prost prin sms... nu apare lag in joc pe unele servere.. dar se misca haotic.. decat sa joci cu intreruperi.. sau sa dai de mouse la stanga si cand dai sa se miste dreapta.. sta cateva secunde pana face comanda ta.. nu are rost... nu merita banii sunt dezamagit credeam ca o sa mearga perfect in ciuda systemului meu performat vreau sa zic ca steam`ul merge de tot kktul...mai bine joc tot de pe cs`ul meu normal ca merge perfect fara bugu`ri fara intreruperi totul merge splendid nu cacatu asta de steam!

Old 22-06-2007, 10:55   #414 (permalink)
Registered User

steamul ar trebui sa mearga indiferent de metoda de cumparare.. sigur e ceva de la tine din calculator..ia formateazal reinstaleaza si sa imi zici dupa aia cum merge ok?

Old 22-06-2007, 14:00   #415 (permalink)
Registered User

Exact asta am facut.. am formatat... am instalat Steamul acela de 1.5 mega.. am downnloadat Cs`ul am intrat... hm... parca parca putin de tot se misca mai bine dar tot greutz... nu stiu e ceva neinregula oricum.. pe cs normal.. merge asa frumos... poate o fi din banda de net.. dar nu se stie.. poate au probleme ceoi de la RDS pe steam.. eu stiu o fi altceva?

Old 22-06-2007, 14:28   #416 (permalink)
Registered User

frate...activeaza VSYNC fa-ti un cfg pentru mai mult FPS si nu iti ctiva theme la windows si alea... dak nu merge nici asa e ceva de la net sigur..pt ca steam mananca mai multa banda dekt cs obisnuit P.S mie imi merge bine desi am internet de la RDS

Old 22-06-2007, 15:00   #417 (permalink)
Registered User

as vrea sa intreb ceva: daca formatez calcu... si reinstalez stemul mai merge odata cd-key-ul?? ca sa stiu dak il pun pe un DVD..sau dak il pun pe DVD se mai pastreaza cd-key-ul??

Old 22-06-2007, 18:27   #418 (permalink)
Registered User

Nu trebuie sa mai bagi iar cd`key`ul decat bagi steamul si te loghezi de pe userul facut atunci si parola ta.. cheia ramane valida pe contul tau ex Alex pass: 1234 unde pe userul Alex cheia a fost deja introdua tot ce faci e sa te relogghezi pe userul pe care ai bagat cheia

Old 22-06-2007, 19:37   #419 (permalink)
Registered User

ms mult

Old 23-06-2007, 15:08   #420 (permalink)
Registered User

Am comandat 2 licente de pe nr de tel: 0742 675 9xx, sambata 23.06.07. Am primit cd key-ul pt aceastea. Am mai trimis un mesaj de pe acelasi numar si nu am primit serialul dar am pierdut creditul.
Mentionez ca nu stiam ca nu pot primi decat 2 seriale in 30 zile.

croitorubogdan is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > ComputerGames Shop

Thread Tools

Posting Rules