![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
Pentru a plati produsele prin SMS va rugam sa accesati ComputerGames SMS ATENTIE! * Pentru jocurile Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero, Day of Defeat, Counter-Strike:Source, Team Fortress 2 Aceste key-uri va permite sa jucati online Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Condition Zero,Counter-Strike:Source sau Team Fortress 2 prin intermediul serviciului Steam si pot fi utilizate doar in urmatoarele tari : Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Letonia. NU veti putea utiliza aceste cd-key-uri in alte tari decat cele mentionate. * S.C ComputerGames Online S.R.L nu este raspunzatoare pentru mesajele trimise la un alt numar de telefon decat cel specificat pe pagina de plata (https://secure.mobilpay.ro sau https://secure.epayment.ro/order/sms.php) sau un alt text diferit de cel specificat in SMS-ul de confirmare a unei comenzi. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #802 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Mai precis am scris codul dar mi-a dat cod invalid,pt ca intre timp am deschis pagina gazetei sporturilor si s-a incarcat peste aia cu intruducerea codului...am deschis alta shi dupa aia nu a mers,si mi-am dat seama ca nu corespunde textului trimis d'aia nu a mers...pot sa trimit codul de validare silviu daca imi spui unde...raman shi fara bani shi fara cd-key? | ||
|
| | #806 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | re all
frate am si io o intrebare de ce nu merge sa trimit cuvantul licenta de pe abonament vodafone ??? si inca o intrebara dupa ce trimiti cuv licenta cand iti cere sa confirmi iti ia alti 10 euro sau doar 10 pt ambele msg??? ms all ![]() ![]() | ||
|
| | #818 (permalink) | ||
|
Este deja Oferta de Sarbatori/Reducere la Orange Box Last edited by azd; 20-12-2007 at 13:11.. | |||
|
| | #820 (permalink) | ||
|
Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Nu conteaza daca e cartela sau abonament. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |