![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #65 (permalink) | ||
|
o explicatie a functionarii sistemului. voi trimiteti un mesaj cu textul LICENTA din reteaua ORANGE dupa ce operatorul va proceseaza mesajul acesta este trimis catre noi, insemnand ca voi ati fost taxati. Sistemul nostru primeste mesajul,care contine numarul de telefon, extrage din baza de date o licenta valida, o compune intr-un mesaj sms si o remite operatorului ORANGE spre livrare. Timpul intre primirea mesajului si trimiterea lui nu este mai mare de 10 secunde . Daca nu primiti mesajele inseamna ca : ori acestea nu au fost primite de catre NETOPIA de la operatorul ORANGE, fie ca acestea au fost remise spre livrare dar acest lucru nu s-a produs. In cazul in care nu primiti mesajul de confirmare care contine licenta NU mai trimiteti mesaje suplimentare prin sms deoarece se taxeaza, ci asteptati o perioada de timp. NU mai mare de 2 ore. Dupa care incercati sa ne contactati, pe forum sau pe mail. Investigam fiecare caz in parte. Daca ati fost taxati veti primi licenta fara intrebari suplimentare. Va rugam doar sa aveti un pic de rabdare. Este posibil ca la inceputul anului viitor sa existe posibilitatea de comanda prin Vodafone. Asteptam si noi cu interes implementarea. Pana atunci functioneaza de pe orice tip de abonament sau cartela Orange. Daca nu ai una poti sa rogi un prieten sa comande pentru tine (Atentie! acesta nu poate comanda decat 2 licente pe luna) sau iti poti comanda o cartela prepay cu 10$ pe care o poti folosi pentru a cumpara. succes
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | invalid CD-Key
Salut. Am trimis si eu astazi (23-noiembrie-2006) SMS cu textul LICENTA, am primit serialul foarte rapid, dar cand am ajuns acasa si am incercat sa activez jocul in steam imi spune ca este invalid. Nr. de telefon este: 0747219443 . Am trimis si un PM lui Silviu care contine toate de mai sus + serialul invalid. Daca este alt admin care poate sa rezolve probl. inaintea lui Silviu sa-mi ceara sa-i trimit si lui CD-Keyul. Ma grabesc destul de tare, si sper sa se rezolve problema astazi. Multumesc anticipat.
| ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Ms mult....
Dupa cateva zile de ateptare,in sfarsit am primit si eu Cd key...Inca nu am incercat,ptr ca mi-am mai comandta 1`a de pe cartela pree-pay!Va multumesc ptr rezolvarea problemei...Cei care ati zis ca nu am facut eu ceva bine:Eu v-am zis ca am facut bine,dar s-a pierdut sms`ul meu undeva pe drum!
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Si mai am o intrebare. Cum fac backup la ce am luat prin STEAM astfel incat la o reinstalare de sistem sa nu mai fie nevoie sa download-ez din nou ?
__________________ The life is beautiful with Games! | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|