![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cum functioneaza? Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti pe sms cd-key-ul CS Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO 1. trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654 2. primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS 3. trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM 4. primesti pe sms cd-key-ul CS Orice mesaj trimis catre acest numar este taxat cu 10 E+TVA Orice mesaj cu alt text in afara de cel mentionat va fi taxat. Pentru a evita eventualele neplaceri va rugam sa respectati in tocmai indicatiile de mai sus. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #801 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Am trimis mesaj la 7654 pt a obtine licenta in jurul orei 12.30 luni 12.11.2007 si nu a aparut mesajul cu CD-key-ul pe care l-am solicitat, am nevoie urgent de CD-key...nr meu de telefon este 0745484260 ...sper k in cel mai scurt timp sa se rezolve problema ..MS mult....... | ||
|
| | #803 (permalink) | ||
exact asta era si la mine am trimis mesajul la 7654, creditu mia luat da licentza nicaieri plz rezolvatzi problema! nr de telefon: 0743826935sau dak nu putetzi trimite pe sms uitati un mail: napster_ntr@hotmail.com Last edited by DjKarry; 12-11-2007 at 13:41. | ||
|
| | #809 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Silviu,sincer cat are operatorul de telefonie mobila Orange din "afacerea" asta cu licente STEAM (procente sau suma reala)?Pentru ca daca nu au nimica nu prea sunt curiosi de aceasta "afacere" pentru ca au alte preocupari care aduc bani.In tara asta de ***** numita Romania nimic nu e gratis.Asta e parerea mea despre aceasta tara si despre locuitorii ei care peste tot unde merg ne fac de ras. P.S.-Sa traiti bine,vorba minunatului nostru presedinte Basescu Traian. | ||
|
| | #810 (permalink) | ||
Va Salut cu Respect }{ Silviu, tocmai am comandat o licenta de steam, si din pacate inca nu mi-a venit serialu'. Astept de 30 de min serialu' si ink nu mi-a venit. te rog frumos sa faci ceva in privinta asta. Iti multumesc anticipat. Iata si nr de unde am comandat licenta : 0748 / 684 244 | ||
|
| | #818 (permalink) | ||
sal all......am cumparat ieri data de 16.11.2007 ora 15:35 o licenta steam....si cand o bag la steam imi zice ca este Cod INVALID!!!!! pls silviu sau careva zicetimi care este problema si daca trebuie imi las numarul de telefon. NR este:0749965052 Multumesc anticipat, MariuS | ||
|
| | #819 (permalink) | ||
PLS am fost cu nicku S.a.n.g.e Pls va rog din tot sufletu nu am glumit faceti ceva cher mia luat 20 de euro pt doua mesaje cu txt LICENTA in data de 11.11.07 pe la ora 14 si 15 VA ROG FRUMOS FACETI CEVA SAU DATIMi UN RASPUNS nr de tel al meu este 0744278621!!
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|