![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
Va vom anunta cand acest serviciu va fi disponibil si in reteaua Vodafone.
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
da-i un pm lui silviu. aici eu nu te pot ajuta
__________________ ------------------------- Peste 2000 de jocuri pe mobil > www.mobo.ro SMS Gratuit si nu numai > www.web2sms.ro Free BLOG > www.weblog.ro Plati cu mobilul > www.mobilpay.ro | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| nu inca te vom anunta.
|
| | #73 (permalink) | ||
|
am o problema .. nu mi se conecteaza steamul ... si nu imi recunoaste contul de steam ... si ii dak ii dau la "forgot your login info?" nu primesc mail ... pls help ... pt ca am dat totushi 350 de mii si nu vreau ca dupa 3 luni de zile ... sa nu imi mai mearga ... nu vreau sa fiu rau intentzionat ... dar va rog raspundetzi cat mai repde
__________________ | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Vreau sa cumpar si eu o licienta de Steam pt cs1.6 si cscz pin SMS si cum se scrie cuvantul LICENTA cu litera mare sau mica si la ce numarul de telefon ? Si daca primesc o licienta invalida cum am citit ce fac cui ma plang ? Mrs mult Astept Raspuns !!!
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | SteaM !!
Buna seara ....Am luat steam am cd-key original , dar am o problema ...imi apare counter-strike si Condition Zero ....Dar Nu imi da voie sa ma jok ( ....Plz silviule ..sau oricare alt admin ajutati-ma sa pot intra in cs =) ...Azi am luat cd-keyul si l-a acceptat cand l-am introdus ...dar Nu merge ...Ce pot sa faC ?
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Nu e nici o teapa ... am trimis sms si in mai putin de 10 secunde am primit cd-key`ul si asta se intampla pe la ora 23.30 si pe data de 23.12.2006 :P
| |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |